Copy
Nieuwsbrief
2 - 14 januari 2016
Gelukkig Nieuwjaar! Het Rode Draak levenspad heeft ons de afgelopen dertien dagen - tot en met 1 januari - alle sleutels geopenbaard die we in 2016 nodig hebben om de hemel op aarde te creëren. Alles is aanwezig. En nu we in het Witte Tovenaar pad zijn aangekomen is de vraag: wie gaat het doen?
 
Misschien wacht je al heel lang op iemand die een eind gaat maken aan alle narigheid in je leven, in je familie, op je werk, op de wereld: je geliefde, je therapeut, de artsen, de partij waarop je stemt, de burgemeester, de bankdirecteur, de regering... Ongetwijfeld zijn er anderen die echt iets kunnen veranderen aan de omstandigheden waarin jij leeft.
 
Gelukkig hoef je niet op hen te wachten, want je kunt zelf het systeem veranderen. Echt waar! Je kunt het. Jij bent degene die alles in je hebt om een eind te maken aan oude systemen die niet meer werken, die alleen nog maar lijden voortbrengen. Jij kunt zelf jouw wereld beter maken, samen met mij en alle anderen. En als jij dit doet, verandert de wereld om je heen met je mee. Zo breng je nieuw evenwicht in de wereld vanuit jezelf. Ik wens je toe dat jij jezelf dit jaar gelukkiger dan ooit maakt! Daar heeft de hele wereld baat bij.
Maya wijsheid jaarenergie 2016
Mijn jaar begon met een record. Voor het eerst schreef ik een artikel over de jaarenergie met een bijzonder cadeau erbij. Het artikel is meer dan 48.000 keer bekeken op facebook en velen hebben het cadeauprofiel van 2016 gedownload.

Ongetwijfeld was dit artikel voor heel veel mensen een nieuwe kennismaking met oude wijsheid of met het begrip 'jaarenergie'. Daarover gaat het in 2016. Nieuwe ontdekkingen doen. Sta jij ervoor open? Heb je het gratis profiel voor 2016 nog niet aangevraagd, doe het dan alsnog hier.
 
 
Zet je koers uit voor 2016
Op 20, 21 en 22 januari geef ik drie Nieuwjaarsworkshops. Je maakt deze dag jouw eigen collagekaart voor het nieuwe jaar in combinatie met de jaarenergie en je persoonlijke profiel.
Zet jouw koers uit voor 2016
laat oude patronen die je allang hebt herkend nu bewust achter je
 
Dan sta je met twee benen
in de nieuwe tijd
In 2016 heb je de energie mee om een kwantumsprong te maken
 
Jouw eigen doorbraak creëren
is het beste wat je kunt doen voor een betere wereld

  • Als voorbereiding bestel je hier het creatieprofiel van jouw geboortedatum. Of je hebt het al. Dan hoef je geen nieuwe te bestellen. Spreekt het profiel je aan dan kun je je aanmelden voor deze workshop. Meer voorbereiding is niet nodig.
  • In de workshop combineren we jouw creativiteit en intuïtie met informatie uit de Tzolkin, uit jouw profiel en de specifieke patronen die horen bij jouw leeftijdsgroep/geboortejaar. Je komt zo moeiteloos tot de kern en doet nieuwe verrassende ontdekkingen over jezelf en het nieuwe jaar.
  • We werken met maximaal 6 personen per groep dus er is veel ruimte voor persoonlijke feedback.

Wo 20 januari: Leeftijdsgroep met geboortedatum vóór 29-2-1960

Do 21 januari: Leefijdsgroep met geboortedatum van 29-2-1960 tot 28-2-1964

Vr 22 januari: Leeftijdsgroep met geboortedatum na 28 februari 1964

Lees meer

Kun je deze data niet, meld je dan aan voor een van de workshops met het creatieprofiel.
Gratis info bijeenkomst: 19 februari en 15 april
Wauw wat was het bijzonder in november tijdens de eerste gratis Maya wijsheid info bijeenkomst. Echt een feestje. De ontmoetingen, sfeer, het samenzijn en gewoon heel veel tijd om naar elkaar te luisteren, vragen te stellen en ervaringen te delen.
 
Ben jij benieuwd naar het aanbod van Maya wijsheid en wat je ermee kunt? Wil je advies over de manier die jou het meest past om met de Tzolkin bezig te zijn? De eerstvolgende gratis bijeenkomsten zijn op 19 februari of 15 april.  Je bent van harte welkom. Lees meer
 
  
Cursus Tzolkin als kompas: theorie en praktijk koppelen onder professionele begeleiding
Op 26 en 28 januari ga ik weer van start met twee nieuwe cursussen ‘Tzolkin als kompas’. Je leert jezelf coachen aan de hand van verschillende invalshoeken de Tzolkin. Je leert hoe je de Tzolkin inzet om:
  • antwoord te krijgen op jouw levensvragen,
  • te werken met energie als kompas
  • bewust om te gaan met relaties (liefde, gezin, samenwerking, teamkracht etc.) 
Het leuke is dat ik telkens als ik deze cursus geef van zowel beginners als gevorderden terugkrijg dat het een fijne manier is om theorie en praktijk te koppelen onder professionele begeleiding.
Lees meer en aanmelden
 
Agenda
Gratis info bijeenkomst lees meer
19 februari Velp
15 april Velp
Cursus Tzolkin als Kompas
26 januari start in Velp
28 januari start in Velp
lees meer  
Workshops
20 januari Nieuwjaarsworkshop geb. dat. voor 29-2-1960
21 januari Nieuwjaarsworkshop geb. dat. van 29-2-1960 tot 28-2-1964
22 januari Nieuwjaarsworkshop geb. dat. na 28-2-1964
lees meer  
Profielenworkshops
25 februari Creatieprofiel geb.dat. na 28-2-1964
26 februari Creatiejaarprofiel voor jarigen in 1e kwartaal
11 maart Creatieprofiel geb. dat. van 29-2-1960 tot 28-2-1964
18 maart Creatieprofiel geb.dat. voor 29-2-1960
lees meer  
e-Cursussen
10 februari e-wenscursus Rode Hemelwandelaar, Witte Wereldoverbrugger, Blauwe Storm en Gele Mens levenspad
DNA NetWerken lees meer
6 februari Arnhem
6 maart Rheden Posbank
5 april Arnhem
Het Witte Tovenaars levenspad: jij bent op wie je hebt gewacht!
2 - 14 januari 2016
Het Witte Tovenaar levenspad laat je stap voor stap zien hoe jij de verantwoordelijkheid neemt voor je eigen geluk en daardoor ook voor het mijne en dat van ons allemaal.
Hier lees je alle 13 DNAfirmaties en het complete artikel over het Witte Tovenaars levenspad.
 
© Afbeelding Geertje Mol
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend