Copy
Nieuwsbrief
25 februari - 9 maart 2014
Een nieuwe look en drie tellingen voor de App!
Niet alleen het Maya wijsheid profielenboek, ook de Maya wijsheid app heeft een andere look gekregen. Michel heeft met nieuwe software gezorgd voor totaal herontwerp voor IOS 7 en diverse extra mogelijkheden. Aan de Android versie wordt nog hard gewerkt.
 

  
 
  • De app werkt nu ook zonder dat je een internet verbinding nodig hebt.
  • Dagenergie delen via mail, berichtenservice en social media via de knop rechts boven.
  • Toegang tot het menu via de knop links boven.
  • De teamcalculator is verbeterd, doordat je blijft zien welke data je hebt ingevoerd.
  • De app werkt nu in drie tellingen. Je hoeft nooit meer een tweede app te gebruiken om de Klassieke telling te berekenen. Kies in het menu de gewenste telling bij ‘instellingen’. Onderaan het scherm blijft zichtbaar voor welke telling de app is ingesteld.
   
Meld je nu aan: e-Creatiecursus Blauwe Aap levenspad
Het Blauwe Aap levenspad start in het hart van de Tzolkin, midden in de middenkolom. Daar vind je Hunab 'ku, de bron waar alles vandaan komt en alles weer naar terugkeert.


In de middenkolom komen verleden en toekomst bij elkaar in het hier en nu. Je maakt de stand op in je leven en het leven laat je zien wat je nog mag oppakken om één met jezelf, je plannen en je pad te worden. Nadat je de tussenstand hebt opgemaakt, kun je de tweede helft van de Tzolkin weer in, die verbonden is met de toekomst.
Wil je het Blauwe Aap levenspad heel bewust beleven en volgen in drie tellingen, ontdekken hoe jij creëert? Geef je dan op voor de e-Creatiecursus met dit levenspad.
Je ontvangt direct het startdocument en toegang tot zes inspirerende creatiefilmpjes.

Meld je hier aan
Even voorstellen: co-trainer en co-creator Marja Rosbergen
Marja Rosbergen start op 4 april as. aan haar derde leerwegronde. Ze startte als cursist en is dit jaar voor de tweede keer co-trainer. Zelf ontwikkelde ze met haar achtergrond als onder andere rebirthing therapeut een Tzolkin geboortesessie waarin je de ballast en onverwerkte emoties van voor en tijdens je geboortedag loslaat. Je ontdekt overtuigingen die toen ontstaan zijn en je hele leven onbewust met je mee zijn gegaan en vervangt ze door overtuigingen die jou nu dienen.


Een bijzondere ervaring en levensveranderend proces, kan ik uit eigen ervaring zeggen. Over de Leerweg ‘Coachen met de Tzolkin’ zegt Marja: â€œDe verandering die ik nu voel in de Leerweg, doordat we dit jaar met een vaste groep door de eerste modules zijn gegaan, is dat we ons echt verbonden hebben met elkaar. We gaan met elkaar onze ontwikkelingsweg en vinden onze eigen vorm met de Tzolkin. Het voelt als een warm bad en we volgen en ondersteunen elkaar daarin.
Voor mij voelt het zo, dat ik mijn zielefamilie, mijn Tzolkinfamilie heb gevonden. Ook heb ik mijn eigen vorm gevonden met de Tzolkin en een persoonlijke megatransformatie doorgemaakt: van groeien vanuit pijn naar creëren vanuit vreugde. Zo waardevol: met geen goud te betalen. Dus....de leerweg is voor mij veel meer dan leren over de Tzolkin als coachingsinstrument. Dat gun ik jullie ook van harte.”
 
Dit najaar ontwikkelden Marja en ik samen een pilot training over Geld en de Tzolkin. Een training voor coaches en niet-coaches, voor ingewijden in de Tzolkin én beginners omdat we in de training de Tzolkin inzetten als instrument en niet als leerdoel. Het komend jaar kun je meer workshops rondom praktische levensthema’s van ons verwachten.
Column: je blik op de toekomst richten, word een magneet
Op de website van het Banyan centre for health & happiness schreef ik een column over de drie vragen waarmee ik richting geef aan mijn leven. Heb je altijd al willen meedoen aan een Maya wijsheid workshop en is het er nog niet van gekomen? Op 24 april as kun je bij Banyan zelf ervaren wat de kalender voor jou kan betekenen in een workshop van een halve dag.
Je ontvangt vooraf je creatieprofiel zodat we direct kunnen starten met ervaren. Jij staat centraal deze middag. Meld je je aan, dan krijg je ook nog een cadeautje van Thermen Bussloo: gratis gebruik van de Sauna. Geef je op via de website van Banyan.
 
 
Het Witte Spiegel levenspad
25 februari - 9 maart 2014

Witte Spiegel Energie
Witte Spiegel energie is helder en haarscherp. De spiegel laat genadeloos alles zien wat er is. Aan jou de schone taak om onderscheid te maken wat je precies ziet als je om je heen kijkt. Zie je de ander of zie je een reflectie van jezelf?
Als je bedenkt dat we allemaal één zijn, is het logisch dat je je eigen reflectie ziet in alles om je heen. Erger je je aan iemand, vraag je dan af wat het is in jezelf dat je nog niet hebt gezien en geaccepteerd. Bewonder je iemand mateloos? Realiseer je dat je dat alleen maar kunt zien omdat je herkent wat je ziet. Je hebt de eigenschap die je bewondert zelf ook!

Geboren in dit levenspad?
Mensen die in dit levenspad zijn geboren zijn bereid zichzelf in situaties te brengen waar ze de motor zijn achter vernieuwing in het leven van anderen. Ze stellen alles in het werk om veranderingen in zichzelf en anderen te bevorderen, toegewijd om het onderste uit de kan te halen. Ze vinden balans als ze in alle onrust en veranderingen ook tevreden kunnen zijn met zichzelf en hoe het nu is.

Ben je zelf geboren het Witte Spiegel levenspad, dan zijn dit bijzondere dagen voor je. Je krijgt te maken met mensen en situaties die je laten zien hoe je ervoor staat in je leven. Dus wees bewust van de dingen die je meemaakt. Ze zeggen iets over jou en waar je je bevindt op je levenspad. Reken met de calculator op mayawijsheid.nl of met de Maya wijsheid app zelf uit in welk levenspad jij bent geboren.
De kern van dit levenspad
Het gaat in het Witte Spiegel levenspad om jou en je spiegelbeeld. Kijk in de spiegel en zie je toekomstige Zelf. Alles wat je vervolgens om je heen ziet, kun je gebruiken ter vervolmaking om de beste versie van jezelf te zijn. Je wordt uitgedaagd deze dertien dagen om jouw eigen plek hier op aarde in te nemen. Er is maar één plek voor jou bestemd. Als jij ‘m niet inneemt, blijft ie leeg. Als je op de plek van een ander staat, houd je die unieke plek van een ander bezet. Waar sta jij?

Tips voor deze dertien dagen
  • Je vindt inspiratie door onderscheid te maken. Wat is van wie? Wat hoort waar thuis. Schep orde in jezelf en om je heen.
  • Je bekrachtigt jezelf door te communiceren. Spreek je eigen waarheid. Laat de woorden maar vanzelf komen. Dan zul je nog verbaasd zijn van wat je te zeggen hebt.
  • Je brengt je idealen naar buiten en zet door om ze te bereiken door bruggen te slaan of juist vol overgave afstand te nemen. Elk einde is een nieuw begin.
  • Geniet van het leven door trouw te zijn aan je hart en je bestemming. De medestanders en maatjes op je pad zullen je dan vergezellen en jou naar een hoger niveau van Zijn tillen.
Agenda
10 maart  2014: Start e-Creatiecursus Blauwe Aap levenspad
24 maart  2014: Start e-creatiecursus Geel Zaad levenspad
4 en 5 april: Start Leerweg ‘Coachen met de Tzolkin’
24 april 2014: Workshop Maya wijsheid, Banyan centre (Thermen Bussloo) Voorst
 
<<E-Mail>> uitschrijven
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid
Oranjestraat 46
6881 SG  VELP
T. 026-8400610