Copy
Nieuwsbrief
22 december 2013 - 3 januari 2014
Stilte in jezelf
Het laatste levenspad van 2013 is het Rode Hemelwandelaar levenspad. Ik vind het een bijzonder levenspad voor de kerstperiode. Als je wilt weten wat de kern van een levenspad is, kijk je naar de energie van twee zegels: het eerste en het elfde. Deze twee zegels zijn altijd elkaars uitdagende kracht en kunnen elkaar daardoor juist ook in balans brengen.


Dit levenspad zijn dat Rode Hemelwandelaar en Blauwe Nacht. Rode energie is naar buiten gericht, blauwe energie juist naar binnen. Ooit las ik in een Amerikaans Tzolkin boekje dat Rode Hemelwandelaar is verbonden met het familiesysteem. Dat kan je eigen familie zijn maar ook je zielenfamilie. Ik ben erop gaan letten en voor mij klopt het als een bus. Met Kerst heb je of je nu wilt of niet te maken met familie. In deze periode zijn er eenvoudig weg twee mogelijkheden: je bent mét of juist zonder familie. Wat kun je ermee in het Rode Hemelwandelaar levenspad?

Rode Hemelwandelaar is een echte grensverlegger en daagt je uit eens buiten je comfortzone te treden; mensen en situaties eens anders dan anders te benaderen. Vooral bij familie is dat soms een hele uitdaging. Herken je jezelf zo nu en dan in de starheid van de schaduwzijde van Rode Hemelwandelaar, gebruik dan de energie van Blauwe Nacht: ga naar binnen en wees stil. Je kunt op elk moment terug naar jezelf en van daaruit opnieuw weer naar buiten treden. Ik wens je fijne dagen en een mooi nieuw begin van 2014.
Maya wijsheid in 2014
Het belooft een bijzonder jaar te worden voor Maya wijsheid. Er staat van alles op stapel en ik verheug me er enorm op:
  • De eerste e-Creatiecursus gaat van start. Na de kerstdagen doen we de laatste tests en dan kun je in het nieuwe jaar aanmelden voor de eerste ronde.
  • Met Klaar Mous van Klaar & Beeld ga ik een online Levenspadcursus maken met veel leerzame filmpjes.
  • In september komt er een nieuw Maya wijsheid boek uit dat ik samen met Ariadne Henstra ga schrijven. Het wordt een kleurrijk boek met veel praktische handvatten voor leven met de Tzolkin dagenergie en de levenspaden. Natuurlijk gaat A3 Boeken het weer uitgeven. Ik ben heel blij met deze samenwerking en verheug me op het eindresultaat.
  • De eerste deelnemers aan de Leerweg ‘Coachen met de Tzolkin’ presenteren hun eindopdracht: praktische toepassingen van Maya wijsheid in combinatie met hun eigen specialiteit.
  • De eerste Leerweg ‘Coachen met de Tzolkin’ nieuwe stijl gaat in april van start in de vorm van een tweejarig programma. Ik heb de prijs aanzienlijk omlaag gebracht ten opzichte van 2013 en je kunt gespreid betalen. Meld je nu aan om zeker te zijn van je plek.
En mijzelf kennende gaat er nog veel meer gebeuren waarvan ik nu nog totaal geen vermoeden heb. Over bovenstaande later meer. In deze nieuwsbrief geef ik je alvast een vooruitblik op de eerste activiteiten in het nieuwe jaar.
15 januari: Maya wijsheid in Thermen Bussloo
Op 15 januari geef ik een interactieve lezing bij het onlangs geopende Banyan Centre for Health & Happiness van mijn favoriete Sauna Thermen Bussloo. Je ervaart de energie van de zegels en tonen en activeert jouw eigen creatiekracht. Reserveer je plek snel en als je ook gebruik wilt maken van de saunafaciliteiten ontvang je 50% korting op de sauna-entree. Meer informatie en reserveren.
De energie van je relatie berekenen
Ben je benieuwd naar de energie van jouw relatie? Download de gratis Maya wijsheid app voor Apple en Android. Met de knop 'teamcalculator' bereken je het gezamenlijke zegel, toon en levenspad van je relatie. Bij elke toevoeging van een geboortedatum berekent de app de gezamenlijke energie van de ingevulde data. Niet alleen interessant voor je relatie, maar bijvoorbeeld ook voor zakelijke samenwerking. Wat is jullie gezamenlijke kracht?

    
5 en 13 Februari: Teleseminar en workshop
'Coachen met de creatiedriehoek' 

Op 5 februari kun je gratis deelnemen aan een teleseminar over coachen met de creatiedriehoek. Dit seminar wordt verzorgd door Martijn Meima van TrainerCoachCafé. Tijdens het teleseminar zal Martijn Meima mij interviewen over de creatiedriehoek en hoe deze te gebruiken is in coaching. Ook kun je mij vragen stellen. En tijdens het seminar geef ik twee mini consulten met de Maya Wijsheid creatiekaarten.
Wil je zelf ervaren hoe de creatiedriehoek werkt? Geef je dan op voor de workshop op 13 februari 2014 in Apeldoorn.
 
Het Rode Hemelwandelaar levenspad
22 december 2013 - 3 januari 2014

Rode Hemelwandelaar Energie
Rode Hemelwandelaar energie is pioniers energie. Deze energie geeft de moed om nieuwe gebieden te betreden, zonder te weten waar je heen gaat. Zo doe je nieuwe ontdekkingen, leer je van je ervaringen en doe je nieuwe wijsheid op. Die wijsheid deelt de Hemelwandelaar met anderen en is de kosmische boodschapper die hemel en aarde verbindt.
Geboren in dit levenspad?
Mensen die in dit levenspad zijn geboren hebben een sterke drang naar verbetering en competitie. Doelen bereiken is belangrijk voor hen. Het zijn goede leraren of op een andere manier een goed voorbeeld van het leven van hun waarheid. Ze mogen er wel op letten dat ze niet te overtuigd zijn van zichzelf, er zijn namelijk meer wegen die naar Rome leiden.
Ben je zelf geboren het Rode Hemelwandelaar levenspad, dan zijn dit bijzondere dagen voor je. Je krijgt te maken met mensen en situaties die je laten zien hoe je ervoor staat in je leven. Dus wees bewust van de dingen die je meemaakt. Ze zeggen iets over jou en waar je je bevindt op je levenspad. Reken met de calculator op mayawijsheid.nl of met de Maya wijsheid app zelf uit in welk levenspad jij bent geboren.
De kern van dit levenspad
In het Rode Hemelwandelaar levenspad word je uitgedaagd om grenzen te verleggen. Stap uit je comfort zone. Als je naar plekken gaat waar je nooit eerder kwam, ziet de kaart die je zo goed dacht te kennen er ineens heel anders uit. Je bevrijdt jezelf van oude starre denkbeelden die jou zijn opgelegd of die jij anderen oplegt door de weg naar binnen te gaan. In de stilte van jezelf vind je nieuwe antwoorden. Vanuit deze stilte kun je met je wijsheid naar buiten treden en delen wat je hebt ervaren.

Tips voor deze dertien dagen
  • Wees alert op onverwachte boodschappen. Ze brengen je wijsheid uit de kosmos. Zomaar gratis thuis bezorgd als je goed oplet.
  • Je neemt het heft in eigen handen door jezelf goed te aarden zodat je voeten je precies op het juiste moment brengen waar je zijn moet. De synchroniciteit zorgt er dan voor dat je krijgt wat je nodig hebt om verder te groeien.
  • Je brengt je idealen naar buiten en zet door om ze te bereiken door goed voor jezelf te zorgen. Als je lekker in je vel zit, ben je beter in staat om trouw te blijven aan wat je ooit voor ogen had en praktische creatieve oplossingen te verzinnen voor elk probleem dat op je pad komt.
  • Geniet van het leven deze dagen door naar de wijsheid van je lichaam te luisteren en bewust om te gaan met wat je lichaam vraagt. Waar krijgt jouw lichaam energie van?
Agenda
15 januari 2014, Voorst: Maya wijsheid bij Thermen Bussloo, interactieve lezing
13 februari 2014, Apeldoorn Workshop 'Coachen met de creatiedriehoek', TrainerCoachCafé 
4 en 5 april: Start Leerweg ‘Coachen met de Tzolkin’
 
<<E-Mail>> uitschrijven

Maya wijsheid is een website van de Levenspadvinderij. Wij begeleiden coaches, trainers en therapeuten om de Tzolkin in te zetten in leven en werk als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
de Levenspadvinderij
Oranjestraat 46
6881 SG  VELP
T. 026-8400610

Email Marketing Powered by Mailchimp