Copy
Nieuwsbrief
23 - 5 december 2016
HET BLAUWE STORM LEVENSPAD
23 november - 5 december 2016
Vandaag begint het Blauwe Storm levenspad. Dit levenspad nodigt je uit om de kern in jezelf te vinden en helpt ons om tot de kern te komen in dit Blauwe Storm toon 11 Maya jaar dat begon op 26 juli. We worden nog een extra handje geholpen deze dagen om alle overbodige ballast overboord te gooien.

Ik voel en zie om me heen dat het een krachtige energie is die ons soms meedogenloos tot de kern brengt en ons bevrijdt van overbodige ballast. Mijn ervaring is dat de energie van het Maya jaar op hele diepe lagen werkt en ons helpt om met name karmische stukken uit te werken.

Weten wie je diep van binnen bent is essentieel deze dagen. Je speelt in je leven heel wat rollen: kind, ouder, collega, buur, werknemer, vriend of vriendin, geliefde, echtgenoot en ga zo maar door. Je speelt vaak meer rollen op een dag en soms moet je om de haverklap switchen. Maar wie ben jij eigenlijk als je al die rollen niet speelt. Wat blijft er dan over van jou? Hoe voel je je dan? Als je werkelijk in verbinding met jezelf bent ervaart je jezelf en het leven vol verwondering en laat je je meevoeren op de stroom van het leven. Je voelt je dan goed zoals je bent en helemaal compleet. Dat is een heel kostbaar geschenk om te ervaren.

Deze innerlijke rust is precies wat de wereld nodig heeft om heel en harmonieus te zijn. Het is ook wat anderen nodig hebben van jou, zodat ze hun eigen rust en heelheid kunnen ervaren. Maya wijsheid heeft mij daarbij enorm geholpen en dat geef ik graag door! Worstel je met een specifieke levensvraag, laat het me dan via de mail weten, dan kan ik je in de het aanbod van Maya wijsheid de weg wijzen, die bij jou vraag past.

In de agenda vind je de planning voor 2017 met nieuwe workshopdata en prijzen. Vanaf 1 januari is de prijs voor alle eendaagse workshops en cursussen 97,-.
Neem hier een kijkje in de agenda.

Ik wens je stilte en speelsheid toe in het oog van de storm!

Elvira van Rijn

Artikel met DNAfirmaties bij het Blauwe Storm levenspad
Tips voor wie is geboren in het Blauwe Storm levenspad
  HET GEBOORTEPROFIEL   
  Een waardevol Decembercadeau 


Wil je graag een persoonlijk decembercadeau geven aan iemand die nog niet bekend is met de Tzolkin? Dan is het Geboorteprofiel een waardevol cadeau. Met informatie ėn oefeningen om jezelf beter te leren kennen en met meer plezier jezelf te zijn. Dit profiel is een heel fijn handvat voor ontspannen leven vanuit je kracht. 

Maak er zelf een cadeau van of laat het ons doen
Je kunt het profiel digitaal bestellen en zelf printen. Een echte verrassing wordt het als je het door ons laat printen, inbinden en verzenden op de datum die jij wilt met een persoonlijke boodschap. (Je ontvangt altijd ook zelf een digitaal exemplaar van het bestelde profiel). Geef je wensen aan in het opmerkingenveld bij je bestelling.

Lezers over het Geboorteprofiel:
'Het lezen van de wijsheid van het profiel brengt als vanzelf iets in beweging.'

'Na het lezen van het profiel ben ik milder als mijn schaduwkant zich aandient en kan ik dankzij de maatjes er zo uitstappen.'

'De kennis die ik al had van mijn geboorteprofiel is nu veel makkelijker te integreren in het dagelijks leven. En de oefeningen helpen daadwerkelijk!! Brengen licht, liefde en warmte en wonderen.
Bestel hier het Geboorteprofiel
  STARTERSCURSUS TZOLKIN
  De eendaagse cursus Tzolkin als kompas

In de Starterscursus leer je in 1 dag de beginselen van de Tzolkin en leg je een stevige basis voor zelf werken met de kalender. Ook als je al wat langer met de Tzolkin op weg is, blijkt deze dag een fijne aanvulling te zijn.

De eerstvolgende cursussen zijn op:
  • 12 maart in Velp (Gld)
  • 2 april in Sneek
Meld je nu aan voor de starterscursus
  BOEK IN DE SCHIJNWERPERS 
  Het Tzolkin profielenboek

Met dit Tzolkin profielenboek kun je heel eenvoudig jouw persoonlijke profiel samenstellen: jouw kwaliteiten, jouw talenten en de blauwdruk van je levenspad. Wat je zo te weten komt over jezelf en je leven kun je dagelijks toepassen. Je kunt je levensweg beter begrijpen en ontdekken waar je staat onderweg naar de nieuwe tijd. 

Door de Tzolkin in je leven te integreren, word je je bewust van de energie die elke dag beschikbaar is vanuit de Kosmos voor jouw creaties: je projecten, plannen, wensen, relaties. Kortom, voor je hele leven.

Dit boek reikt zowel beginners als mensen die al bekend zijn met de Tzolkin nieuwe kennis en inzichten aan.

Bestel hier het boek
    NIEUWJAARSWORKSHOP 2017
    Met een heldere focus het nieuwe jaar in
Elk jaar op 1 januari krijgen we de dagenergie mee als thema voor het hele jaar. Deze jaarenergie helpt ons een heel jaar lang elke dag in harmonie te leven met onszelf en met elkaar.

Je hebt echt alle reden om in januari bewust een nieuwe start te maken. Behalve een nieuw jaar begint er op 1 januari ook een nieuwe nieuwe cyclus van 13 jaar. Een totaal nieuw begin dus. De toekomst ligt open!

Reserveer op tijd jouw plek op een van de volgende dagen!
  • Dinsdag 10 januari
  • Donderdag 12 januari
  • Vrijdag 13 januari
  • Dinsdag 17 januari
  • Donderdag 19 januari
  • Vrijdag 20 januari
Kennis ervaring en creativiteit gaan hand in hand in deze workshops. Met het Jaarprofiel dat binnenkort verschijnt, je eigen geboortedatum én een zelfgemaakte SoulCollage® ontdek je hoe jij in 2017 het beste uit jezelf haalt.
Meld je hier aan voor een Nieuwjaarsworkshop
VIND JE WEG MET STERREN
De Maya wijsheid sterren wijzen je de weg om gemakkelijk je eigen wijsheid te vinden in het aanbod van profielen, workshops en cursussen. 
           stap 1 - Kennismaken met de Maya wijsheid als kompas voor je leven. 
✮✮        stap 2 - Extra handvatten om je creatiekracht te laten groeien. 
✮✮✮     stap 3 - Verdiepen door dagelijks te leven met de Tzolkin.
✮✮✮✮  stap 4 - Doorgronden van de Tzolkin als coachinstrument.
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend