Copy
Nieuwsbrief
3 - 15 juli 2016
  

Het Gele Krijger levenspad dat vandaag van start gaat is een geel pad. En geel is de kleur van oogsten. De beste oogst halen we binnen deze dagen als we vastberaden ons pad volgen en lak hebben aan wat anderen daarvan denken. En zelfs als je in de ogen van anderen een verkeerde stap maakt, is dat precies goed want goed en fout bestaan niet.
Overgave is je beste vriend deze dagen. Je ziel weet waar je heen gaat en jij hoeft alleen maar te volgen. Geen eenvoudige opgave, maar wel een reële mogelijkheid. Ook al is het lastig, je kunt het toch doen! Als je afgestemd bent op jouw innerlijke wijsheid, ervaar je een vastberaden en krachtig gevoel van weten wat goed is voor jou. Dat is je kompas deze dertien dagen. Duft jij erop te varen?

NIEUWE SAMENWERKENDE PARTNER: FLEUR OLDE HEUVELT
Maya wijsheid is een nieuwe samenwerking aangegaan. Na Michel Verhaegh, die de website, de app en de digitale producten van Maya wijsheid ontwikkelt en steeds weer vernieuwt, is nu ook Fleur Olde-Heuvelt co-creërend partner geworden. Vanuit haar bedrijf Sustainable Marketing.nl helpt zij ondernemingen meer waarde te creëren voor onderneming, consument én samenleving. Met elkaar gaan we ervoor zorgen dat Maya wijsheid voor nog meer mensen bereikbaar en toegankelijk wordt.
Fleur: “Met de samenwerking met Elvira en Michel komt veel voor mij samen. Naast de persoonlijke klik, wordt mijn interesse in persoonlijke ontwikkeling en oude wijsheid verbonden met mijn passie voor marketing.
Maya wijsheid en Sustainable Marketing.nl werken allebei vanuit het principe om mens en bedrijf zelf bewuster te maken van haar natuurlijke kracht, zodat er betekenisvoller en met meer plezier kan worden bijdragen aan het geheel. Ik ben daarom trots om de marketing partner van Maya wijsheid te zijn!”
 
         
E-WENSCURSUS START 16 JULI
Op 16 juli start er weer een nieuwe e-Wenscursus met de laatste vier levenspaden van deze Tzolkinronde: Rode Maan, Witte Wind, Blauwe Adelaar en Gele Ster. Lees meer
 
           
LEVENSPADVIERDAAGSE: ONTSPANNING EN TRANSFORMATIE
Wat een bijzondere dagen hebben we mogen beleven als jaargroep tijdens de vierdaagse Levenspadworkshop in het Blauwe Nacht levenspad. De oogst: verbinding, vertrouwen, overvloed, transformatie en nog veel meer... Gelukkig zijn we pas op de helft van het jaar en hebben we met de jaargroep nog drie dagen tegoed.

NOG DRIE PLEKKEN VRIJ: 12 - 15 JULI LEVENSPADVIERDAAGSE
Wil je ook zo’n bijzondere vierdaagse meemaken. Van 12 tot en met 15 juli is er een extra workshop gepland. Wat een heerlijk vooruitzicht. Er zijn nog drie plekken beschikbaar. Overweeg je om mee te doen, wacht dan niet te lang met aanmelden. Er is plaats voor maximaal 6 deelnemers.

  
In vier dagen vind je jouw persoonlijke gebruiksaanwijzing voor het leven. Tijd voor jezelf, tijd voor ontspanning en tijd om je persoonlijke gereedschap voor het leven in te zetten voor een transformatie van jezelf. Bestel vooraf het Levenspadprofiel persoonlijkheid. Meer info en aanmelden
 
JAARGROEP 2017
De jaargroep is een programma van 9 maanden waarbij we de Tzolkin gebruiken als middel voor jouw persoonlijke ontwikkeling en creatie. De data voor 2017 zijn al gepland, dus heb je interesse, noteer ze dan alvast in je agenda. Lees hier over de opzet en het programma.
 
   
GEÏNSPIREERD DE ZOMER IN
Voor iedereen die wil kennismaken met de Maya wijsheid in combinatie met SoulCollage® geef ik in juli vijf bijzondere workshops. SoulCollage® is een eenvoudige en krachtige methode om zelf met de energie van de Tzolkin te werken en je eigen koers te vinden en houden in het leven. Op 5 of 20 juli kun je deelnemen aan de Maya wijsheid wandelworkshop waarin je een praktische toepassing leert met de DNAfirmaties en de Maya wijsheid creatiekaarten, Molenplaats Sonsbeek in Arnhem
           
15 SEPTEMBER: START TRAINING TZOLKIN ALS KOMPAS 1
Na de zomer start er weer een nieuwe Training Tzolkin als kompas 1. Een intensieve trainining waarin je in drie maanden tijd de basisbeginselen van de Tzolkin eigen maakt en er op een vernieuwende en eenvoudige manier mee leert werken vanuit je eigen kracht.
De training biedt kennis, inzicht en bewustwording voor persoonlijke groei en praktische handreikingen om het geleerde toe te passen voor persoonlijke ontwikkeling. De training is zowel geschikt voor persoonlijke ontwikkeling als voor professionals die de Tzolkin willen inzetten als instrument in de werkpraktijk. Lees meer
Het afgelopen jaar heb ik hard gewerkt aan de vernieuwing van het trainingsmateriaal het programma en de werkvormen. In 2017 gaat de prijs omhoog. Dit is je laatste kans om de training nog te volgen voor de prijs van € 367,- inclusief individuele begeleiding en deelname aan de e-wenscursus.
 
  
AGENDA
Wil je advies bij het kiezen van een workshop of cursus of wil je een traject op maat samenstellen? Mail me gerust.

Maya wijsheid inspiratieworkshops

Laat je inspireren door een vernieuwende manier van werken met de Tzolkin en de 20 zegels.

5 juli Wandelworkshop locatie Arnhem
20 juli Wandelworkshop locatie Arnhem
22 juli Dagworkshop locatie Velp (Gld)
29 juli Dagworkshop locatie Wommelgem (Antw)
30 juli Dagworkshop locatie Wommelgem (Antw)
14 februari Inspiratie avond locatie Spiritueel Café Arnhem

Profielen workshops

Vind je eigen antwoorden aan de hand van jouw plek in de kalender met de Tzolkin als kompas

Kernkwaliteitenworkshop 21 Sept / 21 Okt / 4 Nov
Creatieworkshop 30 Sep / 21 Nov
Relatieworkshop 8 Nov
Levenspadworkshop 4 daagse 12 Jul
Jaargroep 2017 7 Apr
Verjaardagsworkshop 3e kwartaal 9 Sep
Verjaardagsworkshop 4e kwartaal 11 Nov
Nieuwjaarsworkshop 2017 10 Jan / 12 Jan / 13 Jan / 17 Jan / 19 Jan / 20 Jan

e-Cursussen

Volg de flow van de dagenergie en ervaar hoe jij groeit en creëert.

16 juli e-Wenscursus Rode Maan levenspad


Trainingen

Leer werken met de Tzolkin voor jezelf en anderen.

15 sept, 6 en 27 okt, 17 nov Tzolkin als kompas 1 locatie Velp (Gld)
27 jan, 17 feb, 10 en 31 mrt 2017 Tzolkin als kompas 1 locatie Velp (Gld)
6 april, 11 mei, 8 juni, 6 juli 2017 Tzolkin als kompas 2 locatie Velp (Gld)
14 sept, 5 en 26 okt, 16 nov 2017 Tzolkin als kompas 1 locatie Velp (Gld)


Evenementen

Waar vind je Maya wijsheid nog meer?

16 september Gratis informatie bijeenkomst
18 november Gratis informatie bijeenkomst
HET GELE KRIJGER LEVENSPAD: MENS DURF TE LEVEN!
3 - 15 juli 2016
Samen hebben we heel veel wijsheid waardoor we kunnen doen wat goed is voor ons allen en ieder onze eigen rol vervullen op aarde Het Gele Krijger levenspad vertelt je stap voor stap hoe je jouw wijsheid kunt ontwikkelen als jouw aandeel in het geheel. Hier lees je alle 13 DNAfirmaties en het bijbehorende artikel.
 
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend