Copy
Nieuwsbrief
16 - 28 juli 2016
  

HET PAD VAN HET NIEUWE ZONNEJAAR

Vol verwachting stap ik vandaag in het Rode Maan levenspad. Het is een bijzonder pad omdat het begin van het nieuwe zonnejaar in dit pad valt op 26 juli. Op 25 juli is de dag buiten de tijd en op 26 juli begint het nieuwe zonnejaar. Het is de dag waarop de zon in het oosten samen opkomt met de dichtstbijzijnde volgende ster, Sirius. Het is voor ons op Aarde de enige conjunctie die jaarlijks op het zelfde moment plaats vindt en daardoor het enige eikpunt voor het meten van de tijd.
 
Deze nieuwjaarsdag valt op Blauwe Storm toon 11 en de energie van deze dag én van het hele Rode Maan levenspad blijft dit hele zonnejaar bij ons. Het wordt een jaar van transformatie en bevrijding. Het jaar van de feniks die uit de as herrijst. 
Volg dit pad met bijzondere aandacht. Het gaat veel betekenen voor ons het komend jaar. En deze dertien dagen krijg je als het ware een kijkje in het hele nieuwe jaar.
 
De energie van 1 januari die ik uitgebreid heb beschreven in mijn blog loopt gewoon door tot 31 december. Dat is de jaarenergie van het Gregoriaanse kalenderjaar. De kalender is gelaagd, op vele manieren te ervaren en interpreteren. Dat maakt dat het me blijft boeien en dat er zoveel wijsheid uit te halen is.

WANDELWORKSHOP 20 JULI: DEEL VAN SONSBEEK '16
De Maya wijsheid inspiratie wandelworkshop op 20 juli wordt een heel speciale. Locatie is Park Sonsbeek in Arnhem en de wandeling maakt deel uit van het programma van de kunstmanifestatie transACTION Sonsbeek '16. Het hele park staat vol prachtige kunstwerken die door de bezoekers gebruikt mogen worden. Veel van de kunstwerken zijn bedoeld voor verbindende activiteiten. Je bent van harte welkom om je aan te melden als deelnemer aan de wandeling.
Kijk op de website van Sonsbeek ‘16
Aanmelden voor de wandeling
           
GRATIS INFO BIJEENKOMST 16 SEPTEMBER
Op 16 september is er weer een gratis Maya wijsheid info bijeenkomst. Voor iedereen die het materiaal wil inzien, sfeer wil proeven en verhalen uit de praktijk wil delen en horen. Alle ruimte om vragen te stellen en te genieten van al het moois dat altijd gebeurt op zo'n dag maar niet was gepland. Heb je al eerder een cursus gevolgd, dan ben je van harte welkom om jouw ervaringen te komen delen met anderen.
Vooraf graag even aanmelden per mail want het aantal plaatsen is beperkt. welkom@mayawijsheid.nl
BEKRACHTIG JEZELF MET MAYA WIJSHEID 
Voor iedereen die wil ervaren op welke manier je jezelf kunt bekrachtigen met Maya wijsheid geef ik de inspiratie dagworkshop met de 20 zegels en SoulCollage®. Je vindt  deze dag met de twintig zegels als kompas antwoorden en inzichten over een persoonlijke vraag. Deze dag vraagt niet om voorkennis en is ook waardevol als je al wel wat meer over de Tzolkin weet.

Zit je op dit moment in een situatie waarin je kracht of inzicht nodig hebt, dan is dit een heel fijne workshop om aan mee te doen.
 
Er is nog plek op 22 juli in Velp en op 30 juli in Wommelgem (bij Antwerpen).
Meer info en aanmelden
 
15 SEPTEMBER: START TRAINING TZOLKIN ALS KOMPAS 1
Na de zomer start er weer een nieuwe Training Tzolkin als kompas 1. Een intensieve trainining waarin je in drie maanden tijd de basisbeginselen van de Tzolkin eigen maakt en er op een vernieuwende en eenvoudige manier mee leert werken vanuit je eigen kracht.
De training biedt kennis, inzicht en bewustwording voor persoonlijke groei en praktische handreikingen om het geleerde toe te passen voor persoonlijke ontwikkeling. De training is zowel geschikt voor persoonlijke ontwikkeling als voor professionals die de Tzolkin willen inzetten als instrument in de werkpraktijk. Lees mee
 
  
Agenda
Wil je advies bij het kiezen van een workshop of cursus of wil je een traject op maat samenstellen? Mail me gerust.

Maya wijsheid inspiratieworkshops

Laat je inspireren door een vernieuwende manier van werken met de Tzolkin en de 20 zegels.

20 juliWandelworkshop locatie Arnhem
22 juliDagworkshop locatie Velp (Gld)
30 juliDagworkshop locatie Wommelgem (Antw)
14 februariInspiratie avond locatie Spiritueel Café Arnhem

Profielen workshops

Vind je eigen antwoorden aan de hand van jouw plek in de kalender met de Tzolkin als kompas

Kernkwaliteitenworkshop21 Okt / 21 Sep / 4 Nov
Creatieworkshop30 Sep / 21 Nov
Relatieworkshop8 Nov
Jaargroep 20177 Apr
Verjaardagsworkshop 3e kwartaal9 Sep
Verjaardagsworkshop 4e kwartaal11 Nov
Nieuwjaarsworkshop 201710 Jan / 12 Jan / 13 Jan / 17 Jan / 19 Jan / 20 Jan

e-Cursussen

Volg de flow van de dagenergie en ervaar hoe jij groeit en creëert.

16 julie-Wenscursus Rode Maan levenspad
6 septembere-Wenscursus Rode Draak levenspad
6 septembere-Creatiecursus Rode Draak levenspad
2 oktobere-Creatiecursus Blauwe Hand levenspad
28 oktobere-Wenscursus Rode Hemelwandelaar levenspad
19 decembere-Wenscursus Rode Slang levenspad
19 septembere-Creatiecursus Witte Tovenaar levenspad

Trainingen

Leer werken met de Tzolkin voor jezelf en anderen.

15 sept, 6 en 27 okt, 17 novTzolkin als kompas 1 locatie Velp (Gld)
27 jan, 17 feb, 10 en 31 mrt 2017Tzolkin als kompas 1 locatie Velp (Gld)
6 april, 11 mei, 8 juni, 6 juli 2017Tzolkin als kompas 2 locatie Velp (Gld)
14 sept, 5 en 26 okt, 16 nov 2017Tzolkin als kompas 1 locatie Velp (Gld)

Evenementen

Waar vind je Maya wijsheid nog meer?

16 septemberGratis informatie bijeenkomst
18 novemberGratis informatie bijeenkomst

Rode Maan levenspad: Trouw blijven aan je eigen licht en idealen
16 - 28 juli 2016
Het Rode Maan levenspad gaat over je vermogen te blijven herinneren wie je bent: een goddelijk wezen. Soms lijkt het alsof we allemaal zijn vergeten dat we vanuit een diep zielsverlangen een grote reis maken met als doel ervaringen opdoen op aarde. Het lijkt ook alsof we zijn vergeten dat we een gezamenlijk hartsverlangen hebben om dienstbaar te zijn aan de wereld. Toch is er diep vanbinnen altijd een herinnering aan je eigen oorsprong, je eigen licht, aanwezig. Dat licht zorgt ervoor dat je trouw blijft aan de verlangens waarmee je aan deze grote reis bent begonnen, zelfs als je het niet kunt voelen. Het Rode Maan levenspad vertelt je stap voor stap hoe je het licht in jezelf vindt, zodat je het voluit en vol vertrouwen kunt laten schijnen.

Hier lees je alle 13 DNAfirmaties en het bijbehorende artikel.
 
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend