Copy
Nieuwsbrief
31 oktober - 12 november 2013
Een nieuwe ronde!
Vandaag starten we niet alleen met een nieuw levenspad maar ook met een nieuwe Tzolkin ronde.  Rode Draak toon 1 is het vandaag. Voor mij is Rode Draak een enorme oerbron van creativiteit, bruisend als een vulkaan. Die vulkaan heeft aardig geborreld de afgelopen jaren.
Afgelopen week stond ik op de beurs ‘Natuurlijk Ondernemen’ in Amersfoort. Toen ik mijn kraam daar klaar had, realiseerde ik hoeveel praktische toepassingen ik de afgelopen twee jaar heb geproduceerd. Tijd om even trots op mezelf te zijn. Volgend najaar ligt er nog een nieuw product bij want inmiddels ben ik begonnen aan een nieuw Maya wijsheid boek.

Ik ben ook heel blij dat er steeds meer creatieve praktische toepassingen met de Tzolkin ontstaan. Ik heb er een aantal verzameld en deel ze graag in deze nieuwsbrief.
2 en 3 november Maya wijsheid App een weekend lang gratis!
Dagelijks kun je meesurfen met de energie van de Tzolkin. Download daarvoor de mayawijsheid app voor Apple en Android. Dit keer hebben we een speciale aanbieidng. Eén weekend lang is ie gratis. Alleen op 2 en 3 november.
  
Coachen met de creatiekaarten: de toekomst als een magneet
Sinds ik werk met de wijsheid van de Maya's heb ik meer en meer geleerd mijn blik op de toekomst te richten in plaats van het verleden. Praten over het verleden is soms makkelijker dan praten over de toekomst. Het verleden is immers bekend, de toekomst nog niet. Ik schreef er al over in het boek 'Aardevrouwen spreken'. Ik ben ervan overtuigd dat de toekomst werkt als een magneet. En werken met de toekomst aan de hand van de Maya wijsheid creatiekaarten leidt verrassend snel tot bijzondere inzichten en antwoorden over de volgende stap op weg naar de toekomst die je wenst. Ik geef je graag mijn 'geheim' om moeiteloos naar de kern te komen. Lees meer.

Tzolkin in de praktijk: creativiteit alom!
Deze keer een bijzondere aflevering van Tzolkin in de Praktijk. Een lijst met inspirerende ZZP-ers die de Tzolkin de wereld in brengen. Bijzondere producten en diensten, met hart en ziel gemaakt voor jou!
 
Geurpaleis: Patricia Mooren levert de twintig zonnezegels op canvas. Het zijn de zegelafbeeldingen die je vindt op de Maya wijsheid website, in de profielen en op de Maya wijsheid creatiekaarten. De energie op dit grotere formaat is echt enorm! Op 2 november kun je Patricia persoonlijk ontmoeten op de Open Bedrijvendag Midden Drenthe en de Canvassen en creatiekaarten live zien en beleven.
Je Natuurlijke Zelf. Nicole Boeijink levert prachtige Tzolkin Art. Hunab Ku, het symbool voor het hart van de Melkweg in hout. Krachtige energiebrenger.
Larimares: Mirjana Scheepens maakt schattige Tzolkin geboorteboekjes als kraam of kindercadeau. Blauwe Nacht is direct leverbaar. Rode Draak is in de maak en de overige achttien zegels levert ze op bestelling.
Maya Tzolkin: Nicole Zonderhuis levert elk jaar de Agenda van de Natuurlijke tijd, posters van de Tzolkin, verschillende handige Tzolkin 13-manen boeken en gidsjes, mini stickers voor in je agenda, de verjaardagskalender en meer!
Tzolkinkalender.nl: Tjitse Boersma levert Tzolkin Base Excell sheets waarmee je werkelijk alles kunt berekenen.
Close 2 Nature: Karina Stelloo maakt aan de hand van de Maya wijsheid creatiekaarten die jij trekt een bijzondere wastekening voor je. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Echt heel bijzonder om te ontvangen met een reading van Karina erbij.
Puurwijsheid: Geertje Mol maakt Tzolkin Soulcollages op maat.
 
Vind jij dat er aan deze lijst iemand ontbreekt? Mail me dan een link en een aanbeveling.
Activeer jouw creatiekracht: workshop 28 november
Op 28 november ben je van harte welkom bij een nieuwe Maya wijsheid creatieworkshop. Wil je de stap maken van groeien vanuit lijden, naar creëren vanuit vreugde, dan is dit je kans om een grote stap te maken.

     
 
Ben je geraakt door jouw persoonlijke creatieprofiel, dan is deze workshop voor jou bedoeld. Meer informatie en aanmelden.
Sergio Magaña in Nederland: droom je eigen werkelijkheid tot leven

Sergo Magaña “Ocelocotl” is een ingewijde in de 5000 jaar oude Tolteekse en Toltecayotl lijn van Midden Amerika. Dit waren de leraren van zowel de Azteken als de Maya’s. Sergio is getraind in de Tol-lijn (Nahualisme) van 'kennis van dromen', die in een ononderbroken mondelinge overlevering al 1460 jaar overgegaan is van leraar op leerling.
De oude Nahuatl volken zeiden dat als je bewust iets wilt creëren of manifesteren in je leven, de Aarde dit eerst moet “dromen”. Door je dromen te leren sturen werk je met je Nahual, je energetische zelf, en leer je je eigen werkelijkheid creëren. Sergio is één van de weinige mensen die deze oude en tot nu toe verborgen wijsheid met de wereld deelt, op verzoek van zijn inheemse leraren in Mexico.
Van 5 tot en met 10 november geeft hij verschillende workshops en lezingen in Amsterdam. Hier vind je meer informatie over Sergio en de geplande activiteiten.

Het Rode Draak levenspad
31 oktober - 12 november 2013

Rode Draak Energie
Rode Draak geeft als naamgever aan dit pad zijn energie aan deze hele periode. Rode Draak energie is die van de oermoeder die voedt, draagt, accepteert wat is en voor alles een praktische oplossing heeft. Rode Draak stelt je in staat om voor jezelf te zorgen als een moeder voor haar kind. En… soms klaag je dat er niet goed voor je gezorgd wordt, terwijl je eigenlijk zelf degene bent die niet aan je behoeften tegemoet komt.
Geboren in dit levenspad?
Mensen die in dit levenspad zijn geboren zijn creatieve initiatiefnemers. Ze geven graag nieuwe impulsen en inspiratie. Het is hun uitdaging familie en geliefden te voeden zonder ze te overheersen of verstikken met hun zorg. Ze mogen leren een stapje terug te doen en te accepteren dat iedereen zijn eigen leven moet leven en zijn eigen lessen mag leren.

Ben je zelf geboren in dit pad, dan zijn dit bijzondere dagen voor je. Je krijgt te maken met mensen en situaties die je laten zien hoe je ervoor staat in je leven. Dus wees bewust van de dingen die je meemaakt. Ze zeggen iets over jou en waar je je bevindt op je levenspad. Reken met de calculator op mayawijsheid.nl of met de Maya wijsheid app zelf uit in welk levenspad jij bent geboren.
De kern van dit levenspad
In het Rode Draak levenspad word je uitgedaagd je eigen innerlijk kind te verzorgen. Heeft je moeder het niet kunnen doen, dan is er echt maar één die dit kan goedmaken en dat ben jij. Word je eigen moeder, wees lief voor je innerlijk kind zodat je weer heel kan worden en het leven onbevangen, vol humor tegemoet treden. Samen kunnen jullie de hele wereld aan en verzin je voor elke uitdaging een creatieve oplossing!

Tips voor deze dertien dagen
  • Accepteer alles zoals het komt vanuit het oervertrouwen dat het leven je precies geeft wat je nodig hebt. Ook al ziet het er nog zo onacceptabel uit. Neem het en leer je lessen als het volgens jou niet is waarom je gevraagd had. Je krijgt het, dus het is van jou.
  • Neem het heft in eigen handen door verantwoordelijkheid te nemen voor je intenties. Wat je aandacht geeft groeit! Stel je voor hoe jij je wilt voelen en verheug je op de dag dat het zo zal zijn. Dan sta je in je kracht en trek je alles aan wat nodig is om daar te komen.
  • Je doorzettingsvermogen haal je deze periode uit je zelfvertrouwen. Geef jezelf toestemming je diepste emoties te laten stromen. Drink, zweet, zwem, huil. Dat is de stroom van het leven waarop jij kunt bereiken wat je wilt.
  • Geniet van het leven door je grenzen te verleggen. Doe wat je nog niet eerder deed. Neem een stap, zodat je kunt leren van je ervaringen. Als je stilstaat gebeurt er niets. Als je gewoon begint, betreed je nieuwe gebieden en kun je leren van je ervaringen. Er bestaan geen mislukkingen, alleen ervaringen. En wijsheid komt uit de ervaring.
Agenda
28 november, Dieren: Maya wijsheid creatieworkshop
1 januari 2014, Voorst: Maya wijsheid bij Thermen Bussloo, interactieve lezing
13 februari 2014, Apeldoorn Workshop 'Coachen met de creatiedriehoek', TrainerCoachCafé 

<<E-Mail>> uitschrijven

Maya wijsheid is een website van de Levenspadvinderij. Wij begeleiden coaches, trainers en therapeuten om de Tzolkin in te zetten in leven en werk als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
de Levenspadvinderij
Oranjestraat 46
6881 SG  VELP
T. 026-8400610

Email Marketing Powered by Mailchimp