Copy
Nieuwsbrief
14 - 26 mei 2014
Nog 4 dagen om je aan te melden: creëren met Maya wijsheid op 19 juni

Bij het schrijven van mijn nieuwe boek en samen met mijn leerwegdeelnemers doe ik steeds weer nieuwe ontdekkingen in de Tzolkin. Deze maken de kracht van creëren met Maya wijsheid steeds groter en praktischer toepasbaar. Ik  deel ze graag met je.

Op 19 juni kun je een hele dag aan de slag met jouw creatiekracht en je intentie voor de toekomst in de Maya wijsheid creatie workshop. Je maakt de weg vrij voor creëren vanuit vreugde in plaats van groeien door pijn. Lees hier meer en meld je aan vóór 19 mei as.
 
De dagenergie van 19 juni is een echte creatie energie!
Gele Mens toon 11: een dag aandacht te geven aan wat jij wilt dat groeit (Gele Mens) en de weg vrij te maken (toon 11).
 
  
 
We werken met de creatiekaarten, je geboorte- en jaarprofiel en je maakt jouw eigen Tzolkin collage om je intentie én de volgende stap op je pad in beeld te brengen.
Herinnering: 21 mei Teleseminar voor e-Creatiecursisten
Als deelnemer aan de e-Creatiecursus ben je van harte welkom om ervaringen te delen en vragen te stellen tijdens het Teleseminar op 21 mei as. van 20.00 tot 21.00.
Ik leg in het seminar ook uit hoe je bepaalt welke levenspaden voor jou persoonlijk interessant zijn om te volgen.

Deelname is heel eenvoudig. Je belt in op een speciaal 0900 nummer en toetst een code in. Daarna wijst het zich vanzelf. Deelname is gratis. Je betaalt alleen zelf de kosten voor het inbellen van 9 cent per minuut en eventueel reguliere gesprekskosten van je provider. De inbelcode vind je in de speciale cursistomgeving op de website. Meld je je nu aan voor het Rode Maan levenspad, dan kun je ook deelnemen aan dit seminar.
Meld je nu aan:
e-Creatiecursus Rode Maan levenspad

Het eerstvolgende levenspad waarmee je de e-Creatiecursus kunt volgen is het Rode Maan levenspad. Een pad waarin je uitgedaagd wordt om jezelf te vernieuwen en als een vlinder uit de pop te kruipen en vol zelfvertrouwen je prachtige nieuwe vleugels uit te slaan.


Wil je het Rode Maan levenspad heel bewust beleven en ontdekken hoe jij creëert? Geef je dan op voor de e-Creatiecursus met dit levenspad. Je ontvangt direct het startdocument en toegang tot zes inspirerende creatiefilmpjes. Meld je hier aan.
Het Gele Krijger levenspad
14 - 26 mei 2014

Gele Krijger Energie
De Gele Krijger gaat onbevreesd zijn weg. Gele Krijger energie is volledig afgaan op wat jij weet dat goed voor je is: je eigen innerlijke autoriteit volgen, niets voor zoete koek slikken, alles bevragen om eerst af te stemmen met je innerlijke leider of iets al dan niet goed voor jou voelt.
Zo veel vragen soms dat je er helemaal van in de war raakt. Durf je het antwoord op al je vragen te aanvaarden? De Gele Krijger houdt ook van mooie dingen. Als je voelt dat je hebberig wordt, stel jezelf dan de vraag waar die hebberigheid vandaan komt. Welk gat in jezelf wil je vullen?
Geboren in dit levenspad?
Mensen die in dit levenspad zijn geboren zijn vastbesloten hun eigen zin te doen. Kritiek van anderen laten ze daarom gemakkelijk van zich afglijden. Ze volgen onbevreesd hun eigen weg. Ze stralen zelfvertrouwen uit, maar daaronder leeft veel onzekerheid, angst voor afwijzing en een gebrek aan eigenwaarde. Ze hebben de wereld veel te brengen met al hun unieke talenten en mogen zichzelf en het leven luchtig opnemen.
Ben je zelf geboren in het Gele Krijger levenspad, dan zijn dit bijzondere dagen voor je. Je krijgt te maken met mensen en situaties die je laten zien hoe je ervoor staat in je leven. Dus wees bewust van de dingen die je meemaakt. Ze zeggen iets over jou en waar je je bevindt op je levenspad. Reken met de calculator op mayawijsheid.nl of met de Maya wijsheid app zelf uit in welk levenspad jij bent geboren.
De kern van dit levenspad
Het gaat in het Gele Krijger levenspad om angst versus overgave. Gele Krijger hoeft op niemand ander af te gaan dan zichzelf. Alle informatie om de juiste beslissingen te nemen is al aanwezig en beschikbaar. Kies je voor angst ‘doe ik het wel goed?’ of overgave. De angst ligt op de loer voor wie denkt het fout te kunnen doen. Twijfel, onzekerheid en de vraag ‘Wie ben ik?’ nemen dan de overhand. Als je beseft dat alle informatie waarover je beschikt niet van jou persoonlijk afkomstig is, hoef je niet meer bang te zijn. Gele Krijger heeft namelijk een enorme verbinding, een hot line met de kosmos. Geef je over aan wat je doorkrijgt, zelfs als je mind er niets mee kan. Vol je innerlijke kosmische verbinding. Je bevrijd jezelf daarmee uit de grip van de slang van angst. Die heeft geen rol van betekenis meer en rolt zich tevreden op.

Tips voor deze dertien dagen
  • Je trekt aan wat nodig is om iets nieuws te beginnen als je onbevreesd je pad van licht volgt. Stel vragen en sta open voor het antwoord, wat het ook is.
  • Neem het heft in eigen handen door zonder oordeel je liefde te geven aan alles wat is. Laat alles zijn zoals het is.
  • Blijf trouw aan je idealen en zet door om ze te bereiken door zaden voor de toekomst te planten en te kiezen voor groei boven zekerheid.
  • Je geniet van deze dertien dagen en tilt jezelf naar een hoger niveau door stralend jouw eigen plek in te nemen. Jij bent de enige die dat kan doen.
Agenda
27 mei: Start e-Creatiecursus Rode Maan levenspad
6 en 7 juni: Werken met je levenspad, nog enkele plaatsen beschikbaar.
19 juni: Maya wijsheid creatieworkshop locatie Dieren
18 september: Maya wijsheid bij Thermen Bussloo locatie Banyan Centre
 
<<E-Mail>> uitschrijven
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend