Copy
Nieuwsbrief
17 - 29 april 2015
Dank je wel!
Dank je wel voor alle lieve reacties die we hebben gekregen op de nieuwe website! Het was daardoor echt een heel feestelijk begin van de nieuwe Tzolkin ronde. Tegelijkertijd hadden we nog te maken met de naweeën van de eclipsen. Het was een hele uitdaging om dertien dagen te ZIJN met alles wat zich aandiende.
 
Voor mij persoonlijk was het een mooie gelegenheid om gebruik te maken van de energie van de Witte Wereldoverbrugger op toon 6 van dit pad. Ik heb flink opgeruimd. Met name op facebook. Vier groepen die een tijd een prachtige functie hebben gehad heb ik opgeheven. De grootste groep was 'Coachen met de Tzolkin' die inmiddels 331 leden had en nog elke week groeide. Het was spannend om zo veel op te ruimen, nog zonder dat duidelijk is wat het gaat brengen. Ik het gevoel dat het me de ruimte gaat geven om nog meer voor jullie persoonlijk te kunnen betekenen als Tzolkincoach, inspirator en begeleider.
Winnaars openingsactie mayawijsheid.nl
Wie zich in het Rode Draak levenspad aanmeldde voor de e-wenscursus van 26 mei maakte kans op gratis persoonlijke begeleiding per mail bij één van de paden uit deze cursus. De winnaars zijn:
  • Erszi de Letter
  • Tineke de Graaff
  • Monique Smulders
  • Alie Buzeman
Ik kijk ernaar uit jullie over een van de levenspaden uit de e-wenscursus te mogen vertellen wat het pad jullie persoonlijk te brengen heeft en hoor graag wat het pad van jullie keuze is.
Vandaag van start gegaan: Ik neem mijn plek in!
De eerste groep ('60-'64) is vandaag van start gegaan met het halfjaar traject ‘Ik neem mijn plek in’. Het is heel bijzonder om met deze groep op avontuur te mogen. Het wordt steeds duidelijker wat er zo bijzonder is aan dit traject. Samen op weg om een nieuwe groef te kiezen en in te slijten. We zijn gestart met het vrijgeven van al onze verwachtingen en laten het traject zichzelf vorm geven.
Wil je alsnog aansluiten, informeer dan naar de mogelijkheden. Het is nu al gebleken dat de kosmos hard aan het werk gaat voor wie met heel zijn of haar hart 'ja' zegt, ondanks dat er nog belemmeringen of onduidelijkheden zijn. Twijfel werkt niet. Luisteren naar je hart des te beter! Mail ons op welkom@mayawijsheid.nl
Tot 20 mei kun je je aanmelden voor de groepen '56-'60 en '64-'68.
Meer informatie over het traject, de kosten en aanmelden lees je hier. Mail ons als je vragen hebt of meer informatie wilt.
e-Wenscursus Rode Hemelwandelaar levenspad
Op 26 mei gaat de volgende e-wenscursus van start. Met de e-wenscursus ontdek je hoe de Tzolkin kalender je ondersteunt om jouw wenskracht bewust in te zetten, elke dag op een andere manier. Wil je graag iets praktisch doen met de dagenergie en jouw creatiekracht dan is deze cursus misschien net dat ene zetje dat je nodig hebt om dagelijks met de Tzolkin te werken en het beste uit jezelf te halen.
 
Deze cursusronde duurt 52 dagen en je volgt dan de volgende vijf levenspaden.
  • Rode Hemelwandelaar levenspad,
  • Witte Wereldoverbrugger levenspad,
  • Blauwe Storm  levenspad
  • Gele Mens levenspad
 
 
Creatieworkshop 22 mei - Manifesteer je zielsverlangen
Op 22 mei kun je in De Bilt weer meedoen aan een nieuwe creatieworkshop in De Bilt. 
Op deze toon 10 dag zet je jouw persoonlijke zielsverlangen neer in de realiteit in de vorm van een eigen creatie en maak je zichtbaar waarom je hier bent en hoe jij vorm geeft aan jouw zielsverlangen in het dagelijks leven.
Je krijgt deze dag een persoonlijk consult en maakt je eigen creatiekaart collage.  
e-Creatiecursus Blauwe Hand: openheid om te ontvangen
Het eerstvolgende levenspad waarmee je de e-Creatiecursus kunt volgen is het Blauwe Hand levenspad. Blauwe hand is de helende hand, de helpen de en ontvangende hand. De grote kunst is deze dertien dagen je handen op en te houden voor wat je mag ontvangen. Wil jij mee op avontuur en ontdekken hoe de energie van het Blauwe Hand levenspad jou ondersteunt?
Geef je dan op voor de e-Creatiecursus met dit levenspad. Je ontvangt direct het startdocument en toegang tot zes inspirerende creatiefilmpjes. Meld je hier aan.
Heb je nog geen ervaring met de Tzolkin, volg dan eerst de e-Wenscursus
Het Witte Tovenaar levenspad: jij bent het op wie je hebt gewacht
Maya wijsheid in het licht van de schepping 17 - 29 april 2015
Het Rode Draak levenspad heeft alle sleutels geopenbaard die nodig zijn om het paradijs op aarde te creëren. Alles is aanwezig en nu we in het Witte Tovenaar pad zijn aangekomen is de vraag: wie gaat het doen?
Misschien wacht je al heel lang op iemand die een eind gaat maken aan alle narigheid in je leven, in je familie, op je werk, op de wereld: je geliefde, je therapeut, de artsen, de partij waarop je stemt, de burgemeester, de bankdirecteur, de regering… Ongetwijfeld zijn er anderen die echt iets kunnen veranderen aan de omstandigheden waarin jij leeft. Gelukkig hoef je niet op hen te wachten, want je kunt zelf het systeem veranderen. Echt waar! Je kunt het. Jij bent degene die alles in je hebt om een eind te maken aan oude systemen die niet meer werken, die alleen nog maar lijden voortbrengen. Jij kunt zelf jouw wereld beter maken, samen met mij en alle anderen. En als jij dit doet, verandert de wereld om je heen met je mee. Zo breng je nieuw evenwicht in de wereld vanuit jezelf. Het Witte Tovenaar levenspad laat je stap voor stap zien hoe jij de verantwoordelijkheid neemt voor je eigen geluk en daardoor ook voor het mijne en dat van ons allemaal.

Lees hier het hele artikel met alle 13 DNAfirmaties van het Witte Tovenaar levenspad
 
 
© Geertje Mol lees meer over de collage
Agenda
30 april: e-Creatiecursus Blauwe Hand levenspad
22 mei: Maya wijsheid creatieworkshop - De Bilt
26 mei: e-Wenscursus Rode Hemelwandelaar levenspad
29 mei, 12 juni, 3 juli, 11 sept, 23 okt, 6 nov: Ik neem mijn plek in 56-60 
15 mei, 19 juni, 18 sept, 16 okt, 13 nov: Ik neem mijn plek in 60-64 
5 juni, 26 juni, 4 sept, 9 en 30 okt, 20 nov: Ik neem mijn plek in 64-68 

 
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend