Copy
Nieuwsbrief
17 - 29 juli 2015
Op naar de bron!
Vandaag start het eerste van vier bijzondere levenspaden in het hart van de Tzolkin. Heb je op Rode Slang toon 7 in het Blauwe Storm levenspad gewenst, dan krijg je in het Rode Slang levenspad feedback op jouw wens. Ik maakte er onlangs een filmpje over dat je hier kunt bekijken. Het is een heel bijzonder pad omdat dit jaar de dag buiten de tijd (25 juli) in het Rode Slang levenspad valt.
 
Dat betekent dat ook de jaarenergie voor het komend Maya zonnejaar in dit pad valt: Witte Tovenaar toon 10. Daarmee is het Rode Slang levenspad ook een heel jaar lang ons jaarpad. Dertien dagen lang krijgen we een vooruitblik op het komend jaar en kunnen we ons gezamenlijke gereedschap ervaren dat we collectief ter beschikking krijgen. Een goede reden om deze dertien dagen bewust mee te surfen op de dagenergie.

Extra bijzonder vind ik het dus om vandaag weer met een nieuwe groep deelnemers op weg te gaan in de e-wenscursus van de komende vier levenspaden. Voor een aantal is dit zelfs de derde keer dat ze meedoen. Een cursusronde meedoen is voldoende om daarna met het materiaal zelfstandig verder te gaan. Maar veel deelnemers vinden het fijn om dagelijks de mail te ontvangen en verheugen zich op de nieuwe tips, filmpjes en songteksten passend bij het actuele levenspad.

Wil je ook meedoen aan een e-wenscursus en meesurfen op de dagenergie bij het realiseren van jouw dromen en verlangens? De volgende cursus start in het Rode Aarde levenspad. Je kunt je nu al aanmelden.

Van 19 juli tot en met 5 augstus ga ik genieten van de zomervakantie.

Bestellingen via de website worden gewoon verzonden.

Wat je ook gaat doen, ik wens je een fijne zomer toe!
Nog één pilotworkshop te gaan: 2 plekken vrij
Op 18, 19, 20 en 21 augustus is de laatste pilot van deze zomer gepland. Deze pilot bestaat uit vier bijeenkomsten van 9.30 tot 14.00. In vier bijeenkomsten werk je je hele levenspad uit.
 
Bijzonder aan deze vierdaagse is dat we de kleinste creatiecyclus van de Tzolkin doorlopen: we starten op een rode dag en eindigen op een gele dag. Elke dag integreer je een andere zegelkleur en leer je hoe de energie voor jou werkt vanuit de zegels en tonen in je levenspad.
 
Locatie: Maya wijsheid, Oranjestraat 46, Velp (Gld).
Kosten: alleen deze keer € 228,00
Neem zelf je lunch mee. Ik zorg voor koffie, thee, lekkers en soep
Let op! Het levenspadprofiel van je persoonlijkheid heb je al of bestel je vooraf zelf.
 
Er zijn nog twee plekken vrij. Meld je aan met een mail naar welkom@mayawijsheid.nl
 
Een nieuwe vorm voor de opleiding Coachen met de Tzolkin
Het afgelopen jaar is er veel nieuws ontstaan. In oktober kwamen twee nieuwe boeken uit: Maya wijsheid voor je levensreis en het Maya wijsheid logboek. Het schrijven ervan heeft mij weer nieuwe inspiratie gegeven om de Tzolkin voor een nog breder publiek toegankelijk te maken.
  • de profielen hebben een make over gekregen,
  • er is een nieuwe cursus Tzolkin als kompas gestart
  • de e-wenscursus zag het licht.
  • nieuwe workshops met de profielen zijn in ontwikkeling
Met zoveel nieuws aan de basis kan het natuurlijk niet anders dan dat er het een en ander gaat verschuiven in de leerweg. Ooit ben ik begonnen met de leerwegmodules als buffet aan te bieden. Je stelde zelf je programma en planning samen. Daarna heb ik de leerweg aangeboden als een vast programma waarin we met een groep op pad gingen.

 Stel zelf je programma samen: kies je eigen pad

Vanaf dit najaar kies ik ervoor het beste van beide te combineren: je eigen opleiding samenstellen, een pad uitstippelen zoals jou dat past, en ook voor enkele maanden met een groep optrekken zodat je samen leert en met elkaar kunt delen. Hier kun je alvast zien hoe het geheel eruit gaat zien. Data volgen aan het eind van de zomer.
AGENDA
Tzolkin als Kompas 1
Velp (Gld): donderdagavond cursus start 3 september
De Bilt: donderdagmiddag cursus start 8 oktober
Eindhoven: vrijdagmiddag cursus start 9 oktober
Lees meer

e-Wenscursus: 7 september
Deze cursus valt in de rechterhelft van de Tzolkin. De tijd waarin de toekomst op ons af komt. Nieuwe plannen, nieuwe projecten, wensen en dromen zien het licht. De cursus valt in de volgende paden: Rode Aarde levenspad, Witte Hond levenspad, Blauwe Nacht levenspad, Gele Krijger levenspad. Lees meer

e-Creatiecursus
Voor wie bekend is met de verschillende tellingen en wil ontdekken hoe creeren met de dagenergie in drie tellingen werkt. Je volgt één levenspad in alle tellingen in een periode van ongeveer drie maanden. Lees meer
  • 30 juli Witte Spiegel levenspad
  • 12 augustus Blauwe Aap levenspad
  • 25 augustus Geel Zaad levenspad
Rode Slang levenspad: Blijf trouw aan je licht en levenskracht
Maya wijsheid in het licht van de schepping 17 - 29 juli 2015
Het Rode Slang levenspad helpt je  trouw te zijn aan je licht en levenskracht. Pas dan stroomt jouw energie volop. Jij bent het stralende middelpunt, de verbinding tussen hemel en aarde. Zo lever jij je bijdrage aan een nieuwe aarde.
Elke dag krijg je talloze aanwijzingen die jou helpen trouw te zijn aan je licht en levenskracht. Je kunt elk moment van de dag voelen wat jouw licht laat stralen, wie en wat jouw energie verhogen en je levenskracht doen toenemen. Soms zijn die aanwijzingen heel duidelijk en soms heel subtiel. Alleen in totale eerlijkheid naar jezelf kun je bewust omgaan met deze aanwijzingen. Dat is niet altijd een eenvoudige opgave, maar als je de moed hebt eerlijk te zijn naar jezelf, wordt het leven wel een stuk eenvoudiger en lichter.
Het Rode Slang levenspad laat je stap voor stap zien hoe jij bewust kunt luisteren naar deze signalen die je uitnodigen trouw te zijn aan je licht en levenskracht en zo het licht op de nieuwe aarde te laten schijnen.
 
Lees hier het hele artikel met alle 13 DNAfirmaties van het Rode Slang levenspad
In het artikel zie je dat de DNAfirmatie van Gele Ster en Rode Slang iets zijn aangepast. Onlangs zijn de DNA-firmaties voor de tweede keer getest. En ze staan nog steeds als een huis! Deze twee aanpassingen maken de zinnen nog krachtiger. Ik ben heel blij met dit resultaat.
Binnenkort verschijnt er een uitgebreid artikel over de kracht en werking van de DNAfirmaties in het nieuwe nummer van HEUS, het tijdschrift van mijn uitgever A3 boeken.

 

© Afbeelding Kristel van der Klugt
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend