Copy
Nieuwsbrief
23 maart - 4 april 2014
Co-creëren met Maya wijsheid profielen
Steeds meer coaches maken gebruik van de Maya wijsheid profielen voor hun eigen cliënten. Daar ben ik heel blij mee. De Maya wijsheid mag breed de wereld in. Ook jij kunt gebruik maken van de profielen. Gebruik je ze voor je cliënten, dan ontvang je van ons een flinke korting op alle profielbestellingen. Aanmelden is heel eenvoudig.
Lees hier hoe het werkt.

 
Co-creator Karina Stelloo – Close2Nature zegt:
“Ik werk met de Tzolkin op een intuïtieve manier en vaak in combinatie met de inzichten vanuit de wastekeningen die ik voor ze maak. Zo krijgen cliënten of cursisten kennis van het feit dat er veel meer in deze oude wijsheid zit dan ze hadden gedacht. De meeste mensen die ik ontmoet in mijn coachingspraktijk weten nog nauwelijks iets over de mogelijkheden die de kalender biedt. Ik reken ook regelmatig zelf de driehoek uit. Toch vind ik de uitleg van het profiel en de professionele uitstraling fijn om aan cliënten door te geven. En zij vinden het fijn de informative mee naar huis te kunnen nemen. Zo kunnen ze datgene wat ze zo geraakt heeft in het profiel nog regelmatig teruglezen en laten inwerken.”
Meld je nu aan:
e-Creatiecursus Rode Aarde levenspad

Het eerstvolgende levenspad waarmee je de e-Creatiecursus kunt volgen is het Rode Aarde levenspad. Een pad waarin we uitgenodigd worden volledig in het hier en nu open te staan voor het toeval: synchroniciteiten die je op precies het juiste moment brengen wat je nodig hebt.


Wil je het Rode Aarde levenspad heel bewust beleven en ontdekken hoe jij creëert met behulp van synchroniciteit? Geef je dan op voor de e-Creatiecursus met dit levenspad.
Je ontvangt direct het startdocument en toegang tot zes inspirerende creatiefilmpjes.
Meld je hier aan.
Ervaar je creatiekracht en beleef je creatieprofiel
  • Waar sta je?
  • Waar wil je heen?
  • Hoe kom je daar?
Heb je altijd al willen meedoen aan een Maya wijsheid workshop en is het er nog niet van gekomen? Op 24 april as. kun je zelf ervaren wat de kalender voor jou kan betekenen in een workshop van een halve dag bij het Banyan centre for health & happiness van Thermen Bussloo in Voorst.
Je ontvangt vooraf je creatieprofiel zodat we direct kunnen starten met ervaren. Jij staat centraal deze middag. Meld je je aan, dan krijg je ook nog een cadeautje van Thermen Bussloo: gratis gebruik van de Sauna. Geef je op via de website van Banyan.
 
 
Het Geel Zaad levenspad
23 maart - 4 april 2014

Geel Zaad Energie
Geel zaad is het zaad dat in de aarde ligt tot het de juiste tijd is om te ontkiemen. Het wacht tot de omstandigheden precies goed zijn en als het zover is gaat het groeien. Soms groeit het langzaam maar zeker, soms groeit het waar je bij staat. Dat verschilt
naar gelang de aard van het gewas. Al het zaad heeft een uniek potentieel om uit te groeien tot iets geweldigs. Wat zaai jij? Heb je wel eens goed gekeken naar de bodem waarin je zaait? Is die bodem vruchtbaar genoeg? Wat voeg je zelf toe om te zorgen dat het de juiste voeding krijgt? Allemaal zaken om bij stil te staan als je ooit een overvloedige oogst wilt binnen halen.
Geboren in dit levenspad?
Mensen die in dit levenspad zijn geboren zijn natuurlijke leiders. Ze hebben een sterke behoefte aan erkenning en zijn opmerkzaam. Er is veel creativiteit en levendigheid in dit levenspad. De bewandelaars van dit pad hebben zelfvertrouwen en laten zien waar ze voor staan. Anderen hebben daar bewondering voor. Leerpunt is om op een volwassen manier relaties aan te gaan.
Ben je zelf geboren het Geel Zaad levenspad, dan zijn dit bijzondere dagen voor je. Je krijgt te maken met mensen en situaties die je laten zien hoe je ervoor staat in je leven. Dus wees bewust van de dingen die je meemaakt. Ze zeggen iets over jou en waar je je bevindt op je levenspad. Reken met de calculator op mayawijsheid.nl of met de Maya wijsheid app zelf uit in welk levenspad jij bent geboren.
De kern van dit levenspad
Het gaat in het Geel Zaad levenspad om kracht versus macht. Geel Zaad heeft een enorme natuurlijke groeikracht. Die zit in het potentieel besloten en komt met de juiste aandacht en voeding vanzelf tot bloei. Je hebt wel geduld en vertrouwen nodig. Je kunt een boom nu eenmaal niet uit de grond trekken. Soms denken we dat wel te kunnen en dan gaan we onze macht inzetten om het proces te beïnvloeden. We denken dan alleen aan ons eigen belang en vergeten de goddelijke wil en het belang van de groep. In dit levenspad word je uitgedaagd jouw kracht op één lijn te brengen met de Goddelijke wil en alles wat je doet in dienst te stellen van het belang van iedereen. Daarbij word je zelf niet uitgesloten. Je maakt immers zelf ook deel uit van het geheel dat met jouw bijdrage als eenheid kan groeien en bloeien.

Tips voor deze dertien dagen
  • Je vindt inspiratie door zaden voor de toekomst te planten en te kiezen voor groei boven zekerheid.
  • Je bekrachtigt jezelf door schoonheid en kunstzinnigheid te brengen en stralend je eigen plek in te nemen. Er is er immers maar één die jouw plek kan innemen en dat ben jij!
  • Je brengt je idealen naar buiten en zet door om te te bereiken door aandacht te geven aan wat jij wilt dat groeit. De kracht van je gedachten is enorm, dus neem de volledige verantwoordelijkheid voor jouw intenties.
  • Geniet van het leven en til je zelf naar een hoger niveau door onbevreesd jouw innerlijke leiding te volgen. Jij bent namelijk de enige die echt weet wat goed voor jou is.
Agenda
5 april  2014: Start e-creatiecursus Rode Aarde levenspad
4 en 5 april: Start Leerweg ‘Coachen met de Tzolkin’
18 april  2014: Start e-creatiecursus Witte Hond levenspad
24 april 2014: Workshop Maya wijsheid, Banyan centre (Thermen Bussloo) Voorst
 
<<E-Mail>> uitschrijven
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend