Copy
Nieuwsbrief
9 - 21 december 2013
Nelson Mandela: de cirkel is rond
Op 5 december overleed Nelson Mandela. Hij was een van de eerste VIP’s waarvan ik een voorbeeldprofiel maakte voor op de website. Met zijn creatiekracht van toon 9 ging hij voor zijn hoogste idealen en hij bereikte daarmee heel veel voor de hele wereld. Zo mooi om nu te zien hoe de hele wereld reageert op het overlijden van deze indrukwekkende man.


Ook schreef ik een keer een artikel over Nelson Mandela en Youp van ‘t Hek omdat ze beiden geboren zijn op een Rode Draak toon 9 dag en toch zo verschillend. Dat verschil verklaarde ik aan de hand van hun geboortezegel en toon in de Klassieke Telling. Voor Nelson Mandela is dat Witte Hond toon 3. Op 6 december, de dag nadat Mandela overleed was het in de Klassieke telling Witte Hond toon 3. Hij overleed dus in zijn klassieke geboortelevenspad.
Hieronder zie je de creatiedriehoek van 6 december. Ik heb direct een creatieprofiel voor Mandela aangemaakt, waarin ook zijn DNA zegel is opgenomen. Je kunt het hier bekijken. Leg zijn geboortedriehoek eens naast de driehoek van 6 december. Bijna gelijk! We kunnen er allerlei verklaringen bij bedenken, maar ik ben er gewoon even stil van… De cirkel is rond.
Nieuw programma 'Leerweg Coachen met de Tzolkin'
De eerste aanmeldingen voor de nieuwe Leerweg zijn een feit. Ik heb enorm veel zin om komend voorjaar weer van start te gaan met een nieuwe groep. Dat is tegelijk het moment dat de groep die de leerweg dit voorjaar afrondt hun eindopdracht zal presenteren. Momenteel ontstaan er allerlei mooie nieuwe praktische toepassingen voor leven, groeien en coachen met de Tzolkin. Wil je ook leren coachen met de Tzolkin en jouw eigen vorm ontwikkelen om met Maya wijsheid te werken? Meld je dan snel aan. Alle deelnemers aan de nieuwe leerweg doen gratis mee aan de e-creatiecursus die binnen enkele weken van start gaat. Hier vind je meer informatie.
 
e-Creatiecursus
We zijn er bijna! Inmiddels kun je op de website al lezen hoe de e-Creatiecursus werkt waarvoor je je binnenkort kunt aanmelden. Ook kun je alvast twee inspiratiefilmpjes bekijken die ik maakte met Klaar Mous van Klaar&Beeld en kunstenares Emeke Buitelaar. Doe je mee aan de cursus, dan kun je inloggen op de website en volgen er nog vier die je helpen bij het volgen van de dagenergie.
Wil je zelf graag een filmpje maken in de vorm van een presentatie van je bedrijf, een instructievideo of cursus, meld je dan bij Klaar. Zij geeft op 10, 12 en 14 december leuke dagworkshops waar je onder begeleiding je eigen filmpje maakt. Echt een aanrader! Hier vind je meer informatie en nóg een filmpje.
 
Ben je benieuwd naar de dagenergie in meer tellingen? Download de gratis Maya wijsheid app voor Apple en Android. Met de schuifknop op de startpagina kun je de app instellen op Dreamspell of Kosmisch. Volg eens een tijdje de dagenergie van de Kosmische telling en ontdek hoe jouw moeiteloze Zelf wordt ondersteund vanuit de Kosmos. 

    
Creatieworkshop 28 november krijgt een vervolg
Op 28 december gaven Karina Stelloo en ik samen een workshop waarin we Maya wijsheid combineerden met wastekeningen maken. Inmiddels hebben we besloten dat deze samenwerking een vervolg krijgt. Er komt een nieuwe workshop en wellicht ook nog een verdiepingsdag. Hier kun je de foto’s bekijken. Houd de agenda in de gaten voor nieuwe data.

     
Het Gele Zon levenspad
9 - 21 december 2013

Gele Zon Energie
Gele Zon energie is pure universele liefde. Het is de energie die ontstaat als je zonder oordeel je licht en warmte geeft aan alles en iedereen. De zon maakt geen onderscheid, heeft geen voorkeur en al helemaal geen oordeel. Die schijnt net zo hard op een roos als op een koeievlaai. Gele Zon heeft ook idealen. Dat kan nog wel eens tot teleurstellingen leiden. Je kunt je in zo'n geval afvragen 'Wie moest mij gelukkig maken?' en je les daarvan leren.
Geboren in dit levenspad?
Mensen die in dit levenspad zijn geboren, zijn romantisch aangelegd en voelen zich aangetrokken tot schoonheid en kunst. In relaties zorgen hun romantische denkbeelden er soms voor dat ze de verkeerde keuzes maken en teleurgesteld worden in de liefde. Ze mogen de balans vinden tussen idealisme en realisme.
Ben je zelf geboren het Gele Zon levenspad, dan zijn dit bijzondere dagen voor je. Je krijgt te maken met mensen en situaties die je laten zien hoe je ervoor staat in je leven. Dus wees bewust van de dingen die je meemaakt. Ze zeggen iets over jou en waar je je bevindt op je levenspad. Reken met de calculator op mayawijsheid.nl of met de Maya wijsheid app zelf uit in welk levenspad jij bent geboren.
De kern van dit levenspad
In het Gele Zon levenspad word je uitgedaagd de balans te vinden tussen de liefde voor alles en iedereen en de liefde voor jezelf. Waar liggen jouw grenzen? Soms voel je zo veel liefde voor alles en iedereen dat je opgaat in het geheel en veel te laat ontdekt dat je jezelf verloren bent. Je bent kwetsbaar en onaantastbaar tegelijk als je liefde voor jezelf als vertrekpunt kiest. Wees trouw aan je hart, ook al moet je daardoor soms hard zijn voor anderen. Pas als jij aardig bent voor jezelf, gaat de liefde vrij stromen voor het geheel.

Tips voor deze dertien dagen
  • Wees bewust van elk oordeel dat in je opkomt. Luister ernaar, geef het de ruimte in jezelf en laat het weer gaan. Jouw oordelen zijn een bron van inspiratie zolang je er niet in mee gaat.
  • Je neemt het heft in eigen handen door je groeikracht te gebruiken. Plant de zaden van je dromen, gebruik je scheppend vermogen en voed ze met aandacht en geduld.
  • Je brengt je idealen naar buiten en zet door om ze te bereiken door stralend jouw eigen plek in te nemen in het geheel. Daarmee zorg je ervoor dat anderen ook hun plek kunnen innemen en is alles in harmonie.
  • Geniet van het leven door te werken met jouw creatiekracht. Wat je aandacht geeft groeit. Wees bewust van je gedachten en neem de verantwoordelijkheid voor je wensen.
Agenda
15 januari 2014, Voorst: Maya wijsheid bij Thermen Bussloo, interactieve lezing
13 februari 2014, Apeldoorn Workshop 'Coachen met de creatiedriehoek', TrainerCoachCafé 
 
<<E-Mail>> uitschrijven

Maya wijsheid is een website van de Levenspadvinderij. Wij begeleiden coaches, trainers en therapeuten om de Tzolkin in te zetten in leven en werk als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
de Levenspadvinderij
Oranjestraat 46
6881 SG  VELP
T. 026-8400610

Email Marketing Powered by Mailchimp