Copy
Nieuwsbrief
4 - 16 januari 2014
Een goed begin van het nieuwe jaar
Heb jij een mooie start gemaakt in het nieuwe jaar? 2014 is voor mij echt een nieuw begin. De afgelopen jaren is Maya wijsheid uitgegroeid tot de hoofdactiviteit van De Levenspadvinderij, de VOF die ik in 2010 samen met mijn partner Marten ben gestart.

Inmiddels heeft Marten zijn pad gevonden met zijn Duurzame-Klussenbedrijf: bouwen en verbouwen op basis van natuurlijke materialen zoals lijnolieverf, leem en isovlas. Levenspadvinders zullen we altijd blijven, maar een zakelijk kader is daarvoor niet meer nodig. Tijd voor een reorganisatie.  
Met ingang van 1 januari 2014 is De Levenspadvinderij als VOF opgeheven en zijn Maya wijsheid en Duurzaam Klussen twee zelfstandige ondernemingen. Duurzaam Klussen nog zonder website en per 1 januari mét een prachtige nieuwe werkplaats aan de Schoolstraat in Velp. Wij verheugen ons op al het moois dat komen gaat!
 
Het nieuwe mailadres voor Maya wijsheid is welkom@mayawijsheid.nl.
Marten kun je bereiken via marten.schaap@upcmail.nl of 06-42143226
Meld je NU aan voor de e-Creatiecursus
2014 is ook het jaar van de eerste e-cursus van Maya wijsheid. Na zorgvuldige voorbereidingen kunnen we van start! De cursus is voor jou als je graag:
 • wilt ontdekken hoe jij creëert
 • met open handen wilt ontvangen wat je toevalt
 • bewust wilt afstemmen op de dagelijkse stroom van creatie-energie

De cursus duurt ongeveer drie maanden. In die periode volg je vier keer een levenspad naar keuze, telkens in een andere telling  van de creatiedriehoek. Alles wijst zich vanzelf. Wie zich aanmeldt voor de cursus krijgt gedurende de looptijd:
 • vijf keer een mail met instructies: het startdocument, drie maal een cursusronde en een afsluitende opdracht;
 • levenspadkaarten met de juiste data voor de levenspaden in de verschillende tellingen. Zo weet je precies wanneer jouw cursusrondes beginnen en welke dagenergie je moet volgen;
 • toegang tot de dagenergie+ pagina in drie tellingen;
 • toegang tot de speciale vraag- en antwoordpagina voor cursisten;
 • toegang tot vier extra inspiratiefilmpjes;
 • één maal gratis toegang tot een cursistenbijeenkomst;
Heb je de cursus éénmaal gevolgd, dan kun je 'm zelf herhalen voor andere levenspaden. LET OP! Meld je je aan voor de Leerweg ‘Coachen met de Tzolkin’ dan doe je direct gratis mee met de e-Creatiecursus. Als je nog twijfelde, is dit het moment om je aan te melden.

Info en aanmelden e-Creatiecursus
I
nfo en aanmelden Leerweg 'Coachen met de Tzolkin' inclusief e-Creatiecursus
Tzolkin in de praktijk: eindopdrachten Leerweg
Op 4 april start een nieuwe ronde van de Leerweg ‘Coachen met de Tzolkin’. De allereerste module van dit tweejarig programma heeft een bijzonder feestelijk avondprogramma. De eerste deelnemers die het totale leerwegprogramma hebben afgerond zullen dan hun eindopracht presenteren: een eigen, unieke en praktische toepassing van werken met de Tzolkin. De voorbereidingen zijn in volle gang en het vervult me met trots en blijheid als ik zie wat voor mooie toepassingen er aan het ontstaan zijn voor kinderen, volwassenen, loopbaankeuze, schooladvies en meer.
 
Meld je vóór 7 februari aan voor de Leerweg en doe direct gratis mee met de e-Creatiecursus.
 
Wil je advies of meer informatie over de leerweg. Bel me gerust 026-8400610
Werking van de teamcalculator Maya wijsheid app
Na de vorige nieuwsbrief heb ik van verschillende mensen te horen gekregen dat de teamcalculator niet werkt. Gelukkig klopte dat niet. Hij werkt alleen anders dan sommige mensen verwachten. Hier lees je hoe het zit. Ben je benieuwd naar de energie van jouw relatie? Download de gratis Maya wijsheid app voor Apple en Android.

    
15 januari: Maya wijsheid in Thermen Bussloo
Op 15 januari geef ik een interactieve lezing bij het onlangs geopende Banyan Centre for Health & Happiness van mijn favoriete Sauna Thermen Bussloo. Je ervaart de energie van de zegels en tonen en activeert jouw eigen creatiekracht.
Deze bijeenkomst is heel geschikt voor wie kennis wil maken met Maya wijsheid als eerste introductie en direct zelf wil ervaren. Reserveer je plek snel en als je ook gebruik wilt maken van de saunafaciliteiten ontvang je 50% korting op de sauna-entree. Meer informatie en reserveren.
 
Februari: Teleseminar en workshop
'Coachen met de creatiedriehoek' 

Op 5 februari kun je gratis deelnemen aan een teleseminar over coachen met de creatiedriehoek. Dit seminar wordt verzorgd door Martijn Meima van TrainerCoachCafé. Tijdens het teleseminar zal Martijn Meima mij interviewen over de creatiedriehoek en hoe deze te gebruiken is in coaching. Ook kun je mij vragen stellen. En tijdens het seminar geef ik twee mini consulten met de Maya Wijsheid creatiekaarten.
Wil je zelf ervaren hoe de creatiedriehoek werkt? Geef je dan op voor de workshop op 13 februari 2014 in Apeldoorn.
 
Het Witte Wereldopverbrugger levenspad
3 - 16 januari 2014

Witte Wereldoverbrugger Energie
Witte Wereldoverbrugger energie gaat over verbindingen op het grensvlak tussen twee werelden. Wereldoverbrugger verbindt het vormloze en het tastbare, het zichtbare en onzichtbare zodat er samenwerking ontstaat. Bij het zoeken naar afstemming is Wereldoverbrugger degene die voortdurend de verbinding onderhoudt.

Geboren in dit levenspad?
Mensen die in dit levenspad zijn geboren, zijn nuchter en toegewijd om een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Dat doen ze door tradities en oude cultuur in stand te houden en bruggen te slaan naar de tijd waarin we nu leven. Ze zijn de verbindende factor in de familie of een andere gemeenschap en zetten zich daarvoor vol overgave in. Ze mogen er op letten dat ze net zo veel tijd besteden aan zichzelf als aan anderen.
Ben je zelf geboren het Witte Wereldoverbrugger levenspad, dan zijn dit bijzondere dagen voor je. Je krijgt te maken met mensen en situaties die je laten zien hoe je ervoor staat in je leven. Dus wees bewust van de dingen die je meemaakt. Ze zeggen iets over jou en waar je je bevindt op je levenspad. Reken met de calculator op mayawijsheid.nl of met de Maya wijsheid app zelf uit in welk levenspad jij bent geboren.
De kern van dit levenspad
In het Witte Wereldoverbrugger levenspad word je uitgedaagd om je angsten en onzekerheid onder ogen te zien en je vol overgave te verbinden met het nieuwe. Daarvoor moet je het oude vertrouwde loslaten. Dat gaat alleen als je beseft dat het nieuwe pas echt kan beginnen als je het oude achter je laat. Ik hoorde pas de prachtige woorden “Doodgaan is niet moeilijk; je wordt toch weer opnieuw geboren. Het is het afscheid nemen dat zo moeilijk is.” Volg onbevreesd je pad. Ook als er je op wat voor manier dan ook verleid wordt om vast te houden aan het oude. Dat werkt bevrijdend deze dagen.

Tips voor deze dertien dagen
 • Laat je leiden door de onzichtbare ‘andere’ wereld. Er is heel veel hulp om jou de inspiratie te geven voor een nieuw begin. Kun je het ontvangen?
 • Je bekrachtigt jezelf door trouw te zijn aan je hart en je pad. Volg jij jouw bestemming of offer je jezelf op voor de bestemming van een ander?
 • Je brengt je idealen naar buiten en zet door om ze te bereiken door te handelen vanuit je hart en het belang van de groep voorop te stellen.
 • Geniet van het leven door je toekomstige Zelf in de spiegel te zien. Je tilt jezelf naar een hoger niveau als je alles wat je van een ander vindt, toepast op jezelf om zo jezelf te vervolmaken.
Agenda
15 januari 2014, Voorst: Maya wijsheid bij Thermen Bussloo, interactieve lezing
13 februari 2014, Apeldoorn Workshop 'Coachen met de creatiedriehoek', TrainerCoachCafé 
4 en 5 april: Start Leerweg ‘Coachen met de Tzolkin’
 
<<E-Mail>> uitschrijven
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid
Oranjestraat 46
6881 SG  VELP
T. 026-8400610

Email Marketing Powered by Mailchimp