Copy
Nieuwsbrief
27 mei - 8 juni 2014
Het Rode Maan levenspad en de tien geboden van Wubbo Ockels

Wubbo Ockels heeft ons helaas op 17 mei moeten verlaten. Een inspirerende man die zijn tijd ver vooruit was. Hij werd geboren op een Rode Maan toon 3 dag in het Blauwe Hand levenspad. Ockels liet een bijzonder betoog voor de mensheid na met tien nieuwe geboden.

De mensheid lag hem na aan het hart. Daarom pleit hij er in zijn brief voor om dit millennium te verwelkomen als ‘The Human Age' waarin de mensheid op een nieuw voetstuk komt te staan.
In zijn levenspad staat Gele Mens op toon 6. De creatiekracht die helpt organiseren wat nodig is om doorstroming te creëren. In dit geval voor de hele mensheid. Op toon 8 staat Witte Tovenaar: de sjamaan, het stamhoofd dat handelt in ieders belang, recht uit het hart en in overeenstemming met de Goddelijke wil. Zo legt Ockels het zelf uit.
 
“Onze wil is de sleutel. Het geloof in de Mensheid zal ons die wil geven. Onze Happy Energy religie zal ons helpen om die wil te uiten. Deze religie moet z’n vorm krijgen: we moeten symbolen, rituelen en kunst verzamelen om ons geloof in de Mensheid te uiten.”
 
 

Voordat je denkt ‘Dit heb ik al in de krant gelezen’, weet dan dat dit niet de hele vertaling was. Er zijn stukken weggelaten of veranderd. Hier lees je zijn volledige brief. Vertaald in het Nederlands, vanuit het Engels door Daisha de Wijs.
 De brief schreef hij op 31 januari 2014. Ik geef deze boodschap graag door. Een boodschap die al langer te horen is en gelukkig door steeds meer mensen gedragen wordt.
Contract getekend, manuscript klaar!
Op 24 mei tekende ik tijdens de Levenskunstbeurs samen met Adrie Beyen het contract voor mijn nieuwe boek. Het manuscript is nu echt af en de collages die Geertje Mol maakt ter illustratie van de twintig levenspaden worden prachtig. Ik verheug me op de volgende rondes de komende weken: cover en tekst voor de achterkant maken, redigeren, vormgeving en net zo lang doorgaan tot het echt AF is. Dit najaar ligt het in de winkel. Ik ben nu al blij!
 
 
Nog enkele plaatsen vrij: 19 juni creatieworkshop
Op 19 juni kun je een hele dag aan de slag met jouw creatiekracht en je intentie voor de toekomst in de Maya wijsheid creatie workshop. Je maakt de weg vrij voor creëren vanuit vreugde in plaats van groeien door pijn.
 
 

De dagenergie van 19 juni is een echte creatie energie!
Gele Mens toon 11: een dag aandacht te geven aan wat jij wilt dat groeit (Gele Mens) en de weg vrij te maken (toon 11).
 
     

We werken met de creatiekaarten, je geboorte- en jaarprofiel en je maakt zelf een Tzolkin collage om je intentie én de volgende stap op je pad in beeld te brengen. Lees hier meer en meld je aan.
 
Meld je nu aan:
e-Creatiecursus Witte Wind levenspad

Het eerstvolgende levenspad waarmee je de e-Creatiecursus kunt volgen is het Witte Wind levenspad. Een pad waarin je uitgedaagd wordt om je authentieke zelf te zijn en bewust te creëren door aandacht te geven aan wat jij wilt dat groeit.


Wil je het Witte Wind levenspad heel bewust beleven en ontdekken hoe jij creëert? Geef je dan op voor de e-Creatiecursus met dit levenspad. Je ontvangt direct het startdocument en toegang tot zes inspirerende creatiefilmpjes. Meld je hier aan.
Het Rode Maan levenspad
27 mei - 8 juni 2014

Rode Maan Energie
Rode Maan energie is die van zelfvertrouwen. Vertrouwen om je diepste gevoel de ruimte geven. Alle trauma’s zijn opgeslagen in je systeem. Alle verwarring over gevoelens van anderen die je tot de jouwe hebt gemaakt omdat je zo sensitief bent ook.
Het vraagt heel wat zelfvertrouwen om ze toe te laten en uit de diepte te laten opborrelen. Je hoeft ze niet met je mee te blijven dragen. Als je je gevoel laat stromen kun je jezelf zuiveren en jezelf weer voelen zoals je echt bent. Alle onderdrukte energie kan weer in beweging komen. De erkenning van je emoties geeft ook anderen de ruimte datzelfde te doen. Zo ben je een lichtend voorbeeld voor anderen.
Geboren in dit levenspad?
Ben je geboren in het Rode Maan levenspad, dan zijn dit bijzondere dagen voor je. Je krijgt te maken met mensen en situaties die je laten zien hoe je ervoor staat in je leven. Dus wees bewust van wat je beleeft en wie je ontmoet. Dit zegt iets over jou en waar je je bevindt op je levenspad. Reken met de calculator op mayawijsheid.nl of met de Maya wijsheid app zelf uit in welk levenspad jij bent geboren.
De kern van dit levenspad
Het gaat in het Rode Maan levenspad om voelen. Voel je jezelf of de ander? En wie is wie? Je wordt uitgedaagd helder onderscheid te maken en jezelf te zuiveren van wat niet bij je hoort. Bewandelaars van dit levenspad handelen vanuit een sterke wil en meer gebaseerd op instinct en opwellingen dan vanuit rationeel verstand. Ze hebben de neiging zich in te houden omdat ze met hun opwellingen heel wat teweeg brengen.

Tips voor deze dertien dagen
  • De maan trekt het water aan, dus laat het water stromen, drink het, zweet het uit en laat de tranen stromen deze dagen.
  • Neem het heft in eigen handen door je grenzen te verleggen. Dat betekent moedig zijn en gewoon doen! Als je ontdekt dat je op de verkeerde weg zit, kun je op dat moment altijd nog terugkomen op je beslissing.
  • Je brengt jezelf en je idealen naar buiten deze dagen door te gaan waar je voeten je brengen. Ze brengen je precies waar je moet zijn voor een bijzondere ontmoeting of boodschap.
  • Geniet van het leven door je oervertrouwen aan te spreken. Wat er ook gebeurt, vertrouw erop dat het leven je precies geeft wat je nodig hebt.
Agenda
6 en 7 juni: Leerwegmodule Werken met je levenspad - nog 2 plaatsen beschikbaar -
9 juni: Start e-Creatiecursus Witte Wind levenspad
19 juni: Maya wijsheid creatieworkshop locatie Dieren
18 september: Maya wijsheid introductie locatie Banyan Centre
 
<<E-Mail>> uitschrijven
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend