Copy
Energie update 31 maart - 12 april 2019 
Bekijk hier de online versie

Wat is er tot bloei gekomen in jouw leven, en welke nieuwe zaden heb je geplant in het Geel Zaad levenspad? Heb je de signalen opgemerkt die waren verbonden met de toekomst? Op jouw vernieuwde voedingsbodem kan de toekomst zich nu gaan ontvouwen.

LAAT HET TOEVAL VOOR JE WERKEN
Datgene wat zich heeft laten zien de afgelopen dertien dagen kun je gebruiken om prioriteiten te stellen in je leven. Wat naar je toe is gekomen, vraagt om jouw aandacht en wat zich nog niet heeft aangediend vraagt om jouw geduld. De tijd is nog niet rijp, ook al wil je er nog zo graag mee aan de slag.

Intussen mag je het toeval voor je laten werken, meebewegen met wat het leven je aanreikt en het pad volgen dat jou het meest pleziert. Op die manier vind je precies op het juiste moment wat jij nodig hebt voor je volgende stap. 

Soms willen we alvast zekerheid hebben door zaken eerder te ontvangen dan we ze nodig hebben. Als je kunt vertrouwen op de stroom van het leven, is dat helemaal nergens voor nodig. Durf jij mee te bewegen en te vertrouwen?

OPNIEUW DE ENERGIE VAN DIT ZONNEJAAR 
Op de laatste dag van dit levenspad Rode Maan toon 13, is het precies 260 dagen geleden dat er een nieuw zonnejaar begon op 26 juli 2018. Het was nogal een event want dit nieuwe begin ging gepaard met een bloedrode maansverduistering op 27 juli tussen twee zonne-eclipsen in.

Het is de energie van deze dag die ons tot 26 juli 2019 ondersteunt bij groei en vruchtbaarheid op ieder gebied in ons leven. Wat ik toen schreef in mijn blog over het nieuwe zonnejaar is de moeite waard om opnieuw te lezen. Het is een mooi moment om de stand op te maken en opnieuw af te stemmen waar je staat nu we één kalenderronde in dit zonnejaar doorlopen hebben.

GEDULD OEFENEN
De zaden zijn geplant, we bevinden ons in een toon 13 zonnejaar. Dat kan betekenen dat in jouw leven de aarde braak lijkt te liggen, en dat er behalve een sprietje dat hier of daar opkomt niet veel lijkt te gebeuren.

Het heeft dus geen zin om te ploegen, alles wat jouw zaden nodig hebben is jouw goede energie: aandacht, liefde en warmte zodat ze tot bloei kunnen komen. De Tzolkin helpt je keer op keer verbinden met de bron in jezelf waar die voedende energie vandaan komt.

JE EIGEN PLEK INNEMEN
In mijn blog van 28 maart krijg je zicht op de energie van de komende 52 dagen en hoe je na een intense periode onderweg bent naar een zachte landing op je eigen plek. Natuurlijk geef ik ook tips hoe je de Tzolkin kunt gebruiken om er een een zachte landing van te maken.

Op 3 april ga ik na een pauzejaar weer een Tzolkinronde lang met nieuwe groep op avontuur rond het thema 'Je eigen plek innemen'. Had je ook graag willen meedoen dan heb ik goed nieuws voor je. Na de zomervakantie start er een extra groep, precies op Gele Ster toon 3, de jaarenergie van 2019. En... je kunt nu al beginnen met de voorbereidingen. Hier lees je er alles over

Ik wens je mooi toeval toe in dit levenspad!

Elvira van Rijn

Post
Tweet
+1
Share
Forward to friend
 VOLG HET PAD DAT JOU HET MEEST PLEZIERT
ONLINE CURSUS MET DE DAGENERGIE 31 MAART - 12 APRIL 

De zaden van je dromen ontkiemen op hun eigen tijd. De online cursus met de dagenergie van de helpt je een zachte landing te maken op jouw eigen plek zodat je kunt stralen met al je talenten.
  • Het Rode Aarde levenspad laat het toeval voor je werken.
  • Het Witte Hond levenspad brengt je verwante zielen op je pad.
  • Het Blauwe Nacht levenspad laat je dromen met je ogen open.
  • Het Gele Krijger levenspad geeft je het lef om ervoor te gaan.
ONLINE CURSUS START: 31 maart
DEELNAME 47,- 
Het logboek en het boek 'Maya wijsheid voor je levensreis' bestel je er apart bij. Bestel je ze samen, dan betaal je geen verzendkosten.
Meer info en aanmelden online cursus met de dagenergie
ONLINE VERDIEPINGSCURSUS MET EEN PAD NAAR KEUZE
Heb je de online cursus met de dagenergie 'e-Wenscursus' al gevolgd, kijk dan eens of de ONLINE VERDIEPINGSCURSUS bij je past. Daarin volg je een pad naar keuze gedurende twee maanden in alle tellingen. Je verdiept jouw verbinding met het pad en hoe je creëert in samenwerking met de kosmos.

Startdata: zie de agenda onderaan deze nieuwsbrief.
Meer info en aanmelden online verdiepingscursus
TZOLKIN ALS KOMPAS
Professionaliseringsdag
 
5 april Loenen
 
Voor deelnemers aan de trainingen Tzolkin als kompas is er 5 april weer een professionaliseringsdag. Ik heb de afgelopen tijd mooie ontdekkingen gedaan rond het thema talentontwikkeling die ik graag met jullie deel.

In de middag zal Hetty van der Geest, die Kompas 2 heeft afgerond, haar combinatie van Tzolkin en klankschalen met ons delen en laten ervaren.

Zin in nieuwe inzichten, ontmoeten, delen en een heerlijk klankbad? Meld je dan snel aan.

Locatie: De Spiraal, Loenen
Tijd: 10:00 - 16.00
Deelname 107,-
meer info en aanmelden PROFESSIONALISERINGSDAG
AFSTEMMEN OP JE EIGEN (HARTS)WIJSHEID

 workshop 17 april Arnhem

Een workshop waarin je afstemt op je eigen wijsheid via de dagenergie. 

Je krijgt inzichten en antwoorden daar waar je er met je denken niet bij kunt en laat je hart en ziel spreken. Deze dag valt op:

Witte Tovenaar toon 5 in het Witte Hond levenspad 

Wil je meer afstemmen op het pad van je hart en op je eigen wijsheid, meld je dan aan voor deze inspirerende ochtend. 

Ben je geborenen dit pad, op toon 5 of op een Witte Tovenaar of Hond dag, dan is deze workshop extra inspirerend voor jou! 

Locatie: Home of Zen, Arnhem
Tijd: 9.30 - 12.30 
Deelname 67,-
meer info en aanmelden Afstemmen op je eigen wijsheid
MAYA WIJSHEID AGENDA
de eerstvolgende activiteiten op een rij


April
05 Professionaliseringsdag Tzolkin als kompas ✮✮ Loenen
13 Verdiepingscursus Witte Hond pad  ✮✮ online
26 Verdiepingscursus Blauwe Nacht pad  ✮✮ online
17 Afstemmen op je eigen wijsheid
  ✮ Arnhem

Mei
09 Verdiepingscursus Gele Krijgerpad  ✮✮ online
24 Startcursus Tzolkin als kompas ✮ Amsterdam
22 Leven en groeien met de dagenergie online


Bekijk hier de hele agenda 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of op een ander adres dan <<E-Mail>>. Dan kun je jezelf uitschrijven of je adres aanpassen.

Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
E. welkom@mayawijsheid.nl