Copy
Nieuwsbrief
24 maart - 5 april 2013
Kennismaken met Maya wijsheid
Steeds meer coaches, trainers, therapeuten werken met de Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording en talentontwikkeling. Dat doen ze individueel of in groepen. En ik beveel ze graag bij je aan.
 
Bij de coaches kun je terecht voor persoonlijke verdieping aan de hand van jouw Tzolkin profiel. Elke coach heeft een eigen invalshoek en specialisme. Je vindt ze onder de knop ‘Coaching’ op de website met een korte introductie.
 
De trainers geven inmiddels workshops, ieder met een eigen vorm en doel. Voortaan vind je in de Agenda niet alleen mijn activiteiten maar ook de workshops die gegeven worden door deelnemers aan de leerweg ‘Coachen met de Tzolkin’. Van harte aanbevolen voor wie wil kennismaken met Maya wijsheid.
Nieuw: Levenspadkaarten voor Tzolkin coaching
Jaren geleden maakte ik voor mijzelf levenspadkaarten: twintig kaarten met de zegels, tonen, kernwoorden en gidsen van een volledig levenspad. Een heerlijk overzicht bij het lezen van de kalender en het volgen van de dagenergie. Ik ben heel blij dat ik met behulp van de technische ondersteuning van Michel Verhaegh nu een digitale versie kan leveren.

BESTEL NU en ontvang direct in je mailbox: 20 levenspadkaarten
voor slechts € 9,95. Ook leverbaar met print en verzendservice.

Gratis verkrijgbaar voor deelnemers aan de leerweg 'Coachen met de Tzolkin' met een mail naar welkom@levenspadvinderij.nl
Het Gele Zon levenspad
24 maart - 5 april 2013

Gele Zon energie
Gele Zon energie is pure liefde. Het is de energie die ontstaat als je zonder oordeel je licht en warmte geeft aan alles en iedereen. De zon maakt geen onderscheid, heeft geen voorkeur en al helemaal geen oordeel. Die schijnt net zo hard op een roos als op een koeievlaai. Gele Zon heeft ook idealen. Dat kan nog wel eens tot teleurstellingen leiden. Je kunt je in zo'n geval afvragen 'Wie moest mij gelukkig maken?' en je les daarvan leren.
Geboren in dit levenspad?
Mensen die in dit levenspad zijn geboren, zijn romantisch aangelegd en voelen zich aangetrokken tot schoonheid en kunst. In relaties zorgen hun romantische denkbeelden er soms voor dat ze de verkeerde keuzes maken en teleurgesteld worden in de liefde. Ze mogen de balans vinden tussen idealisme en realisme.
 
Ben je zelf geboren het Gele Zon levenspad, dan zijn dit bijzondere dagen voor je. Je krijgt te maken met mensen en situaties die je laten zien hoe je ervoor staat in je leven. Dus wees bewust van de dingen die je meemaakt. Ze zeggen iets over jou en waar je je bevindt op je levenspad. Reken met de calculator op mayawijsheid.nl of met de Maya wijsheid app zelf uit in welk levenspad jij bent geboren.

De kern van dit levenspad
In het Gele Zon levenspad word je uitgedaagd de balans te vinden tussen de liefde voor alles en iedereen en de liefde voor jezelf. Waar liggen jouw grenzen? Soms voel je zo veel liefde voor alles en iedereen dat je opgaat in het geheel en veel te laat ontdekt dat je jezelf verloren bent. Je bent kwetsbaar en onaantastbaar tegelijk als je liefde voor jezelf als vertrekpunt kiest. Wees trouw aan je hart, ook al moet je daardoor soms hard zijn voor anderen. Pas als jij aardig bent voor jezelf, gaat de liefde vrij stromen voor het geheel.

Tips voor deze dertien dagen
  • Wees bewust van elk oordeel dat in je opkomt. Luister ernaar, geef het de ruimte in jezelf en laat het weer gaan. Jouw oordelen zijn een bron van inspiratie zolang je er niet in mee gaat.
  • Je neemt het heft in eigen handen door je groeikracht te gebruiken. Plant de zaden van je dromen, gebruik je scheppend vermogen en voed ze met aandacht en geduld.
  • Je brengt je idealen naar buiten en zet door om ze te bereiken door stralend jouw eigen plek in te nemen in het geheel. Daarmee zorg je ervoor dat anderen ook hun plek kunnen innemen en is alles in harmonie.
  • Geniet van het leven door te werken met jouw creatiekracht. Wat je aandacht geeft groeit. Wees bewust van je gedachten en neem de verantwoordelijkheid voor je wensen.
Dagelijks kun je meesurfen met de energie van de Tzolkin. Download daarvoor de mayawijsheid app voor Apple en Android.

Persoonlijk Profiel: Guusje Nederhorst
Geboortedatum:             4 februari 1969
Kernkwaliteit:             Gele Mens, vrije wil
Creatiekracht:             Toon 13, aanwezigheid
Levenspad: Gele Zon

Guusje Nederhorst werd geboren in het levenspad van de Gele Zon als Gele Mens toon 13.  Bekijk hier haar persoonlijke profiel en lees mee.
Guusje Nederhorst is bekend geworden als actrice in de soap Goede tijden slechte tijden en met de meidengroep Linda, Roos en Jessica. Op 34 jarige leeftijd overleed ze aan borstkanker.
Guusje levert op een bijzondere manier het bewijs dat je zelfs na je dood nog je bestemming kunt vervullen. In de laatste maanden voor haar dood was ze bezig met het schrijven van een kinderboek met bijbehorende cd. Haar verhalen zijn gebundeld in het voorleesboek Woezel en Pip, een boek voor jonge kinderen met in de hoofdrol twee hondjes. Ruim een jaar na haar dood is het boek uitgegeven. Er zijn ruim 120.000 exemplaren van verkocht. Inmiddels verschenen deel 2 tot en met 5 van het boekje en zijn er verschillende Woezel en Pip artikelen te koop.

Haar man, Dinand Woesthoff richtte de ‘Guusje Nederhorst Foundation’ op om steun te bieden aan de ruim 31.000 kinderen die met of zonder ouders leven in opvangcentra. Vergeten kinderen van 0 tot 8 jaar die niet gewoon kind kunnen zijn. De stichting creëert onder andere Tovertuinen in opvangcentra om een veilige en fijne leefomgeving te creëren.

Op deze Maya geboortedag van Guusje, 5 april Gele Mens toon 13 wordt Mayawijsheid.nl lid van de Club van Microdonateurs van de Guusje Nederhorst foundation met een jaarlijkse vaste bijdrage.
Bestel jij een profiel of levenspadkaarten in dit Gele Zon levenspad, dan doneren we 50% van de opbrengst als bijdrage aan een nieuwe Tovertuin.

Aanwezigheid als Mens op aarde
Guusje is geboren op een toon 13 dag. Deze toon heeft de kracht van aanwezigheid en de creatiekracht om datgene wat er is naar een hoger niveau te tillen. Toon 13 hoeft niets anders te doen dan aanwezig zijn om die creatiekracht te activeren.
Creëren deed Guusje met de kwaliteit van de Gele Mens, de kwaliteit van aandacht. Gele Mens staat voor de betekenis van het mens-zijn op aarde en van het mens zijn in het universum. Verantwoord handelen is het levensthema. Elke stap die Gele Mens neemt is onvermijdelijk creatie. Mens is niet klein te krijgen en vindt na iedere tegenslag  vanuit innerlijke kracht opnieuw de weg terug naar de overvloed van het universum.
Wat Guusje aandacht gaf, groeit nog steeds. Ze leeft niet meer fysiek op aarde, maar is des te meer aanwezig. In een radio interview vertelt een van haar beste vrienden Johnny de Mol dat zij heel bewust haar bekendheid heeft ingezet om haar bijdrage te leveren aan een betere wereld en daarmee is ze nu nog steeds levend en aanwezig om vergeten kinderen een menswaardig bestaan te geven.

Kinderen
Guusje was in haar vrije tijd vaak te vinden in ziekenhuizen waar ze spontaan kinderen ging voorlezen, zonder camera of publiciteit erbij. Er zijn twee zegels in de Tzolkin die verbonden zijn met het kind. Blauwe Aap (het innerlijk kind) en Blauwe Nacht (het spelende kind. de derde die ontstaat waar twee zich vermenigvuldigen).
Blauwe Nacht vinden we terug op toon 4 van haar levenspad: het kader van haar leven of de schilderijlijst waarin zij haar eigen leven vorm gaf. Blauwe Aap vinden we terug op toon 12, de toon waar duidelijk wordt wat de essentie is. Ik noem toon 12 ook de plek van de nieuwe vorm. De Guusje Nederhorst Foundation is de nieuwe vorm die ontstond nadat zij met de kwaliteit van zelfvertrouwen (rode maan) haar boek over Woezel en Pip had neergezet in de realiteit met de creatiekracht van toon 10: manifesteren.

De verbinding blijft altijd bestaan
Heel bijzonder in het levenspad van Guusje vind ik de Witte Wereldoverbrugger op toon 7. ‘Je bent een inspiratie voor jezelf en anderen (…) als je bruggen slaat en vol overgave loslaat in het besef dat elk einde een nieuw begin is.’ Op de vraag wat de mooiste herinnering aan Guusje is, antwoord Johnny de Mol dat dat het moment is waarop zij hem vertelde dat ze ongeneeslijk ziek was en hem beloofde dat zij hem door de moeilijke tijd die komen zou heen ging slepen. Haar eigen dood gaf haar duidelijk de kracht anderen te inspireren en dat doet ze vanuit de andere wereld nog steeds

Nieuwsgierig naar je eigen geboorteprofiel en meer voorbeeldprofielen zien? Dat kan hier.
Agenda
11 apr: Introductieavond Coachen met Tzolkin profielen
5 en 6 apr: Werken met je levenspad (basis)
17 mei: Dagelijks leven met de Tzolkin (basis)
14 juni: Harmonie in jezelf (basis)
<<E-Mail>> uitschrijven

Maya wijsheid is een website van de Levenspadvinderij. Wij begeleiden coaches, trainers en therapeuten om hun droompraktijk te realiseren. Zodat ze doen wat ze het liefste willen en daarmee moeiteloos en met plezier hun bijdrage leveren aan de wereld.
 
De Levenspadvinderij
Oranjestraat 46
6881 SG  VELP
T. 026-8400610

Email Marketing Powered by Mailchimp