Copy
Rode Maan levenspad 22 mei - 3 juni 2019 
Bekijk hier de online versie

Hoe was jouw landing op je eigen plek aan in het Gele Krijgerpad? Hoe graag je ook zou willen dat die zacht en aangenaam is, soms word je letterlijk geconfronteerd met een keiharde landing en beland je zoals twee van mijn cursisten in het ziekenhuis. Als je zo hard terecht komt, is het een hele kunst om te blijven vertrouwen dat je - hoe jouw landing ook is geweest - kracht en wijsheid kunt halen uit je ervaringen zodat je meer en meer jouw eigen plek kunt innemen. Deze twee dames hebben me de afgelopen week laten zien dat ze, ondanks alles wijsheid halen uit wat er is gebeurd. Dames, deze nieuwsbrief is speciaal voor jullie!

VERTROUWEN IN JEZELF 
Vandaag beginnen we aan de laatste vier paden van de Tzolkin. Ze geven je de energie terug die jij hebt geïnvesteerd in jezelf de afgelopen Tzolkinronde. Heb je stappen gezet in het Gele Krijger levenspad en de brug geslagen van dromen naar doen? Elke stap is er één, hoe klein hij ook lijkt.

De energie van het Rode Maan levenspad geeft je het vertrouwen dat je nodig hebt om boven je oude zelf uit te stijgen zodat je straks vanaf 13 juli helemaal klaar bent voor een nieuwe Tzolkinronde waarin je vanuit je nieuwe zelf verder kan groeien en creëren.

DE LOOP VAN JE LEVEN VERANDEREN 
Je mogelijkheden om te groeien en creëren zijn oneindig. Wat je realiseert, wordt voor een groot deel bepaald door het verleden en de beperkende overtuigingen die je je bewust of onbewust hebt eigen gemaakt. Ze bieden de garantie dat het verleden zich in de toekomst herhaalt.

Wil je de loop van jouw leven veranderen en in een nieuwe flow terecht komen, dan is het Rode Maan levenspad daar bij uitstek de gelegenheid voor. Het Rode Maan helpt je namelijk herinneren wie je werkelijk bent, zodat je vol vertrouwen in het leven en in jezelf de flow van je leven kunt volgen, wat zich ook aandient.

Het Rode Maan levenspad helpt je ook om jezelf te zuiveren van emotionele reacties de je beperken. Soms ben je zo gehecht aan oude verhalen en patronen dat je bent gaan geloven dat jouw reacties daarop je verder helpen. Het tegendeel is waar. Houd je vast aan gedachten, oorzaken, verklaringen waarom jij je zo voelt, dan veranker je opnieuw het verleden. Laat je ze los, dan maak jij jezelf gereed voor een toekomst die beter past bij wie je werkelijk bent.

MEER FLOW IN JE LEVEN 
Meer ondersteuning bij de Rode Maan energie vind je in de online cursus met de dagenergie. 'Go with the flow' is het motto van de cursus én van het Rode Maan levenspad waarmee deze 52-dagen cursus start. 
Je kunt je vandaag en morgen nog aanmelden.

Vind je het te kort dag, maar wil je wel graag deze online cursus doen, meld je dan alvast aan voor de cursus die start op 13 juli op Rode Draak toon 1. Er start dan weer een hele nieuwe Tzolkin ronde. Bovendien is het Rode Draak pad dit keer een extra bijzonder pad omdat daarin de DAG BUITEN DE TIJD valt. Ik heb weer iets bijzonders georganiseerd rondom deze dag en het begin van het nieuwe zonnejaar. HIER lees je er alles over.

Ik wens je vertrouwen in jezelf en jouw flow toe.

Elvira van Rijn

meer info en aanmelden Online cursus met de dagenergie
Post
Tweet
+1
Share
Forward to friend
VERSTERKING MAYA WIJSHEID TEAM

Ingrid Timmermans verstuurt alweer ruim een jaar met veel liefde en plezier de webwinkel bestellingen. Voortaan zal zij ook andere praktische zaken voor Maya wijsheid gaan regelen rondom bestellingen, cursussen en workshops. Ik ben heel blij met deze extra versterking en heb alle vertrouwen in deze nieuwe stap. Ingrid stelt zich graag aan je voor.

"Ik ben jarenlang als management assistent werkzaam geweest in het bedrijfsleven en vier jaar geleden heb ik het besluit genomen om voor mezelf te beginnen als virtueel assistent. Ik heb er nooit spijt van gehad : ). 
Ik heb nu de ongelooflijke luxe om fijne klanten te ontmoeten en echt een samenwerking aan te gaan. Waar mijn hart ligt? Bij mijn 3 honden, eigen wijsheid, de zee en fotografie." 
TZOLKIN ALS KOMPAS
Startcursus ✮
 
24 mei Amsterdam
 
Nog twee plekken vrij.

TIP: Wil je dit najaar meedoen aan het 9 maanden traject 'Je eigen plek innemen'? Deze cursusdag is de voorbereidende stap. De eerstvolgende cursus is op 26 juni in Arnhem.

Locatie: Centrum de Roos
Tijd: 10:00 - 16.00
Deelname 137,-
meer info en aanmelden STARTCURSUS
AFSTEMMEN OP JE EIGEN ZAAK ✮ 3 juli

Nog 2 plekken vrij

Zodra je bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, heeft jouw eigen zaak een eigen energie en koers, los van jou als ondernemer. 

In deze themaworkshop ontdek je wat jij op dit moment voor je onderneming kunt betekenen en andersom om samen een sprong voorwaarts te maken.
 
Locatie: Velp (Gld)
Tijd: 13.00 - 17:00
Deelname: 97,-
Meer info en aanmelden Afstemmen op je eigen zaak
AFSTEMMEN OP JE EIGEN WIJSHEID

19 juni Arnhem

Nog drie plekken vrij. 

Deze workshop is voor jou als jij meer wilt vertrouwen op je eigen wijsheid.
We werken met de dagenergie: Rode Aarde toon 3 in het Blauwe Adelaar levenspad

Locatie: Home of Zen, Arnhem
Tijd: 9.30 - 12.30 
Deelname 67,-
meer info en aanmelden Afstemmen op je eigen wijsheid
JE EIGEN PLEK INNEMEN
KEERPUNT IN JE LEVEN 
 
LET OP: De data voor dit traject zijn verplaatst van woensdagen naar vrijdagen. 

Op 20 september kun je weer instappen en concrete stappen maken om jouw eigen plek in te nemen. In 9 maanden sla je de brug van wie je was naar wie je wilt zijn. Er is dit keer maximaal plek voor 8 deelnemers. 

Locatie: Velp (Gld)
Tijd: 10:00 - 16:00
Deelname: meld je aan voor 1 juli en betaal 907,- daarna 1.007,-
Meer info en aanmelden 'Je eigen plek innemen'
MAYA WIJSHEID AGENDA
de eerstvolgende activiteiten op een rij


Mei
24 Startcursus Tzolkin als kompas ✮ Amsterdam
22 Leven en groeien met de dagenergie online


Juni
19 Afstemmen op je eigen wijsheid  ✮ Arnhem
26 Startcursus Tzolkin als kompas ✮ Amsterdam

Juli
03 Afstemmen op je eigen zaak
   ✮ Arnhem
25
DAG BUITEN DE TIJD - workshop en picknick ✮ Arnhem
26 AFSTEMMEN OP HET NIEUWE ZONNEJAAR - workshop ✮ Arnhem

Bekijk hier de hele agenda 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of op een ander adres dan <<E-Mail>>. Dan kun je jezelf uitschrijven of je adres aanpassen.

Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
E. welkom@mayawijsheid.nl