Copy
Nieuwsbrief
30 juli - 11 augustus 2015
De middenkolom
Na het Rode Slang levenspad met de twintig poortdagen gaat er vandaag weer een bijzonder levenspad van start. Nog drie dagen en dan gaan we de middenkolom in. Twintig dagen verblijven we in de ruggengraat van de kalender.
 
Het is de periode waarin verleden en toekomst samenvallen in het hier en nu. Als het je lukt om niet aan het verleden of de toekomst te denken, kun je bergen verzetten deze twintig dagen. Heb je nog iets af te maken voordat we in de rechterhelft van de Tzolkin de toekomst weer tegemoet gaan, dan krijg je daar deze twintig dagen vast en zeker mee te maken. Dat kan best confronterend zijn, maar zie het als een boodschap uit de kosmos om jou te helpen zodat je straks aan het eind van deze kolom met een schone lei de toekomst tegemoet gaat.

Tot en met 5 augstus geniet ik van de zomervakantie.

Bestellingen via de website worden gewoon verzonden.
Ervaar de DNAfirmaties op het Levenskunstfestival
Op 5 en 6 september ben ik met A3 boeken op het Levenskunstfestival in Doorn. Ik nodig je van harte uit voor een bijzondere belevenis waaraan je als bezoeker van het festival gratis kunt deelnemen.

Om 14.30 kun je beide dagen samen met mij de helende kracht van de DNAfirmaties ervaren: twintig krachtige zinnen op basis van de twintig zegels van de Maya Tzolkin kalender.

Na een korte introductie over de werking en het gebruik van de DNAfirmaties gebruiken we de kracht van de aarde en de groep om alles stukjes in onszelf weer op hun plek te brengen. Verzamelen bij de tent van A3 boeken voor het landhuis.
Open dagen Centrum Aquamarijn Eindhoven
Op 29 en 30 augustus open Centrum Aquamarijn in Eindhoven haar deuren met een informatiemarkt en allerlei gratis workshops. Je bent van harte welkom om gratis kennis te maken met mijn manier van werken met de Tzolkin. Beide dagen krijg je een gratis voorproefje van de cursus Tzolkin als kompas die ik dit najaar op deze locatie geef. De workshops vinden beiden plaats in de middag. Noteer de data alvast in je agenda. Precieze tijden en programma-informatie vind je binnenkort op de website en in de nieuwsbrief.
 
Pilot werken met je levenspadprofiel
Je levenspad bevat een schat aan informatie over jouw kwaliteiten en talenten en over jouw manier van doen. Je kunt het gebruiken om inzicht te krijgen in thema's als werk, gezondheid, relaties en loopbaanontwikkeling. Op 18, 19, 20 en 21 augustus kun je nog voordelig deelnemen aan de laatste zomerpilot. Deze pilot bestaat uit vier bijeenkomsten van 9.30 tot 14.00. In vier achtereenvolgende dagen werk je je hele levenspad uit en ontdek je je eigen gebruiksaanwijzing. We werken in een kleine groep en er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Je bent puur met je eigen proces bezig en profiteert tegelijkertijd van de krachtige energie van het samen zijn.
 
Locatie: Maya wijsheid, Oranjestraat 46, Velp (Gld).
Kosten: alleen deze keer € 228,00
Neem zelf je lunch mee. Ik zorg voor koffie, thee, lekkers en soep
Let op! Het levenspadprofiel van je persoonlijkheid heb je al of bestel je vooraf zelf.
 
Meld je aan met een mail naar welkom@mayawijsheid.nl
 
AGENDA
Tzolkin als Kompas 1
Velp (Gld): donderdagavond cursus start 3 september
De Bilt: donderdagmiddag cursus start 8 oktober
Eindhoven: vrijdagmiddag cursus start 9 oktober
Lees meer

e-Wenscursus: 7 september
Nieuwe plannen, nieuwe projecten, wensen en dromen zien het licht in de rechterhelft van de Tzolkin. Het Rode Aarde levenspad, Witte Hond levenspad, Blauwe Nacht levenspad en Gele Krijger levenspad ondersteunen je op weg naar de toekomst. Volg ze bewust 52 dagen lang. Lees meer

e-Creatiecursus
Voor wie bekend is met de verschillende tellingen en wil ontdekken hoe creeren met de dagenergie in drie tellingen werkt. Je volgt één levenspad in alle tellingen in een periode van ongeveer drie maanden. Lees meer
  • 30 juli Witte Spiegel levenspad
  • 12 augustus Blauwe Aap levenspad
  • 25 augustus Geel Zaad levenspad
Witte Spiegel levenspad: Terug naar de bron van je ziel
Maya wijsheid in het licht van de schepping 30 juli - 11 augustus 2015
Het Witte Spiegel levenspad brengt ons terug naar de bron waar alles vandaan komt en waar alles weer terugkeert. Deze bevindt zich in het hart van de Tzolkin en in ons eigen hart. Daar maken we contact met ons collectieve zielsverlangen om ervaringen op te doen op aarde. Jij en ik en alle anderen, samen
met je verwante zielen, de maatjes op jouw pad. We zijn hier met en voor elkaar en zijn verbonden met dezelfde bron, ieder op zijn eigen manier. Het Witte Spiegel levenspad laat je stap voor stap zien hoe alles om je heen het verlangen van jouw ziel weerspiegelt en hoe je dit kunt gebruiken om jezelf te zien als volmaakte uitdrukking van de schepping.

Lees hier het hele artikel met alle 13 DNAfirmaties van het Witte Spiegel levenspad
 

© Afbeelding Kristel van der Klugt
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend