Copy
Nieuwsbrief
13 - 25 augustus 2014
11 oktober kaartendag A3 Boeken met Maya wijsheid
Heb je je al aangemeld voor de Kaartdag van A3 boeken? Je kunt die dag twee workshops volgen met de kaartspellen van A3 boeken en hebt keus uit zeven workshops van twee uur. Ik geef een workshop met de Maya wijsheid creatiekaarten. 'Word een magneet voor de toekomst' met de creatiekaarten. Je creatieprofiel ontvang je gratis bij mijn workshop.


En als je heel nieuwsgierig bent naar mijn nieuwe boeken… op deze dag zijn ze voor het eerst verkrijgbaar. Meer informatie en aanmelden.
Maya wijsheid als kompas voor creatie
Op 29 augustus, 18 september, 4 of oktober kun je deelnemen aan de workshop ‘Maya wijsheid als kompas’. Dit is de eerste workshop in een serie creatieworkshops waarin je de Tzolkin inzet als instrument om meer overvloed in je leven te creëren. Vorig jaar zijn we met deze serie workshops begonnen en ik vind het heel bijzonder om van deelnemers terug te horen wat werken met de Tzolkin en je eigen creatiekracht teweeg kan brengen. Het maakt niet uit of je veel of weinig ervaring hebt met de Tzolkin omdat je direct met jouw intentie aan de slag gaat en ontdekt welke voorwaarden jij in je leven kunt scheppen om de toekomst naar je toe te halen. Je bent van harte welkom. Meer informatie.
 
  
Boekpresentatie en markt: Maya wijsheid voor je levensreis
18 oktober Arnhem
Ga je mee op avontuur?
Nieuwe ontdekkingen doen?
Levenspadgenoten ontmoeten?
Jouw creatiekracht ervaren?
 
Op 18 oktober ben je van harte welkom om deze feestelijke Rode Hemelwandelaar toon 2 dag mee te beleven. Op de Maya wijsheid markt is er alle gelegenheid elkaar te ontmoeten, kennis te maken met Maya wijsheid in de praktijk en het verschijnen van maar liefst twee nieuwe boeken te vieren!
Een bezoek aan de markt en de boekpresentatie is gratis. Tijdens de middagworkshop zet je de Tzolkin kalender in als kompas voor groei en creatie. Meer informatie en aanmelden
Het Blauwe Hand levenspad
12 - 25 augustus 2014

Karin Bloemen – Blauwe Aap toon 5
Ik heb nog geen lied gevonden dat zoveel elementen van het Blauwe Hand levenspad bevat als ‘Lef’ van Karin Bloemen. Het lied ademt de vrijheidsdrang en transformatiekracht van het Blauwe Hand levenspad en laat de worstelingen en uitdagingen zien die je als bewandelaar van dit pad tegenkomt.Iedere dag heb je opnieuw de keus: (Gele Mens toon 6)
ren je door of gooi je rigoureus
je bestaan overhoop
weg de onzin, het gejaag en het gedoe (Blauwe Storm toon 13)
heb je het lef dan is het nooit te laat (Gele Krijger toon 10)
om te beseffen dat het zo niet gaat
reik niet naar de hemel, maar haal ‘m naar je toe (Rode Hemelwandelaar toon 7)

De hele tekst vind je hier.

  • De hele beschrijving van het Blauwe Hand levenspad vind je hier.
  • Dagelijks kun je meesurfen met de energie van de Tzolkin. Download daarvoor de mayawijsheid app voor Apple en Android.
Agenda
29 augustus: E-creatiecursus bijeenkomst en workshop
18 september: (1) Introductie Maya wijsheid als kompas - Dieren (nabij station).
4 oktober: (1) Introductie Maya wijsheid als kompas - Silvolde
18 oktober: Feestelijke boekpresentatie, Maya wijsheid markt en workshop - Arnhem
<<E-Mail>> uitschrijven
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend