Copy
Nieuwsbrief
11 - 23 augustus 2016
  
Het Blauwe Adelaar levenspad dat vandaag van start gaat, geeft je de kans om vanuit een hoger perspectief naar je leven te kijken. En de zomer brengt tijd en rust om ook echt even te vertragen om rustig te overzien hoe het met je leven is. Het is stiller op kantoor of je gaat op vakantie en dat geeft ruimte voor ontspanning.
Als jij gaat ontspannen laat je lichaam je weten waar je de afgelopen periode te veel energie hebt gegeven. Vermoeidheid en stress kunnen vrijkomen en misschien had je daar nou net geen zin in. Toch is dat in het Blauwe Adelaar levenspad de manier om de weg vrij te maken naar meer energie. Dus geef het de ruimte en laat het er zijn. Dat werkt bevrijdend. 
En als je behoefte hebt om na de vakantie samen stil te staan bij jouw leven, in het bijzonder dit jaar, dan heb ik hieronder alvast twee tips voor je om actie te ondernemen en meer balans in je leven te brengen zodat je niet alleen in de vakantie maar het hele jaar door meer kunt genieten van het leven.
 STILSTAAN BIJ HET JAAR 2016: HOE IS DE STAND?
De Tzolkin geeft ons binnenkort een mooie kans om stil te staan bij het jaar 2016 en de stand op te maken na 9 maanden. Op 18 september is het precies een Tzolkinronde geleden dat het nieuwe jaar begon op Rode Hemelwandelaar toon 13, de laatste dag van het Rode Draak levenspad. De energie van deze dag helpt ons heel 2016 om mee te surfen op de energie. Dit is het Kin vers van deze dag.
 Ik ben een ontdekkingsreiziger
Ik leer door mijn grenzen te verleggen
Zo zeg ik ‘ja’ tegen het leven
en til ik mijzelf naar een hoger plan
Ik laat me leiden door mijn voeten
die stevig op de aarde staan
Wil jij heel bewust deze energie opnieuw beleven, dan kun je dat op 2 manieren doen.

Doe mee aan de e-wenscursus die op 6 september van start gaat met het Rode Draak levenspad. Een cursus die je thuis doet op basis van 52 dagelijkse inspiratiemails en je eigen logboek met persoonlijke ervaringen.
Lees meer en aanmelden

Meld je aan voor de Maya wijsheid inspiratiemiddag in Alkmaar op zondag 18 september. Een prachtige dag om samen opnieuw te verbinden met onze intenties voor 2016.
Lees meer en aanmelden
HET BLAUWE ADELAAR LEVENSPAD: TALENT VAN DE MENSHEID
11 - 23 augustus 2016
Blauwe Adelaar is het zegel dat hoop en licht brengt voor de toekomst. Het is eenvoudig te zien hoeveel schade we met elkaar toebrengen aan de wereld. Het is ook eenvoudig te zien hoe anderen daarmee moeten stoppen. Zij moeten het beter doen, zodat wij het ook beter krijgen. Met deze manier van kijken maak je jezelf afhankelijk van het gedrag van anderen en kun je je pas echt goed voelen als anderen veranderen.
Het Blauwe Adelaar levenspad leert je het drama van afhankelijkheid te ontstijgen door vanuit een hoger perspectief naar de wereld te kijken en vervolgens op een nieuwe manier af te dalen in de realiteit. Dan is het eigenlijk heel eenvoudig om een nieuwe wereld te creëren. Hoe we daarbij de komende dagen worden geholpen lees je hier.
 
BEN JIJ JARIG IN AUGSTUS, SEPTEMBER OF OKTOBER?
Ben je in de maanden augustus, september of oktober jarig, dan is 9 september jouw kans om bewust een nieuwe start te maken. Tijdens de verjaardagsworkshop ontdek je hoe je meesurft pp de energie van je nieuwe levensjaar. Deze dag stem je jouw intentie voor je nieuwe levensjaar af op je persoonlijke jaarprofiel en op jouw groeicyclus van 13 jaar. De eerstvolgende verjaardagsworkshop is op 11 november. Lees meer
 
START TRAINING TZOLKIN ALS KOMPAS 1
Op 15 september start er weer een nieuwe Training Tzolkin als kompas 1. Een intensieve trainining waarin je in drie maanden tijd de basisbeginselen van de Tzolkin eigen maakt en er op een vernieuwende en eenvoudige manier mee leert werken vanuit je eigen kracht. Lees meer

    
AGENDA
Een overzicht van alle Maya wijsheid activiteiten vind je hier.
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend