Copy
Nieuwsbrief
22 september - 4 oktober 2013
Het Witte Wind levenspad: over bezieling gesproken
Vandaag begint het Witte Wind levenspad. Witte Wind is het zegel met de kwaliteit om authentiek te communiceren. Vorige week zag ik Coosje Smid in The Voice of Holland. Op de sterfdag van haar moeder zong ze het nummer waar haar moeder zo van hield. Het is voor mij een prachtig voorbeeld van de bezielde communicatie die hoort bij Witte Wind, het thema van het levenspad dat we vanaf vandaag bewandelen.
En luister dan ook nog even naar het commentaar van Ali B na haar auditie. Zijn profiel besprak ik in een van de eerste nieuwsbrieven. Witte Wereldoverbrugger toon 6 is de signatuur van zijn persoonlijkheid. In het commentaar na de auditie van Coosje vertelt hij dat hij, net als haar vader Ernst Daniel Smid, bruggen slaat tussen twee werelden. Hoe leuk om hem zoiets te horen zeggen! Ali weet dat, want hij vroeg na het verschijnen van de Maya wijsheid nieuwsbrief zijn profiel op. Een mooi voorbeeld van de rol die de wijsheid van de Maya’s kan spelen, midden in de maatschappij. Het maakt me blij en geeft me het enorm goede gevoel dat mijn droom aan het uitkomen is: Maya wijsheid voor iedereen.
 
Ik vraag trouwens me af of Ali ook weet dat het bestemmingszegel van Ernst Daniel Smid Witte Wereldoverbrugger is. Die twee hebben dus echt een mooie verbinding.
Het stamhoofd van alle Maya stammen komt naar Nederland
Donderdag 26 september heb je de kans een bijzondere vuurceremonie mee te maken die wordt geleid door Don Alejandro Cirilo Perez Oxlaj samen met zijn vrouw Elizabeth Araujo.
Hij is bekend als Wandering Wolf en is te zien in de documentaires ‘The Year Zero’ en ‘The Shift of Ages’. Don Alejandro is een 13e generatie Quiché Maya en leider van alle Mayastammen. Hij reist over de wereld om de boodschap van de Maya’s te brengen en komt na het internationale Vredesfestival bij Centre Lothlorien naar Nederland.
Deze vuurceremonie maakt deel uit van de Shamans Gathering in Epe waar vier dagen lang vier bijzondere sjamanen uit verschillende landen en culturen bijeen zijn. Je kunt er vier dagen bij zijn en het is ook mogelijk alleen bij de vuurceremonie aanwezig te zijn. Voor informatie kijk hier. Tijd en plaats vuurceremonie: 13.00 tot 17.00 in Epe. Kosten € 50,- te betalen bij binnenkomst.
Alle profielen zijn online, nu met gratis creatieprofiel
Nu zijn ze alle vier on line: de nieuwe Maya wijsheid profielen. Samen vormen ze een complete blauwdruk van jouw geboortedag.
 • Creatieprofiel: profiel van je geboortedag en jouw creatiedriehoek.
 • Profiel Persoonlijkheid en visie (Dreamspell telling)
 • Profiel Moeiteloze Zelf en missie (Kosmische telling)
 • Profiel Drijfveren en passie (Klassieke telling en DNA-signatuur)
Ben je niet bekend met de tellingen, geen punt. Je hebt geen technische kennis nodig om de profielen te kunnen lezen. Voorbeelden van de profielen vind je hier.

TIP: Het creatieprofiel is je start. Daarin lees je meer over de vervolgprofielen en krijg je tips voor het gebruik ervan.
GRATIS CREATIEPROFIEL: Bestel je alle vier vervolgprofielen tegelijk, dan krijg je een korting ter waarde van de prijs van het creatieprofiel.
Wat is nieuw?
 • Bij elke punt van de creatiedriehoek hoort een apart volledig uitgewerkt profiel, waardoor je stap voor stap kunt werken aan jezelf. Het creatieprofiel is het startprofiel, de andere drie zijn vervolgprofielen. Ze zijn allemaal zelfstandig leesbaar en bruikbaar.
 • In alle profielen worden de zegels en tonen volledig beschreven. Dat was tot nu toe alleen in het L profiel het geval.
 • De zegel, toon en levenspadenomschrijvingen zijn allemaal vernieuwd en uitgebreid.
Dagelijks kun je meesurfen met de energie van de Tzolkin. Download daarvoor de mayawijsheid app voor Apple en Android.

Tzolkin in de praktijk: Goed voelen met je buik
Kinderen staan wijd open voor de energie van de Tzolkin. Geraldine Beckers mailde mij de volgende ervaring. “Ik heb vanmiddag met de dochters van mijn vriendin kaartje-keer gespeeld met de Maya wijsheid creatiekaarten. Ook super leuk! Zo grappig hoe Emma (8) er helemaal serieus in opging en de ene na de andere witte zegelkaart pakte!
Daarna alle rode zegels. Ze was er zo goed in! Toen haar tweelingzus binnenkwam legde ze haar uit wat wij aan het doen waren: “Je moet je heel goed concentreren, en dan vertelt je buik waar ze liggen.” Ik vond het prachtig. Erg leuk. En ze was helemaal blij. Het was het leukste spel dat ze had.” Dank je wel voor het delen Geraldine!
De Maya wijsheid creatiekaarten zijn hier te bestellen, inclusief inspirerende werkvormen voor kinderen, volwassenen, groepen en teams.
Mayawijsheid in de coachpraktijk in Zutphen: 15 november
In Sittard hebben we maar snel een extra workshop gepland. De eerste workshop op 18 oktober was heel snel volgeboekt. In de avond zijn er nog twee plekken vrij.
Op 15 november is er weer een gratis workshop voor coaches en aanverwante professionals in Zutphen die willen kennismaken met de toepassing van Maya wijsheid in de coachpraktijk. Dit keer wordt de workshop georganiseerd in samenwerking met 4WindsEnergy.

Meer informatie en aanmelden, kijk hier.
Het Witte Wind levenspad
22 september - 4 oktober 2013

Witte Wind energie is die van bezielde communicatie: geïnspireerd je eigen waarheid naar buiten brengen, de levensadem die ons bezielt. Het is ook zuiverende energie, een zachte bries of een orkaan die waait en waarna niets meer is zoals het was.Geboren in dit levenspad?
De mensen die in dit levenspad zijn geboren, hebben een boodschap te brengen die ze graag willen delen met anderen. Ze zullen dan ook alle gelegenheden aangrijpen om dit te doen en hun boodschap vol bezieling brengen. Ze mogen leren hun denken en intuïtie met elkaar in balans te brengen.
Ben je zelf geboren het Witte Wind levenspad, dan zijn dit bijzondere dagen voor je. Je krijgt te maken met mensen en situaties die je laten zien hoe je ervoor staat in je leven. Dus wees bewust van de dingen die je meemaakt. Ze zeggen iets over jou en waar je je bevindt op je levenspad. Reken met de calculator op mayawijsheid.nl of met de Maya wijsheid app zelf uit in welk levenspad jij bent geboren.
De kern van dit levenspad
In het Witte Wind levenspad word je uitgedaagd om je eigen waarheid te spreken en wat je zegt in overeenstemming te brengen met wat je denkt. De kracht van je gedachten is namelijk even groot als die van de woorden die je uitspreekt. Wat zijn jouw intenties, waaraan geef jij aandacht? Als je zegt wat je wilt en daaraan jouw volledige aandacht geeft, groeit het en krijg je het echt! Dat werkt bevrijdend deze dagen.

Tips voor deze dertien dagen
 • Laat een frisse wind waaien zodat je schoon schip maakt met alles wat je belemmert uit het verleden. Let op je communicatie. Wat je zegt kan verkeerd begrepen worden.
 • Neem het heft in eigen handen door bruggen te slaan. Niet de overeenkomsten tussen jou en anderen, maar juist de verschillen maken je sterk. Stap uit je comfortzone en maak verbindingen op het grensvlak tussen twee werelden.
 • Je brengt je idealen naar buiten door trouw te zijn aan je hart. Accepteer jezelf zoals je bent, met al je tekortkomingen en zoek contact met je zielenmaatjes, de medestanders op je pad.
 • Geniet van het leven door de wijsheid van je hart te volgen. Zorg dat wat je zegt, voelt en doet in overeenstemming is met je hart. Handel vanuit je hart en in ieders belang.
Agenda
Kijk hier voor alle activiteiten.
<<E-Mail>> uitschrijven

Maya wijsheid is een website van de Levenspadvinderij. Wij begeleiden coaches, trainers en therapeuten om de Tzolkin in te zetten in leven en werk als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
de Levenspadvinderij
Oranjestraat 46
6881 SG  VELP
T. 026-8400610

Email Marketing Powered by Mailchimp