Copy
Nieuwsbrief
8 - 20 maart 2016
DE MAYA TENTOONSTELLING IN ASSEN
Afgelopen week bezocht ik samen met Neeltje de Witte op uitnodiging van Dagblad Trouw de Maya tentoonstelling in Assen. We waren niet alleen alleen heel blij met deze uitnodiging maar ook met de specifieke vraag waaraan Trouw graag aandacht wilde besteden: Hoe kunnen we ons in de huidige tijd laten inspireren en leiden door de wijsheden van de Maya's?
 
Kennelijk is de tijd rijp om een breder publiek te laten zien hoe we nu kunnen profiteren van de wijsheid die deze beschaving bezat over de kracht en het proces van creëren. Afgelopen zaterdag 6 maart stond het artikel in zaterdagbijlage de Verdieping van Trouw.
 
Kijk hier voor een vergrote afbeelding van het artikel.
 
De tentoonstelling gaf zoveel inspiratie dat ik zelf ook een blog heb geschreven over ons bezoek met foto’s van wat er zoal is te zien. Je leest het hier.
 
KERNKWALITEITEN WORKSHOP
Heb jij al ‘ja’ gezegd tegen het leven en echt je eigen plek ingenomen? Hoe meer jij je verzoent met wie je bent in al je facetten, des te meer je jezelf kunt zijn en al je kwaliteiten benutten.
 
In de Kernkwaliteiten workshop ga je aan de slag met jouw lichte en schaduwkanten. Ze mogen er allemaal zijn en vragen om een eigen plek in jouw leven, zodat je helemaal jezelf kunt zijn. Je werkt deze ochtend met je persoonlijke Kernkwaliteiten profiel en maakt je eigen collagekaart, gebaseerd op SoulCollage® en het werk van Seena Frost. 
 
Vraag hier het Kernkwaliteitenprofiel van je geboortedatum aan en meld je aan voor de workshop.

  
Misschien is het je opgevallen dat het profiel dat voorheen ‘Relatieprofiel’ heette nu de naam ‘Kernkwaliteitenprofiel’ draagt. Deze naam dekt de lading beter en maakt ook ruimte om in de toekomst een ander relatieprofiel te ontwikkelen. Heb je al eerder dit profiel besteld en doe je mee aan de workshop dan ontvang je een gratis update zodat je de meest actuele versie hebt.
 
Tijd: 10.00 - 13.00
Kosten: € 79,- inclusief cursusmateriaal, exclusief profiel.
Data: 12 april, 13 mei, 21 september.
Locatie: Velp (Gld)
 
We werken met groepjes van maximaal 6 personen dus zorg dat je je plek op tijd reserveert.
TZOLKIN ALS KOMPAS 2
In april is het zover! Dan ga ik voor het eerst van start met ‘Tzolkin als kompas 2’.  Aan iedereen die het eerste jaar van de Leerweg ‘Coachen met de Tzolkin’ of ‘Tzolkin als kompas 1’ heeft gevolgd bied ik deze keer eenmalig gratis een opfrisdag aan als start van Tzolkin als kompas 2. Die dag hebben we gelegenheid om te inventariseren waar iedereen staat met de Tzolkin en oude kennis op te frissen. Doe je mee?

Data: 8 en 29 april, 20 mei, 10 juni en 8 juli. Meer info en aanmelden.
Heb je vragen, mail of bel me even.
 
LEVENSPADWORKSHOP IN JUNI: VIER DAGEN HELEMAAL VOOR JOU!
Wil wil je meer rust, flow en harmonie in je leven? Gun jezelf een mini vakantie en doe mee aan deze transformerende, speelse, speciale vierdaagse over je levenspad op 14,15,16 en 17 juni.
 
Je leert jouw spirituele, materiële, emotionele en mentale gereedschap praktisch toe te passen in het dagelijks leven. We werken met het levenswiel en doorlopen in vier dagen de creatiespiraal van de vier kleuren. De workshop start op een rode dag en eindigt op een gele dag. Je werkt deze vier dagen met jouw eigen krachtplek in de natuur als spiegel van je ziel. 
 
Tijd: 9.30 – 14.00 (maak de rest van de dag geen afspraken)

Kosten: € 367,- inclusief cursusmateriaal en individuele feedback tijdens en na afloop van de workshop, exclusief profiel. 
Locatie: Velp (Gld). Wil je tips voor overnachten in de buurt, mail me dan even.
Maximaal 6 deelnemers per workshop.
Meer info en aanmelden
 
GRATIS INFO BIJEENKOMST 15 APRIL
Op vrijdag 15 april ben je weer welkom op de gratis info bijeenkomst. Ben je benieuwd naar het aanbod van Maya wijsheid, wil je kennismaken, vragen stellen, sfeer proeven. Je bent van harte welkom. Meld je aan met een mail naar welkom@mayawijsheid.nl.
AGENDA
  • De workshop planning voor het najaar 2016 is rond. Kijk hier voor meer data
  • Wil je advies bij het kiezen van een workshop of cursus? Mail me gerust.

e-Cursussen

3 april e-Wenscursus Rode Slang levenspad
3 april e-Creatiecursus Rode Slang levenspad
7 juni e-Wenscursus Rode Aarde levenspad
16 juli e-Wenscursus Rode Maan levenspad


Tzolkin trainingen

8 en 29 april, 20 mei, 10 juni, 8 juli Tzolkin als kompas 2 locatie Velp (Gld)
15 sept, 6 en 27 okt, 17 nov Tzolkin als kompas 1 locatie Velp (Gld)


Workshops

Creatieworkshop 25 maart / 30 mei / 21 november
Kernkwaliteiten workshop 12 april / 13 mei / 21 sept / 21 okt
Jaargroep 2016 22 apr, 27 mei, 22/25 jun, 23 sept, 14 okt, 25 nov
Verjaardagsworkshop 3 juni / 9 sept / 11 nov
Levenspadworkshop 14, 15, 16, 17 juni 2016
Passie missie visie workshop 26 april
Relatieworkshop 1 juli / 8 november 
   

DNA NetWerken

5 april DNA NetWerken locatie Arnhem
12 mei avondworkshop bij Helios Harderwijk


Evenementen

15 april Gratis informatie bijeenkomst
12 mei avondworkshop bij Helios Harderwijk locatie Sociaal centrum 'De Kiekmure'
16 september Gratis informatie bijeenkomst
Het Blauwe Storm levenspad: stem af op heelheid
8 - 20 maart 2016
Het Blauwe Storm levenspad nodigt je uit om de kern in jezelf te vinden. Voelen dat je weet wie je bent en thuis bent bij jezelf is essentieel. We spelen de hele dag allerlei rollen: kind, ouder, collega, buur, werknemer, vriend of vriendin, geliefde, echtgenoot en ga zo maar door. Je speelt vaak meer rollen op een dag en soms moet je om de haverklap switchen. Je doet, zegt en laat zien wat bij de rol hoort die je op dat moment speelt. Zo leren de mensen om je heen steeds een ander stukje van jou kennen.
Maar wie ben jij eigenlijk als je al die rollen niet speelt. Wat blijft er dan over van jou? Hoe voel je je dan? Als je werkelijk in verbinding met jezelf bent, kom je thuis bij jouw onbevangen jij. Je ervaart jezelf en het leven dan vol verwondering en laat je meevoeren op de stroom van het leven. Je voelt je dan goed zoals je bent en helemaal compleet. Dat is een heel kostbaar geschenk om te ervaren. Het is ook precies wat de wereld nodig heeft om heel en harmonieus te zijn. Het is ook wat anderen nodig hebben van jou, zodat ze hun eigen heelheid kunnen ervaren. Het Blauwe Storm levenspad laat je stap voor stap zien hoe jij afstemt op heelheid.

Hier lees je alle 13 DNAfirmaties en het complete artikel over het Blauwe Storm levenspad.
 
© Afbeelding Geertje Mol
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend