Copy
Nieuwsbrief
25 mei - 6 juni 2016
Vandaag gaat het Rode Aarde levenspad van start tot en met 6 juni. De afgelopen dagen van het Geel Zaad levenspad was het duidelijk merkbaar dat niet actie en wilskracht, maar juist stilstaan en geduld de ingrediënten zijn die we nodig hebben om vooruit te komen. En… datgene wat rijp was om te worden geoogst viel soms zomaar ineens van de boom.
Mijn oogst kwam al binnen op Geel Zaad toon 1. Op de warmste avond van de week mocht ik bij Helios Harderwijk maar liefst 40 deelnemers verwelkomen voor de eerste Maya wijsheid ‘lezing’ nieuwe stijl: interactief, ervarend en verbindend.
We deden een aardemeditatie, legden de link van oude Maya cultuur naar nieuwe Mayawijsheid en luisterden naar de feedback die ons lichaam gaf op de 20 DNAfirmaties.
Ik heb enorm genoten van deze avond en heb zin in meer! Een paar jaar geleden stopte ik met lezingen geven en laste ik een pauze in. Met deze vernieuwde vorm heb ik weer nieuwe zin om op pad te gaan. Ben je bezig met het organiseren van een nieuwe serie inspiratie avonden, neem dan even contact met me op. Ik kom met dit programma graag naar je toe.
 
We verlaten vandaag het intense midden van de Tzolkin en kunnen ons weer helemaal richten op de toekomst. Of liever gezegd… de toekomst komt naar je toe!
Het Rode Aarde levenspad dat vandaag van start gaat helpt ons om een nieuwe manier van time management te leren: time management door synchroniciteit. Als je goed bent afgestemd op jezelf, hemel en aarde, gaat het toeval voor je werken en vind je precies op het juiste moment de juiste mensen, informatie en spullen die je nodig hebt. Soms op een heel verrassende manier.
LEVENSPADVIERDAAGSE IN JUNI OF JULI ?!?
Oh jee! Zowel op de website als in de nieuwsbrief heb ik de laatste tijd verwarring gezaaid over aanstaande Levenspadworkshop. Is het nu juni of juli? Het is juni, maar voor wie heel graag in juli wil meedoen, heb ik extra data gepland. Hier volgen de juiste data:
 
14 t/m 17 juni – nog 3 plaatsen vrij (Velp, Gld)
12 t/m 15 juli – extra workshop (Velp, Gld)
Praktische info en aanmelden

Maak van deze workshop een echte retraite en neem tijd voor jezelf. Overnacht bijvoorbeeld op Buitenplaats Beekhuizen. Deze nieuwe prachtige luxe kampeerplek ligt vlak bij Maya wijsheid, aan de rand van Velp én in mijn lievelingsbos aan de rand van de Veluwezoom en de Posbank.
 
Je overnacht in een prachtige Pod of Lodgetent met eigen douche en toilet. Ik ben afgelopen weekend even gaan kijken en het is echt een aanrader. Vanaf half juni is er ook een hip restaurant op het terrein. Wil je hiervan gebruik maken of een pod of lodgetent delen met een andere deelnemer, meld dat dan even bij je aanmelding voor de workshop.
 
30 MEI EN 3 JUNI: WORKSHOP MET HET CREATIEPROFIEL
Wil je moeiteloos jezelf zijn en meer flow in je leven brengen? Deze dag schep je de voorwaarden voor een goede samenwerking met je ziel zodat je écht jezelf kunt zijn. Alles wat je nodig hebt, is je creatieprofiel.
 
In de middag maak je bij je profiel je eigen SoulCollage®. Zo breng je op een heel eenvoudige en creatieve manier datgene wat in jou aangeraakt is door het profiel naar buiten in beeld én woord. De workshop is zowel voor beginners als gevorderden geschikt. 

De creatieworkshop is op 30 mei info en aanmelden.
Op 3 juni is er een speciale verjaardagsworkshop voor jarigen in april/mei/juni. Je werkt dan niet met je geboorteprofiel maar met het creatieprofiel van jouw verjaardag in 2016. Een mooi moment om bewust de koers uit te zetten voor je nieuwe levensjaar. info en aanmelden
LAAT JE INSPIREREN DOOR MAYA WIJSHEID
In de loop van de tijd heb ik een heel eigen manier van werken ontwikkeld om mensen bewust te maken van hun kwaliteiten en drijfveren. De belangrijkste ervaring die ik je wil meegeven is:
  • dat je jezelf kunt coachen en helen,
  • dat alle antwoorden in jou aanwezig zijn
  • dat de Tzolkin een geweldig kompas is om tot de kern te komen.
  • dat er ook nog een lichte en plezierige manier is om die antwoorden in jezelf te vinden als je er net niet bij kunt.
Deze werkwijze en ervaring geef ik je graag mee in de Maya wijsheid workshops. Er zijn twee soorten workshops:
  • Inspiratieworkshops: je maakt kennis met de methode van Maya wijsheid en rekent vooraf zelf je zegel en toon uit op de website. Zowel voor beginners als voor wie al wel bekend is met de Tzolkin maar nog niet met de werkwijze van Maya wijsheid.
  • Profielenworkshops: je werkt met een persoonlijke profiel van je geboortedag en leert hoe je dit kunt gebruiken als kompas om jezelf beter te leren kennen, meer flow in je leven te brengen en richting te geven aan je leven.
Het overzicht van geplande workshops vind je in de agenda

Heb je last van keuzestress en wil je advies? Mail me gerust
        
MAYA WIJSHEID IN BELGIË (ook voor Nederlanders)
Op 29 en 30 juli ben ik in België voor een uitgebreide Maya wijsheid inspiratieworkshop van een dag. Locatie is de praktijkruimte van Myriam Oorts in Wommelgem bij Antwerpen.
 
Je leert de 20 Tzolkin zegels kennen en ervaart ze via de DNAfirmaties: krachtige helende zinnen waarop je lichaam feedback geeft als je ze hardop uitspreekt. Je laat niet alleen je lichaam maar ook je ziel spreken deze dag. Je maakt én leest je eigen collagekaart, op basis van de Maya wijsheid creatiekaartenset en SoulCollage®. Zo doe je nieuwe ontdekkingen over jezelf en leer je hoe je antwoorden in jezelf vindt waar je soms nét niet bij kunt, met de Tzolkin als kompas.
 
Vorig jaar was ik in Breda en mocht ik ook Belgische deelnemers verwelkomen. Zuiderlijke Nederlanders…. Antwerpen is echt dichtbij. Je bent van harte welkom.
 
Tijd: 10.00 - 16.00 - deelname € 89,- inclusief cursusmateriaal, koffie, thee en lekkers tussendoor en soep bij de lunch. Neem zelf iets aanvullends voor de lunch mee.
Meer info en aanmelden

  
ON-LINE LEREN MET DE TZOLKIN
Een energie kalender ervaren, dat gaat alleen maar dag voor dag. Speciaal voor wie wijzer wil worden met de Tzolkin als kompas door dag voor dag eigen ervaringen te koppelen aan de dagenergie ontwikkelde ik twee on-line cursussen en een persoonlijk begeleidingstraject.
e-Wenscursus
Voor beginners en voor wie méér wil dan de dagenergie op de app of op facebook tot zich nemen is er de e-wenscursus. Elke 52 dagen start er een nieuwe ronde van vier levenspaden waarin je actief aan de slag gaat met wensdag en je persoonlijk logboek. 
 
Persoonlijk vervolg op de e-wenscursus
De reis van je leven is een persoonlijke verdieping van de e-wenscursus. Een reis met persoonlijke begeleiding door de levenspaden en de betekenis ervan voor jou persoonlijk. Per vier paden bestel je persoonlijke begeleiding. Deelnemers aan de e-wenscursus kunnen met korting een proefpad bestellen.
 
e-Creatiecursus
Voor wie gewend is aan het werken met de dagenergie en de levenspaden is er de: e-creatiecursus met persoonlijke begeleiding. Elke 13 dagen kun je meedoen aan een pad naar keuze. De cursus duurt ongeveer drie maanden.
 
De startdata vind je in de agenda
AGENDA

Wil je advies bij het kiezen van een workshop of cursus of wil je een traject op maat samenstellen? Mail me gerust.

Maya wijsheid inspiratieworkshops

Laat je inspireren door een vernieuwende manier van werken met de Tzolkin en de 20 zegels.

5 juliWandelworkshop locatie Arnhem
20 juliWandelworkshop locatie Arnhem
22 juliDagworkshop locatie Velp (Gld)
29 juliDagworkshop locatie Wommelgem (Antw)
30 juliDagworkshop locatie Wommelgem (Antw)

Profielen workshops

Vind je eigen antwoorden aan de hand van jouw plek in de kalender met de Tzolkin als kompas

Creatieworkshop30 Mei / 21 Nov
Jaargroep 20177 Apr
Kernkwaliteitenworkshop21 Sep / 21 Okt
Levenspadworkshop 4 daagse14 Jun / 12 Jul
Nieuwjaarsworkshop 201710 Jan / 12 Jan / 13 Jan / 17 Jan / 19 Jan / 20 Jan
Passie missie visie workshop26 Jun / 4 Nov
Relatieworkshop1 Jul / 8 Nov
Verjaardagsworkshop 2e kwartaal3 Jun
Verjaardagsworkshop 3e kwartaal9 Sep
Verjaardagsworkshop 4e kwartaal11 Nov

e-Cursussen

Volg de flow van de dagenergie en ervaar hoe jij groeit en creëert.

25 meie-Wenscursus Rode Aarde levenspad
25 meie-Creatiecursus Rode Aarde levenspad
7 junie-Creatiecursus Witte Hond levenspad
16 julie-Wenscursus Rode Maan levenspad

Trainingen

Leer werken met de Tzolkin voor jezelf en anderen.

15 sept, 6 en 27 okt, 17 novTzolkin als kompas 1 locatie Velp (Gld)
27 jan, 17 feb, 10 en 31 mrt 2017Tzolkin als kompas 1 locatie Velp (Gld)
6 april, 11 mei, 8 juni, 6 juli 2017Tzolkin als kompas 2 locatie Velp (Gld)
14 sept, 5 en 26 okt, 16 nov 2017Tzolkin als kompas 1 locatie Velp (Gld)

Evenementen

Waar vind je Maya wijsheid nog meer?

16 septemberGratis informatie bijeenkomst
18 novemberGratis informatie bijeenkomst

Het Rode Aarde levenspad: Zing het lied van de nieuwe aarde
25 mei - 6 juni 2016
Het Rode Aarde levenspad speelt een bijzondere rol voor de mensheid. Dit pad helpt ons namelijk de voeten van de hemel op aarde te zijn. Het is het pad dat ons rechtstreeks naar de bron leidt en ons leert hoe hemel en aarde via jou, mij en alle anderen kunnen samenwerken. Het helpt ons vol overgave ‘ja’ te zeggen tegen het leven en onze weerstand tegen het op aarde zijn los te laten. Het helpt je ‘niet hier willen zijn’ om te zetten in een ‘ja’ tegen het leven, ervan te genieten door je eigen lied te zingen.
Jij bent de voeten van de hemel op aarde door jouw eigen lied te zingen, samen met mij en alle anderen. Ik schreef voor jou mijn eigen lied op basis van de dertien DNAfirmaties, tonen en gidsende zegels van het Rode Aarde levenspad.
 
Hier lees je alle 13 DNAfirmaties en het complete lied.
 
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend