Copy
Nieuwsbrief
19 - 31 december 2016
HET RODE SLANG LEVENSPAD
19 - 31 december 2016
Vandaag begint het Rode Slang levenspad. Het laatste pad van 2016 en het begin van een intense tijd. We beginnen vandaag aan de vier paden in het hart van de kalender. Het eerste en het laatste met tien poortdagen en de middelste twee in de middenkolom. Een periode waarin veel te transformeren is, waarin we het oude achter ons laten, het nieuwe omarmen en in het hier en nu bergen kunnen verzetten.

Het Rode Slang levenspad wijst ons de weg naar ons licht en onze levenskracht. Je kunt elk moment van de dag voelen wat jouw licht laat stralen, wie en wat jouw energie verhogen en je levenskracht doen toenemen. Soms zijn die aanwijzingen heel duidelijk en soms heel subtiel. Alleen in totale eerlijkheid naar jezelf kun je bewust omgaan met deze aanwijzingen. Dat is niet altijd een eenvoudige opgave, maar als je de moed hebt eerlijk te zijn naar jezelf, wordt het leven wel een stuk eenvoudiger en lichter. 

Het Rode Slang levenspad laat je stap voor stap zien hoe jij bewust kunt luisteren naar deze signalen, diep in jezelf te duiken en je licht te laten schijnen.

Ik wens je in dit levenspad de wijsheid toe om de taal van je lichaam te verstaan!

Elvira van Rijn

Artikel met DNAfirmaties bij het Rode Slang levenspad
Tips voor wie is geboren in het Rode Slang levenspad
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend
  JAARENERGIE 2017  
  Het gezamenlijk kompas voor het nieuwe jaar
Wauw! Ik heb de afgelopen week al zoveel lieve bedankjes gekregen van mensen die het blog over de Jaarenergie van 2017 hebben gelezen en het cadeau profiel hebben gedownload. Heel fijn dat het zo goed wordt ontvangen. Inmiddels is het blog al meer dan 300 keer gedeeld op Facebook en vast op heel veel andere plaatsen! Fijn als zo veel mogelijk mensen verbinding maken met de mooie energie van 2017 en bijbehorende handvatten om met de stroom mee te surfen.

Wil je graag weten wat de jaarenergie van 2017 voor jou persoonlijk betekent en wat het jaar voor jou in petto heeft? Geef je dan op voor een van de Nieuwjaarsworkshops op 10, 12, 13, 17, 19 en 20 januari.
 
Ga naar het Blog en Profiel: Jaarenergie 2017
  HET PASSIE MISSIE VISIE PROFIEL  ✮✮ 
  Kompas voor ondernemend leven 

Werken met een missie en een visie kennen we vooral vanuit het bedrijfsleven. Als je geluk hebt kun je met je passie werken in je eigen bedrijf of als medewerker van een bedrijf dat echt bij je past. Ook als je geen betaald werk doet, kun je met passie jouw missie en visie leven en daar op een andere manier energie uit halen.

Met de werkbladen en oefeningen in dit profiel leg je een stevig fundament voor ondernemend leven. Het is heel geschikt als basis voor een persoonlijk manifest of ondernemingsstrategie. 

Lezers over het Passie Missie Visie profiel:
Bestel hier het Passie Missie Visieprofiel
  TRAINING TZOLKIN ALS KOMPAS ✮✮
  Instrument voor coaching en zelf-coaching

Wil je zelf leren werken met de Tzolkin als kompas voor bewustwording en persoonlijke ontwikkeling, dan begeleid ik je graag om vanuit verschillende invalshoeken te leren werken met dit mooie instrument voor coaching en zelf-coaching.

De training is zowel toegankelijk voor professionals die willen leren coachen met de kalender als voor particulieren die zichzelf willen ontwikkelen met de Tzolkin als kompas.

Data: 27 januari, 17 februari, 10 en 31 maart

Aan deze training gaat de Starterscursus van 1 dag vooraf. Mocht je nu nog geen starterscursus gevolgd hebben en toch willen meedoen, neem dan even contact met me op.
Ja, ik schrijf me in voor de training: TZOLKIN ALS KOMPAS 1
 E-WENSCURSUS
 Surf mee op de bijzonderste vier paden van het jaar

Vandaag is de laatste e-Wenscursus van 2016 van start gegaan. In deze cursus valt ook het Witte Spiegelpad dat voor ons allen het jaarpad van 2017 is. Ik ben benieuwd hoe we dit pad gaan ervaren. 

Ben je vergeten je aan te melden of wil je alsnog meedoen, meld je dan vandaag nog aan. Je ontvangt dan zo snel mogelijk het materiaal thuis en krijgt de inspiratiemails vanaf dag 1 alsnog toegestuurd. 

In deze cursus: de twee paden met zwarte vakjes (poortdagen) en de gehele middenkolom van de Tzolkin. De kolom waar het verleden en de toekomst samenkomen in het hier en nu.
 
Ja, ik doe mee aan deze e-wenscursus
  CREATIEKAARTEN IN DE SCHIJNWERPERS 
  Spelen met de zegels en tonen

De Maya wijsheid creatiekaarten helpen je de energie van de zegels en tonen te gebruiken n voor bewustwording, talentontwikkeling, creaties en relaties. Om met deze kaarten te werken is het niet noodzakelijk dat je kennis hebt van de wijsheid van de Maya’s en hun Tzolkin creatiekalender. Ze spreken namelijk rechtstreeks tot je hart en openen de deur naar je eigen wijsheid.

Deze kaarten kun je voor jezelf gebruiken (bijvoorbeeld als orakel) en ook inzetten voor professionele begeleiding (coaching, training, etc.). Het doosje bevat 66 Tzolkin kaarten: 2 x 20 zegelkaarten en 2 x 13 tonenkaarten.
En verder 5 kaarten met concrete werkvormen voor kinderen, volwassenen, groepen en teams.

Bestel hier de Creatiekaarten
VIND JE WEG MET STERREN
De Maya wijsheid sterren wijzen je de weg om gemakkelijk je eigen wijsheid te vinden in het aanbod van profielen, workshops en cursussen. 
           stap 1 - Kennismaken met de Maya wijsheid als kompas voor je leven. 
✮✮        stap 2 - Extra handvatten om je creatiekracht te laten groeien. 
✮✮✮     stap 3 - Verdiepen door dagelijks te leven met de Tzolkin.
✮✮✮✮  stap 4 - Doorgronden van de Tzolkin als coachinstrument.
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610