Copy
Energie update 20 februari - 4 maart | Jezelf ontmoeten in de spiegel
Bekijk hier de online versie

De afgelopen dertien dagen heeft het Rode Slang levenspad heeft je ondersteund om oude patronen te doorbreken en je passie de ruimte te geven. Is het je gelukt je oude jas uit te doen, zodat je weer lekkerder in je vel zit?

Sommige patronen zijn heel hardnekkig en kosten enorm veel energie. Ze hebben nog wat extra bevestiging van je nodig dat het nu echt klaar is. En daarbij word je geholpen in het Witte Spiegel pad. Het gaat erom dat je trouw blijft aan je nieuwe jij als zich iets ouds voordoet. Hoe bewuster je bent, des te makkelijker het gaat.

VREDE SLUITEN MET HET VERLEDEN
Witte Spiegel, reflecteert alle kanten op. Kijk maar daar de afbeelding van het zegel. De spiegel brengt je in het brandpunt van verleden en toekomst, hemel en aarde. De enige plek waar jij jezelf echt kunt ontmoeten. In het Witte Spiegel levenspad gaan we op zaterdag 23 februari de middenkolom van de Tzolkin in. Dan breekt een periode aan waarin we tussen het verleden en de toekomst in staan: in het hier en nu.
In deze periode krijg je spiegels te zien die je vertellen wat je nog achter je mag laten omdat het je weerhoudt van je zielenpad. Wat je liefhebt, ergert, bewondert, verrast, vertelt je hoe het met jou gesteld is en waar je staat. Krijg je spiegels uit het verleden te zien? Weet dan dat ze zich aandienen zodat jij er vrede mee kunt sluiten. Door dat te doen open je deuren naar een toekomst vrij van de bijbehorende oude patronen, met meer ruimte voor je hart en ziel.

JE NIEUWE JIJ BLIJVEN
Je nieuwe jij, die zich in het Rode Slang levenspad al heeft aangekondigd mag je nu vrijuit laten dromen over de toekomst. Je nieuwe jij laat zich namelijk niet beknotten door in het verleden aangeleerde gewoonten en schijnbare verplichtingen. Verplichtingen kunnen soms heel ver terug gaan. Zo kun je zelfs trouw zijn aan een patroon dat is ontstaan in eerdere generaties. Dat kan heel verwarrend kan zijn: je blijft zoeken naar het waarom van je gedrag, terwijl je daardoor juist vasthoudt aan het patroon dat je wilt loslaten. Het patroon laat jou los als jij in het hier en nu jouw eigen plek inneemt, je eigen dromen droomt en je ernaar gedraagt.

OMGAAN MET HARDNEKKIGE PATRONEN
Hardnekkige patronen zijn meestal de meest onwelkome gasten in je leven. Van die gasten die je het liefst meteen de deur wijst en zo snel mogelijk vergeet. Toch is het een gemiste kans om zo met ze om te gaan. Drie tips die mij enorm helpen:

TIP 1: Verwelkom het verleden
Verwelkom het verleden als het zich aandient. Ook al ben jij er klaar mee, het is kennelijk nog niet klaar met jou. Je hebt het cadeau namelijk nog niet aangenomen. Als je het verleden werkelijk verwelkomt met liefde, transformeert ballast zich tot een opening naar nieuwe mogelijkheden en grote veranderingen in je leven.

TIP 2: Maak bewust contact met je hart en ziel
Als je tegen iets ouds aanloopt, is het de kunst om bewust contact te maken met je hart en ziel. Door via deze weg verbinding te maken met dat deel van jezelf dat zo graag het oude patroon in stand wil houden, kan het in liefde oplossen.

TIP 3: Profiteer van de dagenergie
De perfecte energie voor het doorbreken van oude patronen is die van 27 februari: Rode Slang toon 8 in dit Witte Spiegelpad. Deze dag ondersteunt je om in harmonie te komen met je passie en met datgene wat jou echt energie geeft zodat je hier en nu jouw eigen plek kunt innemen.

Op 27 februari profiteren we van deze mooie energie in de workshop 'Afstemmen op je eigen wijsheid' in Arnhem. Verderop in de nieuwsbrief lees je er meer over. Als je zelf in het Witte Spiegelpad bent geboren of jarig bent geweest is deze workshop natuurlijk een extra kans om over jezelf te leren. Dat geldt natuurlijk ook als je een speciale connectie hebt met Rode Slang of toon 8.

Ik wens je mooie spiegels toe in dit levenspad! 

Elvira van Rijn

PS: Zelf hebben we ook nog iets hardnekkigs op te ruimen in de Maya wijsheid app: het rode rondje dat een nieuw bericht aankondigt en maar niet weg wil. Achter de schermen wordt er inmiddels hard gewerkt aan een update van de app waarin niet alleen deze bug wordt opgelost, maar ook ruimte komt voor nieuwe mogelijkheden. Dus graag nog even je geduld.

Post
Tweet
+1
Share
Forward to friend
AFSTEMMEN OP JE EIGEN WIJSHEID
 workshop 27 februari Arnhem

Of je nu contact hebt gemaakt met oude patronen of juist met je passie in het Rode Slang levenspad, je kunt erop vertrouwen dat je precies hebt ervaren wat nodig is om jouw eigen plek te kunnen innemen. In deze workshop neem je de volgende stap zodat je in harmonie komt met je nieuwe zelf.

We werken met de dagenergie van Rode Slang toon 8 in het Witte Spiegel levenspad om jouw DNA te activeren en je ziel aan het woord te laten zodat je weet wat jou energie geeft en echt bij je past. Je gaat vol inspiratie, met nieuwe inzichten en verbonden met jezelf weer naar huis. 

Locatie: Home of Zen, Arnhem
Tijd: 9.30 - 12.30 
Deelname 67,-
meer info en aanmelden Afstemmen op je eigen wijsheid
VERDIEPINGSCURSUS WITTE SPIEGELPAD

Online cursus met persoonlijke begeleiding ✮✮

Ontmoet je ziel in het Witte Spiegelpad. In deze cursus ontdek je op een dieper niveau hoe het creatieproces voor jou werkt aan de hand van alle Tzolkintellingen.

Een cursus voor meer gevorderden. Je bent vertrouwd met de dagenergie en met het pad van je keuze zodat je daadwerkelijk kunt verdiepen.

Deelname 127,-
excl. Maya wijsheid creatiekaarten.
meer info en aanmelden Verdiepingscursus Witte Spiegel
TZOLKIN ALS KOMPAS
CURSUS EN TRAINING 
 
Stel zelf je Tzolkin opleiding samen ✮✮✮
 
Spreekt de Tzolkin je aan maar wil je meer weten over wat je er allemaal praktisch mee kunt in je leven en als professional bij het begeleiden van anderen?

In maart kun je deelnemen aan de Startcursus van 1 dag en de vervolgtraining van 3 maanden (4 dagen). 

De cursus en trainingen zijn gecertificeerd door KTNO. 

Startcursus: 20 maart
Training 1: start 22 maart
Meer info en aanmelden Tzolkin als kompas
MAYA WIJSHEID AGENDA
de eerstvolgende activiteiten op een rij


Februari
20 Verdiepingscursus Witte Spiegel  online
22 Startcursus Tzolkin als kompas VOL ✮ Arnhem

27 Afstemmen op je eigen wijsheid  ✮ Arnhem

Maart
20 Startcursus Tzolkin als kompas  ✮ Arnhem
22 Training Tzolkin als kompas ✮✮ Loenen

Bekijk hier de hele agenda 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of op een ander adres dan <<E-Mail>>. Dan kun je jezelf uitschrijven of je adres aanpassen.

Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
E. welkom@mayawijsheid.nl