Copy
Nieuwsbrief
25 augustus - 6 september 2015
Op weg naar de nieuwe Aarde
Na het Blauwe Aap levenspad dat zich voor het grootste deel afspeelde in de middenkolom gaan we met het Geel Zaad levenspad de rechterhelft van de Tzolkin weer in. Weer tien poortdagen in dit levenspad dus maak je op voor een intense tijd. 
 
De toekomst komt op ons af, tijd om te oogsten, nieuwe zaadjes te planten, vooruit tekijken en ons op te maken voor een volgende ronde van vier levenspaden vanaf 7 september as. Dit wordt een ronde met mega krachtige energie in de volgende paden:
  • Rode Aarde levenspad
  • Witte Hond levenspad
  • Blauwe Nacht levenspad
  • Gele Krijger levenspad
Op 13 en 28 september beleven we weer een bijzondere zons- en bloedrode maansverduistering waarin belangrijke verschuivingen plaatsvinden voor de wereld. Wat zich in het groot afspeelt, speelt zich ook altijd af op persoonlijk niveau. Alle reden dus om alert te zijn. 
De zonsverduistering vindt plaats in het Rode Aarde levenspad, het pad waarin ook 2015 van start ging met jaarenergie Gele Ster toon 12: nieuw evenwicht vinden door je eigen plek in te nemen. Nu we in 2015 een hele Tzolkinronde hebben doorlopen en deze jaar energie opnieuw voorbij komt is het tijd om de stand op te maken. Heb jij je nieuwe evenwicht gevonden? Wat heb je nog te doen de laatste maanden van 2015?
 
Deze zons- en maansverduisering vinden plaats in Mercurius retrogade van 16 september tot 10 oktober. Deze periode beslaat het Rode Aarde, Witte Hond en Blauwe Nacht levenspad. Het is een periode die je drie keer per jaar helpt om schoon schip te maken, zodat je weer met een schone lei vooruit kunt.
 
Wat een mega krachtige periode gaat dit worden! In zo’n periode van grote transformaties is het belangrijk dat je goed bij jezelf blijft, en afgestemd bent op jezelf in plaats van de chaos die om je heen kan ontstaan. De Tzolkin is daarbij voor mij en vele anderen een heel fijn hulpmiddel om elke dag weer je eigen midden te vinden en van daaruit te leven.
 
Je bent van harte welkom om mee te doen met de e-wenscursus van het Rode Aarde levenspad. Aan de hand van de dagenergie en mijn inspiratiemails houd je je eigen logboek bij. 52 dagen lang geef ik je informatie over de zegels, tonen en levenspaden. Elke dag een tip, songtekst, oefening om de Tzolkin tot leven te brengen en de dagenergie in jouw leven te integeren zodat je stevig gegrond blijft te midden van alle veranderingen. Meld je hier aan voor de e-wencursus
De papieren versie van HEUS is uit!
Het najaarsnummer van HEUS, het magazine van A3boeken is uit met mijn artikel over de werking van de DNAfirmaties. De papieren versie gaat mee met bestellingen en natuurlijk krijg je tijdens workshops en cursussen een gratis exemplaar. Hier kun je alvast de online versie lezen.
En op 5 en 6 september kun je samen met mij de helende kracht van de DNAfirmaties ervaren op het Levenskunstfestival in Doorn.
Wil je meedoen aan de DNAfirmaties workshop: beide dagen verzamelen we om 14.30 bij de tent van A3 boeken voor het landhuis.
De nieuwe profielenworkshops gaan van start
Na vijf geslaagde pilotworkshops ben ik blij je te kunnen vertellen dat vanaf september vier neuwe profielenworkshops het licht zien. Het nieuwe programma en reacties van deelnemers vind je hier. Dank aan alle pilotdeelnemers die mij hebben geholpen de workshops te verfijnen. De planning voor het najaar vind je in de agenda.
 
Heb je ooit overwogen te starten met de opleiding ‘Coachen met de Tzolkin’ dan kun je vanaf nu je eigen programma samenstellen. Lees hier alles over de nieuwe opzet.
 
Najaarscursussen Tzolkin als Kompas 1
Dit najaar gaan er weer drie cursussen van start op verschillende locaties. Met deze cursus leg je een fundament om vanuit verschillende invalshoeken te werken met de Tzolkin. Voor starters is het een fijn vertrekpunt om kennis te maken met de mogelijkheden van de Tzolkin. Voor wie al langer zelfstandig bezig is met de Tzolkin is deze cursus een kans om met nieuwe ogen te kijken en nieuwe ervaringen op te doen. Je maakt kennis met mijn manier van werken met de Tzolkin en legt daarmee een nieuw fundament voor alles wat je al wist en deed met de Tzolkin.
  • Velp: donderdagavond cursus start 3 september
  • De Bilt: donderdagmiddag cursus start 8 oktober
  • Eindhoven: vrijdagmiddag cursus start 9 oktober
Lees meer
MAAK GRATIS KENNIS MET MAYAWIJSHEID
Open dagen Centrum Aquamarijn Eindhoven
Op 29 en 30 augustus open Centrum Aquamarijn in Eindhoven haar deuren met een informatiemarkt en allerlei gratis workshops. Beide dagen kun je gratis kennismaken met mijn manier van werken met de Tzolkin en een gratis voorproefje krijgen van de cursus Tzolkin als kompas die ik dit najaar op deze locatie geef. De workshops vinden beiden plaats in de middag. Programma informatie volgt op de website van Aquamarijn en in de agenda van Maya wijsheid.

DNAfirmaties ervaren op het Levenskunstfestival
Op 5 en 6 september kun je samen met mij de helende kracht van de DNAfirmaties ervaren tijdens op het Levenskunstfestival in Doorn.
Geel Zaad levenspad: Laat het zaad van bewustzijn ontkiemen!
Maya wijsheid in het licht van de schepping 25 augustus - 6 september 2015
Het Geel Zaad levenspad helpt ons het zaad van de nieuwe mensheid te laten ontkiemen. Hiervoor is het nodig dat je jezelf en je mogelijkheden herwaardeert. Zo ben ik Toon Hermans meer gaan waarderen sinds ik zijn versjes en teksten lees in het licht van zijn geboortedatum en levenspad.
Hij vertelt in zijn boek ‘Alles is heimwee’ met een enorme passie hoe we dat herwaarderen met elkaar kunnen doen: “We moeten met alle kracht die in ons is bezig blijven de mens te verdedigen en te verheffen. Hij moet opnieuw op een voetstuk worden gezet, daar is hij afgevallen. Wij hebben de menselijke waardigheid voortdurend ondermijnd, we hebben ‘de mens’ op allerlei manieren bespottelijk gemaakt en belachelijk. Daar moeten we nu eindelijk eens mee ophouden. We hebben veel te veel zijn boosheid laten zien. De dingen die hij verkeerd deed en we geven veel te weinig beelden van de mens in zijn goedheid.”
 
Bij herwaarderen denk ik niet alleen aan goedheid en kwaliteiten en talenten maar ook aan vermogens die we nog niet of nauwelijks kennen. Vermogens die bij inzet leiden tot wat we toevalligheden noemen of in het gunstigste geval als wonderen betitelen. We hebben het allemaal in ons om elke dag wonderen te verrichten en dit zijn we ons nog maar nauwelijks bewust. Het is hoog tijd dat we dit de normaalste zaak van de wereld gaan vinden. Het Geel Zaad levenspad helpt je stap voor stap het zaad van bewustzijn te laten ontkiemen, zodat je kunt groeien en bloeien als bewust mens in de nieuwe tijd.

Lees hier het hele artikel met alle 13 DNAfirmaties van het Geel Zaad levenspad
 

© Afbeelding Kristel van der Klugt
<<E-Mail>> uitschrijven of aanpassen
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend