Copy
Nieuwsbrief
8 - 20 september 2014
Binnenkort: Maya wijsheid skype consulten
Een tijdje ben ik gestopt met het geven van consulten om me te beraden op een nieuwe vorm. Ik heb me gerealiseerd dat ik op mijn best ben als ik kort maar krachtig mag doorgeven wat de Tzolkin te zeggen heeft over een levensthema, relatie, levenpad of levensjaar.
Ook krijg ik steeds meer vragen om Tzolkin uitleg van lezers die zelfstandig werken met mijn boek en (nog) niet toe zijn aan een workshop of training. Het is dan fijn als ik even kan meekijken en wat tips of aanwijzingen geven.
Daarom ga ik binnenkort starten met het geven van skype consulten. Een vorm die zich leent voor korte gesprekken, samen kijken naar de Tzolkin, een levenspad of een profiel (op het scherm). Bijkomend voordeel is dat er nul reistijd vereist is. Houd de nieuwsbrief in de gaten. Zodra ik van start ga, meld ik het hier.
 
Kom je ook op mijn feestje?
Op 18 oktober komen mijn twee nieuwe boeken uit. Je bent van harte welkom bij de boekpresentatie aanwezig te zijn. Speciaal voor deze gelegenheid ben ik samen met verschillende co-creators bezig een bijzondere Maya wijsheid markt te organiseren waar je van alles te weten kunt komen én zelf ter plekke creatief bezig kunt zijn met de Tzolkin. In de middag geef ik een introductieworkshop voor wie direct met de boeken aan de slag wil. Aanmelden voor de boekpresentatie en markt is niet verplicht, wel fijn. Voor de workshop is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus reserveer snel je plek.
 
Ervaar de nieuwe helingsmethode in de Maya wijsheid workshops
Dit najaar geef ik samen met Marja Rosbergen verschillende introductie workshops ‘Maya wijsheid als kompas’ voor wie de energie van de Tzolkin zelf wil ervaren. Deze workshop is geschikt voor iedereen met interesse in Maya wijsheid, ervaren of beginner.
Je maakt in deze workshop alvast kennis met de nieuwe helingsmethode die ik beschrijf in ‘Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek’ dat 18 oktober verschijnt. Een eenvoudige en krachtige methode op basis van de energie van de twintig zonnezegels.
  • 18 september Arnhem (tijdens de Maya wijsheid markt)
  • 4 oktober Silvolde
  • 18 oktober Arnhem
Kijk in de agenda voor meer informatie en aanmelden.


Meld je nu aan: e-Creatiecursus Witte Wereldoverbrugger levenspad
Het eerstvolgende levenspad waarmee je de e-Creatiecursus kunt volgen is het Witte Wereldoverbrugger levenspad. Een pad waarin je uitgedaagd wordt om onbevreesd je eigen weg te gaan en je innerlijke leiding te volgen. Dat vereist totale overgave.
Wil jij ontdekken hoe jij je overgeeft aan het bekende en onbevreesd je pad volgt? Geef je dan op voor de e-Creatiecursus met dit levenspad. Je ontvangt direct het startdocument en toegang tot zes inspirerende creatiefilmpjes. Meld je hier aan.
Het Rode Hemelwandelaar levenspad
8 - 20 september 2014

Rode Hemelwandelaar staat voor moed om buiten je comfortzone te treden en op ontdekkingstocht te gaan voorbij de grenzen van je bestaan. Hemelwandelaar is ook het zegel dat is verbonden met het familiesysteem, dat vaak de begrenzing vormt voor wat we leven en beleven.
 


Zelfs als wat daarbinnen gebeurt pijnlijk is en schadelijk voor onszelf, zijn de banden zo sterk dat we trouw blijven aan het systeem. Liselore Gerritsen werd geboren als Geel Zaad toon 12 in het Rode Hemelwandelaar pad. Ze schreef het prachtige lied ‘Wie’ dat door veel verschillende zangers is vertolkt en de pijn laat zien die veel kinderen te verwerken krijgen binnen hun familie.

  • De beschrijving van het Rode Hemelwandelaar levenspad vind je hier.
  • Dagelijks kun je meesurfen met de energie van de Tzolkin. Download daarvoor de mayawijsheid app voor Apple en Android.
Agenda
18 september: (1) Introductie Maya wijsheid als kompas - Dieren (nabij station).
4 oktober: (1) Introductie Maya wijsheid als kompas - Silvolde
18 oktober: Feestelijke boekpresentatie - gratis markt - workshop - Arnhem
<<E-Mail>> uitschrijven
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend