Copy
Nieuwsbrief
5 - 17 juli 2014
Het laatste levenspad van deze Tzolkinronde
Vandaag gaat het laatste levenspad van deze Tzolkin ronde van start: het Gele Ster levenspad. Nog 13 dagen lang komt de toekomst op ons af. Dat is namelijk wat er in de rechterhelft van de Tzolkin gebeurt: we maken plannen, spreken intenties uit, doen wensen en krijgen allerlei signalen die een doorkijkje geven naar wat gaat komen.

Daarna gaat op  18 juli een nieuwe Tzolkinronde van start met het Rode Draak levenspad. Honderdtwintig dagen lang worden we ondersteund om alle plannen te gaan neerzetten en uitvoeren en los te laten wat niet meer dient.
      
Nog een boek!
Maya wijsheid voor je levensreis heeft er een familielid bij: het ‘Maya wijsheid voor je levensreis logboek.’ Je ervaringen in een schrift bijhouden is leuk, maar met het logboek wordt het nog veel leuker! Aan de hand van de dagenergie en de tips in het logboek ontdek je hoe jij creëert en meer synchroniciteit in je leven brengt. Ook dit boek komt najaar 2014. Meer informatie vind je hier.
Dag buiten de tijd festival 25 juli - Fort Blauwkapel
Waar ik dit jaar de dag buiten de tijd ga vieren weet ik nog niet. Ik ga waar mijn voeten mij brengen deze zomer. Maar Maya wijsheid is in ieder geval wel met een kraam aanwezig op het festival Dag buiten de tijd in Fort Blauwkapel bij Utrecht. In de kraam vind je verschillende deelnemers en ‘afgestudeerden’ aan de leerweg ‘Coachen met de Tzolkin’. Je kunt bij hun terecht voor mini consulten, boeken, kaarten, tips, ervaringsverhalen. En ze presenteren hun eigen manier van toegepaste Maya wijsheid en Tzolkin kunst. Meer lezen.
 
Meld je nu aan: e-Creatiecursus
Rode Draak levenspad

Het eerstvolgende levenspad waarmee je de e-Creatiecursus kunt volgen is het Rode Draak levenspad. Een pad waarin je uitgedaagd wordt om het leven onbevangen en vol vertrouwen tegemoet te treden. Wil je het Rode Draak levenspad heel bewust beleven en ontdekken hoe jij creëert?


Geef je dan op voor de e-Creatiecursus met dit levenspad. Je ontvangt direct het startdocument en toegang tot zes inspirerende creatiefilmpjes. Meld je hier aan.
Het Gele Ster levenspad
5 - 17 juli 2014

Twee Tzolkinrondes lang deelde ik met jullie een vooruitblik op de energie van het komend levenspad. Vanaf de volgende ronde deel ik in elke nieuwsbrief iets extra’s waarmee de levenspaden meer tot leven komen. Beschouw het als een voorproefje op mijn nieuwe boek ‘Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek’.
 Gele Ster Energie
Gele Ster energie is die van schoonheid en kunstzinnigheid, alles mooi en harmonieus maken, zorgen dat ieder zijn deel krijgt. Het is ook die ene plek die voor jou bestemd is en die niemand anders dan jij kunt innemen, stralend en wel. Alleen jij kunt jouw rol in het grote geheel vervullen; ieder brengt zijn eigen onvervangbare deel in.
De andere kant van de Gele Ster is: je eigen deel en je eigen plek onderwaarderen, disharmonie ervaren en denken in tekorten.

Geboren in dit levenspad?
Mensen die in dit levenspad zijn geboren, maken een heel zachte eerste indruk, maar zijn echte vechters die graag de confrontatie aangaan en er ook van houden confrontaties uit te lokken. Als ze dat op een positieve manier inzetten, met de juiste intentie kunnen ze daar mooie dingen mee bereiken.
 
Ben je zelf geboren in dit pad, dan zijn dit bijzondere dagen voor je. Je krijgt te maken met mensen en situaties die je laten zien hoe je ervoor staat in je leven. Dus wees bewust van de dingen die je meemaakt. Ze zeggen iets over jou en waar je je bevindt op je levenspad. Reken met de calculator op mayawijsheid.nl of met de Maya wijsheid app zelf uit in welk levenspad jij bent geboren.
De kern van dit levenspad
Neem jij jouw eigen plek in? Dat is de grote vraag in dit levenspad. Je wordt deze dertien dagen uitgedaagd om jezelf eens aan te kijken in de spiegel alsof je iemand anders bent. Of, nog wat lastiger, naar anderen te kijken alsof je het zelf bent. Wat zie je voor prachtigs in de ander? Wat kan er nog vervolmaakt worden aan die ander? Het is allemaal herkenning; pas het toe op jezelf. Dat werkt bevrijdend deze dagen. 

Tips voor deze dertien dagen
  • Je vindt inspiratie deze dagen door stralend je talenten aan de wereld te tonen. En denk eraan dat je ook je eigen licht en liefde naar binnen straalt.
  • Neem het heft in eigen handen door verantwoordelijkheid te nemen voor je intenties. Wat je aandacht geeft groeit! Stel je voor hoe jij je wilt voelen en verheug je op de dag dat het zo zal zijn. Dan sta je in je kracht en trek je alles aan wat nodig is om daar te komen.
  • Je doorzettingsvermogen haal je deze periode uit je onbevreesdheid. Ga alleen af op je eigen autoriteit. Jij weet wat goed voor je is.
  • Geniet van het leven door zonder oordeel je warmte en liefde te geven aan alles! Wees als de zon die geen onderscheid maakt waar het licht op mag vallen.
Dagelijks kun je meesurfen met de energie van de Tzolkin. Download daarvoor de mayawijsheid app voor Apple en Android.
Agenda
25 juli: Dag buiten de tijd festival - Fort Blauwkapel Utrecht
18 september: (1) Introductie Maya wijsheid als kompas locatie volgt.
4 oktober: (1) Introductie Maya wijsheid als kompas Silvolde
 
<<E-Mail>> uitschrijven
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend