Copy
Energie update 5 - 17 maart | Onbevangen creëeren vanuit je ziel
Bekijk hier de online versie

Het Witte Spiegel levenspad heeft je naar het hart van de Tzolkin gebracht en naar je eigen hart. Welke spiegel kreeg jij de afgelopen 13 dagen voorgehouden om je te helpen de weg naar je hart te vinden?

Vanuit het hart van de Tolkin - de bron van creatie - gaat vandaag het Blauwe Aap levenspad start. Het pad dat jou helpt creëren in verbinding met de bron en met je ziel.

VERBINDEN MET DE BRON
In het Blauwe Aap levenspad is onbevangenheid jouw voornaamste verbinding met de bron. Deze periode helpt je jouw onbevangenheid te (her)ontdekken en uitbreiden. Herken en erken het kind in jezelf daar waar het aandacht nodig heeft om wat voor reden dan ook. Het helpt je bewust te zijn dat je als volwassene je eigen moeder en vader kunt zijn en jezelf geven wat je nodig hebt, te beginnen met aandacht. Aandacht voor je behoeften, aandacht voor jezelf als je geraakt wordt.

Misschien ontdek je deze dagen juist waar jij het contact met je onbevangenheid bent kwijtgeraakt. Vanuit de omgeving waarin je bent opgegroeid, je familie, je moeder, je vader heb je onbewust overtuigingen en patronen overgenomen die al generaties lang zijn doorgegeven. Dit pad helpt je om jouw onbevangen zelf opnieuw geboren te laten worden.

DE CIRKEL IS ROND
Het Blauwe Aap levenspad is het pad van mijn geboorte. Het is voor mij een extra bijzondere periode dit keer omdat ik 52 wordt en voor het eerst jarig ben op mijn eigen geboortezegel en -toon Blauwe Storm toon 9: ik word opnieuw geboren! Ik schreef al eerder een blog over 52 worden. Nog even en ik kan vanuit mijn eigen ervaring vertellen hoe het is. Het is een magisch avontuur en ik kan je nu al zeggen dat het een bijzondere tijd is waarin op vele vlakken de cirkel rond komt.

DERTIEN TIPS VOOR CREËREN VANUIT JE ZIEL
In de loop van de jaren heb ik door bewust aandacht te geven aan mezelf met de Tzolkin als kompas mijn eigen gebruiksaanwijzing uitgevonden. Een gebruiksaanwijzing die met me meegroeit en waarin in steeds weer nieuwe ontdekkingen doe. De basis daarvoor wordt gevormd door de dertien zegel- en tooncombinaties van mijn levenspad. 

Ik deel graag dertien tips met je die ik voor mezelf heb gemaakt op basis van dit pad. Tips die je de komende dertien dagen helpen bij creëren vanuit je ziel en je creatief maken. De komende dertien dagen is dat extra belangrijk. Vandaag gaat namelijk de planeet Mercurius retrogade tot 28 maart. Het is een periode waarin creativiteit en dingen laten ontstaan in het hier en nu je veel meer brengen dan doelgericht plannen en structureren. 

1. Vereenvoudig je leven.
2. Geef aandacht.
3. Ga op avontuur.
4. Maak ruimte voor magie.
5. Maak het jezelf naar de zin.
6. Wees dapper.
7. Laat het toeval voor je werken.
8. Doe alsof het al zo is.
9. Wees bereid jezelf te vernieuwen.
10. Zie de perfectie in alles.
11. Zorg goed voor jezelf.
12. Ga staan voor jezelf.
13. Doe wat je droomt en droom wat je doet.

Dit soort tips kun jij voor jezelf ook maken op basis van het levenspad waarin je zelf bent geboren. Het pad van je geboorte is een soort gereedschapskist die je stap voor stap kunt omtoveren in een schatkist voor het leven.

Wil je de schatten uit jouw levenspad halen? Bestel dan je Levenspadprofiel. Je vind er geen kant en klare tips, maar wel aanwijzingen die je helpen ze zelf te maken. Meer informatie over dit handige profiel/werkboek vind je hier.

Ik wens je veel plezier toe in dit levenspad! 

Elvira van Rijn

Post
Tweet
+1
Share
Forward to friend
TZOLKIN ALS KOMPAS CURSUS EN TRAINING 
 
In de cursus en trainingen 'Tzolkin als kompas' combineer je kennis en ervaring, denken en voelen, hoofd en hart, zodat de Tzolkin kalender voor jou gaat werken als kompas voor je leven.

Startcursus ✮ 20 maart Arnhem
Met de Startcursus leg je een stevige basis om zelf met de Tzolkin te werken vanuit de dagenergie, je geboortedag en je levenspad. Deze dag is zowel de basis voor de verdiepingsworkshops als de voorbereiding op Training 1.

Training 1 ✮✮ start 22 maart Loenen
Gedurende drie maanden (vier bijeenkomsten) ga je intensief aan de slag met je eigen ontwikkeling vanuit de verschillende invalshoeken in de Tzolkin. Na de training kun je je bewuster verbinden met jezelf en anderen, bewuster groeien in relaties, zowel privé als in je werkpraktijk met cliënten, collega’s, leidinggevenden en/of medewerkers.

De cursus en trainingen zijn gecertificeerd door KTNO. 
Meer info en aanmelden Tzolkin als kompas
VERDIEPINGSCURSUS BLAUWE AAP ✮✮

Online cursus met persoonlijke begeleiding 

Creëer vanuit je ziel in het Blauwe Aap levenspad. In deze cursus ontdek je op een dieper niveau hoe het creatieproces voor jou werkt aan de hand van alle Tzolkin tellingen. 

De cursus loopt van 5 maart tot 4 mei in drie ronden. Elke ronde krijg je per mail feedback op je ervaringen.

Ben je al vertrouwd geraakt met de zegels, tonen en dagenergie, dan is deze cursus geschikt voor jou.

Deelname 127,-
excl. Maya wijsheid creatiekaarten.
meer info en aanmelden Verdiepingscursus Witte Spiegel
AFSTEMMEN OP JE EIGEN WIJSHEID

 workshop 17 april Arnhem

Je hart is verbonden met de bron van creatie waar alle energie vandaan komt en weer naar terugkeert. Je hart is wijs, het weet en stuurt je hoofd aan. We werken deze ochtend met de dagenergie van:

Witte Tovenaar toon 5 in het Witte Hond levenspad 

Je activeert jouw hartsweten en laat je ziel aan het woord zodat duidelijk word hoe jij in je kracht staat. Je gaat vol inspiratie, met nieuwe inzichten en verbonden met jezelf weer naar huis. 

Locatie: Home of Zen, Arnhem
Tijd: 9.30 - 12.30 
Deelname 67,-
meer info en aanmelden Afstemmen op je eigen wijsheid
MAYA WIJSHEID AGENDA
de eerstvolgende activiteiten op een rij


Maart
05 Verdiepingscursus Blauwe Aap ✮✮ online
18 Verdiepingscursus Geel Zaad  ✮✮ online
20 Startcursus Tzolkin als kompas ✮ Arnhem

22 Training Tzolkin als kompas 1 ✮✮ Loenen
31 Leven en groeien met de dagenergie online
31 Verdiepingscursus Rode Aarde  ✮✮ online


April
05 Professionaliseringsdag Tolkin als kompas ✮✮ Loenen
17 Afstemmen op je eigen wijsheid
  ✮ Arnhem

Bekijk hier de hele agenda 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of op een ander adres dan <<E-Mail>>. Dan kun je jezelf uitschrijven of je adres aanpassen.

Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
E. welkom@mayawijsheid.nl