Copy
Energie update 25 januari - 6 februari | Bewust kiezen wat je zaait
Bekijk hier de online versie

Heb je kunnen genieten van de vernieuwende kracht van Blauwe Storm de afgelopen periode? Met de volle bloedmaan en maansverduistering erbij kon het behoorlijk intens aanvoelen. De diepere bedoeling van alles wat je is overkomen is dat jij dichter bij jezelf komt zodat je jouw eigen plek kunt innemen. Nu is het tijd om even rustig adem te halen en stil te staan bij jezelf en jouw intentie voor 2019.

HOE WIL JE VERDER IN 2019?
Het Gele Mens pad dat vandaag van start gaat, is een bijzonder pad. Gele Mens is namelijk het gidsende zegel én pad voor de jaarenergie Gele Ster toon 3. Dat betekent dat je deze dertien dagen wordt ondersteund om je intentie voor 2019 te voeden met jouw aandacht.

Het Gele Mens levenspad helpt je bewust te kiezen hoe je verder wilt gaan. Datgene wat is overgebleven na de storm is de voedingsbodem voor jouw toekomst. Het is aan jou wat je hierop laat groeien. Wat geef jij aandacht en wat niet meer? Tijd dus om bewust stil te staan bij jouw intenties. Realiseer je dat jij degene bent die verantwoordelijk is voor wat je denkt, zegt en aandacht geeft op andere manieren.

JE KUNT ELKE DAG OPNIEUW KIEZEN
Gele Mens vraagt wat jij wilt. Als je het niet weet, maak je de vraag waarschijnlijk te groot. Doe dan een paar stappen terug en haal een paar keer bewust adem. Sta stil bij wat je op dit moment wilt. Waaraan heb je nu behoefte? Niet voor de rest van je leven, maar voor vandaag, of voor dit moment. Dat is het begin van weten wat je wilt. Met kleine zorgvuldig genomen stappen kom je vaak verder dan met reuzensprongen.

Wil je de gidsende energie van Gele Mens bewust gebruiken om jouw intentie voor 2019 te voeden? 

Je bent van harte welkom!

Ik wens je mooie voeding toe voor jouw intenties! 

Elvira van Rijn

Post
Tweet
+1
Share
Forward to friend
RICHT JE AANDACHT BEWUST

Nog 13 dagen en dan beginnen we alweer aan de vier paden in het hart van de Tzolkin. Het is een transformerende tijd die heel intens kan zijn. De dagenergie kan je dan echt helpen om dicht bij jezelf te blijven.

Op 7 februari start de online cursus met de dagenergie met Rode Slang levenspad. Het logboek waarin je dagelijks een alinea schrijft om te onthouden wat er die dag gebeurde en de kleine opdrachten en oefeningen richten je aandacht op groei en positieve intenties. Zo word je ontvankelijker voor datgene wat jou in 2019 verder brengt op je pad
Meer info en aanmelden Online cursus met de dagenergie
NIEUW IN DE WEBWINKEL

Wil je na een van de Maya wijsheid workshops meer SoulCollages® maken? Het materiaal is nu ook in de webwinkel te bestellen. Er zijn twee pakketten:
  • 20 hoesjes en kartonnetjes
  • 50 hoesjes en kartonnetjes
Naar de webwinkel
JE EIGEN PLEK INNEMEN ✮✮
 
In dit jaarprogramma sla je de brug tussen wie je was en wie je wilt zijn. Er zijn 6 bijeenkomsten en je wordt daarnaast individueel begeleid.

Aan het eind van het jaar heb jij je intentie voor 2019 concreet gemaakt door jouw eigen plek in te nemen.

Meld je aan voor 1 maart en betaal 807,- daarna 907,-
 
meer info en aanmelden Jaartraject 2019
JE LEVENSLOOP ALS KRACHTBRON ✮✮

15 februari en 15 maart

Maak verbinding met jouw persoonlijke jaarenergie voor elk levensjaar. In deze verdiepingsworkshop krijg je gereedschap aangereikt om elk levensjaar bewust gebruik te maken van je kansen, mogelijkheden, hulpbronnen en valkuilen. 

Terugkerende gebeurtenissen in je leven krijgen betekenis en een nieuwe waarde.

Deelname 237,- 
Meer info en aanmelden Levensloopworkshop
NIEUW IN DE WEBWINKEL

Nu ook los te bestellen in de webwinkel: SoulCollage® passe-partout. Handig om tijdens het maken te zien hoe de afbeeldingen op je kaart passen. 

Speciaal op maat gemaakt voor het SoulCollage® karton. 
naar de webwinkel
AFSTEMMEN OP JE EIGEN WIJSHEID

Deze ochtend krijg je inzichten over jezelf en de volgende stap op je levenspad aan de hand van de dagenergie en SoulCollage®.

De workshop valt op Rode Slang toon 8 in het Witte Spiegel levenspad. Je gaat vol inspiratie, met nieuwe inzichten en verbonden met jezelf weer naar huis. 

Deelname 67,-
meer info en aanmelden workshop Rode Slang toon 8
STARTCURSUS
TZOLKIN ALS KOMPAS 

20 februari of 20 maart
 
Leg een stevige basis voor werken met je geboortezegel, toon en levenspad.

In deze cursus leer je hoe je praktisch kunt werken met de Tzolkin als kompas voor je leven, persoonlijke groei en een betere relatie met jezelf. 

20 februari: nog 1 plek vrij

Locatie: Arnhem
Deelname 127,- 
Meer info en aanmelden Startcursus
MAYA WIJSHEID AGENDA
de eerstvolgende activiteiten op een rij


Februari
01 
Afstemmen op 2019 ✮ Nuenen (Eindhoven) nog 2 plekken
07
Start Online cursus met de dagenenergie 
08 Start training Tzolkin als kompas 2  ✮✮✮✮ Velp
15 Levensloop en 52-jarenpad als krachtbron ✮ Velp
20 Online Verdiepingscursus Witte Spiegel levenspad
20 Startcursus Tzolkin als kompas ✮ Arnhem

27 Afstemmen op je eigen wijsheid  ✮ Arnhem

Maart
20 Startcursus Tzolkin als kompas  ✮ Arnhem

Bekijk hier de hele agenda 
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen of op een ander adres dan <<E-Mail>>. Dan kun je jezelf uitschrijven of je adres aanpassen.

Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
E. welkom@mayawijsheid.nl