Copy
Nieuwsbrief
9 - 21 juni 2014
Tzolkin als doel of middel?
De afgelopen jaren heb ik vooral besteed aan het opleiden van coaches, trainers en therapeuten om zelf met de Tzolkin te werken als professioneel begeleider. De laatste tijd krijg ik steeds meer vragen of ik ook workshops geef voor niet-coaches. Daarom werk ik op dit moment samen met Marja Rosbergen aan een prachtig programma waarin we de Tzolkin gaan inzetten als creatie instrument.

Zo ontstaat er naast de leerweg ‘Coachen met de Tzolkin’ dus een programma ‘Creëren met de Tzolkin’. Dit programma is voor iedereen die de Tzolkin als instrument wil gebruiken om meer overvloed in zijn leven te creëren op welk terrein dan ook. Wil je deelnemen, dan kun je daarvoor de eerste stap nu al zetten.
  • Heb je ooit meegedaan aan een (gratis) introductie over de creatiedriehoek of doe je mee aan de e-creatiecursus? Dan is de Maya wijsheid creatieworkshop de beste start. De eerstvolgende is op 19 juni as.
  • Heb je nog niet eerder meegedaan aan een Maya wijsheid workshop, meld je dan aan voor één van de Maya wijsheid introducties van een halve dag. Het maakt niet uit of je veel of weinig weet over de Tzolkin omdat dit een echte ervaringsworkshop is waarin je de Tzolkin inzet als creatie instrument voor jouw persoonlijke wens op dat moment. Dat kan op 18 september en 4 oktober.
Nog enkele plaatsen vrij: 19 juni creatieworkshop
Op 19 juni kun je een hele dag aan de slag met jouw creatiekracht en je intentie voor de toekomst in de Maya wijsheid creatie workshop. Je maakt de weg vrij voor creëren vanuit vreugde in plaats van groeien door pijn.
 
 

De dagenergie van 19 juni is een echte creatie energie!
Gele Mens toon 11: een dag aandacht te geven aan wat jij wilt dat groeit (Gele Mens) en de weg vrij te maken (toon 11).
 
     

We werken met de creatiekaarten, je geboorte- en jaarprofiel en je maakt zelf een Tzolkin collage om je intentie én de volgende stap op je pad in beeld te brengen. Lees hier meer en meld je aan.
 
Meld je nu aan: e-Creatiecursus
Blauwe Adelaar levenspad

Het eerstvolgende levenspad waarmee je de e-Creatiecursus kunt volgen is het Blauwe Adelaar levenspad.Een pad waarin je uitgedaagd wordt om het hoogste en het laagste in jezelf te verbinden. Wil je het Blauwe Adelaar levenspad heel bewust beleven en ontdekken hoe jij creëert?


Geef je dan op voor de e-Creatiecursus met dit levenspad. Je ontvangt direct het startdocument en toegang tot zes inspirerende creatiefilmpjes. Meld je hier aan.
Het Witte Wind levenspad
9 - 21 juni 2014

Witte WInd Energie
Witte Wind energie is die van bezielde communicatie: geïnspireerd je eigen waarheid naar buiten brengen, de levensadem die ons bezielt. Het is ook zuiverende energie, een zachte bries of een orkaan die waait en waarna niets meer is zoals het was.
Geboren in dit levenspad?
De mensen die in dit levenspad zijn geboren, hebben een boodschap te brengen die ze graag willen delen met anderen. Ze zullen dan ook alle gelegenheden aangrijpen om dit te doen en hun boodschap vol bezieling brengen. Ze mogen leren hun denken en intuïtie met elkaar in balans te brengen. Ben je zelf geboren het Witte Wind levenspad, dan zijn dit bijzondere dagen voor je. Je krijgt te maken met mensen en situaties die je laten zien hoe je ervoor staat in je leven. Dus wees bewust van de dingen die je meemaakt. Ze zeggen iets over jou en waar je je bevindt op je levenspad. Reken met de calculator op mayawijsheid.nl of met de Maya wijsheid app zelf uit in welk levenspad jij bent geboren.
De kern van dit levenspad
In het Witte Wind levenspad word je uitgedaagd om je eigen waarheid te spreken en wat je zegt in overeenstemming te brengen met wat je denkt. De kracht van je gedachten is namelijk even groot als die van de woorden die je uitspreekt. Wat zijn jouw intenties, waaraan geef jij aandacht? Als je zegt wat je wilt en daaraan jouw volledige aandacht geeft, groeit het en krijg je het echt! Dat werkt bevrijdend deze dagen.

Tips voor deze dertien dagen
  • Laat een frisse wind waaien zodat je schoon schip maakt met alles wat je belemmert uit het verleden. Let op je communicatie. Wat je zegt kan verkeerd begrepen worden.
  • Neem het heft in eigen handen door bruggen te slaan. Niet de overeenkomsten tussen jou en anderen, maar juist de verschillen maken je sterk. Stap uit je comfortzone en maak verbindingen op het grensvlak tussen twee werelden.
  • Je brengt je idealen naar buiten door trouw te zijn aan je hart. Accepteer jezelf zoals je bent, met al je tekortkomingen en zoek contact met je zielenmaatjes, de medestanders op je pad.
  • Geniet van het leven door de wijsheid van je hart te volgen. Zorg dat wat je zegt, voelt en doet in overeenstemming is met je hart. Handel vanuit je hart en in ieders belang.
Agenda
19 juni: Maya wijsheid creatieworkshop locatie Dieren
22 juni: Start e-Creatiecursus Blauwe Adelaar levenspad
18 september: Maya wijsheid introductie locatie Banyan Centre
 
<<E-Mail>> uitschrijven
 
Maya wijsheid ontwikkelt tools, workshops en opleidingen voor coaching en zelfcoaching met behulp van de Maya Tzolkin kalender als instrument voor bewustwording, talentontwikkeling en samenwerking.
 
Maya wijsheid, Oranjestraat 46, 6881 SG  VELP
T. 026-8400610
Share
Tweet
Share
+1
Forward to Friend