Copy
Butlletí 29.07.2016
View this email in your browser
Facebook
Facebook
Web
Web
Instagram
Instagram
YouTube
YouTube
Hola a totes i tots amigues i amics de l'AEIRaval

Aquest butlletí ve molt carregat de novetats, activitats i projectes realitzats en el tercer trimestre del curs i durant la campanya d'estiu! Us prometem que us agradarà tot el que tenim per explicar-vos!

Vols saber-ne més? Continua llegint! 
Estiu a l'AEIRaval 2016
Un any més, acabem la campanya d'Estiu a l'AEIRaval amb moltes noves experiències!

86 infants i adolescents van gaudir de tres setmanes d'activitats a Barcelona i entre 3 i 7 dies de colònies. Visites a museus, platja, piscina, activitats esportives, tallers, excursions, rutes per la muntanya, activitats d'aventura, contacte amb animals, circ... són solament algunes de les propostes que els i les teníem preparades!

32 adolescents i joves, d'entre 12 i 18 anys han pogut assistir també al Casal d'Estudi, una proposta de reforç acadèmic durant el mes de juliol per a ajudar a aquells que han de millorar algunes assignatures de cara al setembre. Però també aquests han tingut temps per a l'esbarjo i les activitats de lleure!

Us deixem algunes fotos! Cliqueu en qualsevol d'elles per a veure l'àlbum complet!
Triatló Solidària en benefici d'AEIRaval
Així va ser la 8a Triatló Solidària de Can Ricart i Lleuresport en benefici d'AEIRaval! Podeu saber-ne més a la web d'AEIRaval
Guanyadors del Concurs de Curtmetratges de Kabua!
KABUA 2016  "A DOS CARAS"
"A dos caras", el curtmetratge sobre bullying guanyador del Primer Premi del concurs Kabua 2016. Podeu saber-ne més a la web d'AEIRaval
AEIRaval a través dels ulls dels infants i joves
Els infants i joves ens expliquen què és per a elles i ells l'AEIRaval a través d'aquest vídeo de presentació. Podeu saber-ne més a la web d'AEIRaval.
Conscientia: 5 diàlegs per la participació ciutadana
Conscientia va comptar amb 5 experts per promoure la participació ciutadana. Podeu saber-ne més a la web d'AEIRaval
Projecte Prometheus
Durant aquest curs 2015-16, l'AEIRaval, conjuntament amb diversos organismes de la ciutat de Barcelona llancen una nova i il·lusionant iniciativa: el Projecte Prometheus.

La finalitat del Prometeus és transformar la tendència del barri del Raval en l’etapa de l'educació post obligatòria, per tal que el màxim nombre de joves accedeixin i cursin estudis universitaris. Per a fer-ho, s’ha constituït una taula de treball en la que hi participen l’AEIRaval, El Periódico El Raval, l’INS Milà i Fontanals, l’INS Miquel Tarradell, el Districte de Ciutat Vella, el Consorci d’Educació de Barcelona, l'Institut Municipal d’Educació de Barcelona, l'U. Pompeu Fabra, U. Barcelona, U. Autònoma de Barcelona i U. Politècnica de Catalunya.

El projecte Prometheus treballa des de l’etapa d’ESO amb joves i famílies als instituts, facilita que els nois i noies accedeixen a diferents beques econòmiques i promou l'acompanyament universitari durant els graus universitaris, amb l'objectiu de continuar treballant per la igualtat d'oportunitats en l'educació.
Nou Pla Estratègic de l'AEIRaval: Mirant al 20!
Durant el curs 2015-2016, tot l'equip hem estat treballant en el nou Pla Estratègic de l'AEIRaval, un document que guiarà les actuacions de l'entitat des d'aquest 2016 fins a 2020.

I ho hem fet encetant un procés participatiu, que hem anomenat Mirant al 20!, on tots els grups d'interès que es relacionen amb l'AEIRaval han pogut participar i dir la seva per a construir, conjuntament, una entitat per a totes i per a tots. 

Hem pogut comptar amb l'opinió i participació dels infants,
adolescents i joves que participen als projectes cada dia i les seves famílies, amb l'equip educatiu, el voluntariat i els i les estudiants en pràctiques, els Serveis Socials bàsics i especialitzats, els centres educatius, l'Administració i la comunitat.


Tots aquests agents són el dia a dia de l'entitat i per això són pilars fonamentals en la seva millora i desenvolupament. Molt aviat compartirem els resultat d'aquest enriquidor procés. Entre totes i tots fem i seguim millorant l'AEIRaval! Gràcies! 
El racó del voluntari
S'acaba el curs i, com no podria ser d'una altra manera, ens acomiadem també dels nostres benvolguts voluntàries, voluntaris i estudiants en pràctiques, però sempre amb la il·lusió de tornar a veure'ls al setembre!

I per acomiadar-nos com es mereixen, vam preparar la Trobada de Voluntariat i Pràctiques de Fi de Curs 2015-16, per rebre l'estiu i les vacances de moltes i molts, per a agrair-los, com sempre, tot el que fan per l'entitat, pels projectes i pels infants, adolescents i joves. I, per suposat, per passar una bona estona amb la millor companyia.

Si aquest any te la vas perdre... no voldràs faltar a la propera! Podeu veure més fotos a l'àlbum de la festa a la web de l'AEIRaval!

   
El racó del col·laborador
El racó del col·laborador està avui dedicat als responsables d'una magnífica jornada de prevenció, revisió i tractament de salut visual de la que vam poder gaudir al mes de juny.
86 infants d'entre 5 i 20 anys participants als projectes de l'AEIRaval van poder revisar-se la vista i, si ho necessitaven, poder escollir les seves noves ulleres gràcies a la col·laboració de Ètnia Barcelona Foundation, el Centre Universitari de la Visió de Terrassa i Bassol Òptic.
La jornada va acabar amb la donació de 30 ulleres per als infants i joves que les necessitaven. 
 
Podeu veure més fotos aquí!
Gràcies per aquesta oportunitat única!
   
    
         
   
  
Recordeu que podeu ajudar-nos a fer realitat aquests projectes i molts altres:


      
      Si voleu, també podeu fer una donació a:

 
 ES41-2100-3273-32-2200136061
o bé des del
 web
Copyright © 2016 AEiRaval, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp