Copy
Butlletí 05.02.2016
View this email in your browser
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Benvingudes i benvinguts a un nou AEIRaval INFORMA!

Comencem l'any amb nous projectes, amb molta energia i amb ganes de seguir creant oportunitats per a totes i tots els infants, adolescents, joves i famílies. Voleu saber què hem fet aquest darrer mes? Doncs continueu llegint!
Festa de Reis a l'AEIRaval 2016
(pots veure més fotos a la nostra galeria)
Festa de Nadal de Famílies
(Cliqueu a la foto per a saber més!)

El dia 18 de desembre, just abans de marxar de vacances de Nadal, vam celebrar l'últim dia de trimestre amb les famílies.  Xocolatada i berenar, jocs de taula, jocs al carrer, tallers, esports multigeneracionals i algunes altres sorpreses esperaven a les famílies, infants i adolescents, voluntàries i voluntaris i al propi equip de l’AEIRaval. L’equip de mares i pares van guanyar a l’equip de l’AEIRaval al partit de futbol… volem la revenja!
 
Sopar solidari 
Els joves de 1r i 2n de Batxillerat de La Salle Bonanova, a través de Finestra Oberta, organitzen el proper 17 de febrer un sopar solidari on tots els estudiants i famílies, a partir de 3r d'ESO, poden participar.
Els ajuts recaptats s'utilitzaran per a millorar l'atenció a la franja d'edat de Primera Infància a l'AEIRaval (a partir dels 3 anys), per a poder oferir suport educatiu i social des de les etapes més primerenques.
Gràcies per pensar una vegada més en nosaltres!
Col·laboradors d'excepció!
(Cliqueu a la foto per a saber més)
 
Aquest Nadal hem llançat una campanya de comunicació que ens ha ajudat a arribar a molta gent, a difondre la nostra tasca i a ampliar els recursos per a continuar creant oportunitats.

I no hauria estat possible de no ser per la col·laboració dels alumnes de l'Escola Superior de Relacions Públiques de Barcelona: Brisa, Gabi, Pau, Judith, Andrea, Laia, Marta...
Gràcies per tot i felicitats per la feina ben feta!

 
S'apropa la Ravaltolstada!
S'apropen les Carnestoltes, però ja sabeu que al Raval, fem la nostra pròpia celebració de les disfresses! El proper 20 de febrer serà la Ravaltolstada al Raval! I els infants de l'AEIRaval ja estan preparant les seves disfresses.
Pel matí desfilaran els infants participants a les entitats del barri i per la tarda serà el torn dels adults. A migdia i per a unir les dues desfilades, s'oferirà una paellada popular a la plaça Folch i Torres. A que no t'ho vols perdre?
Vine a celebrar les carnestoltes del Raval!

 
El racó del col·laborador
Aquest racó va dedicat avui a totes les entitats que han fet possible que els Reis vinguin també a l'AEIRaval. Gràcies, companyes i companys per la vostra col·laboració.
GRÀCIES pels regals donats per la Fundación Soñar Despierto i l'Eix de Comerciants del Raval
GRÀCIES a Random House Mondadori per la donació de llibres i joguines i gràcies a Finestra Oberta, de la Salle Bonanova pels lots de menjar per a les famílies
Amb vosaltres hem pogut portar un millor Nadal a moltes cases. GRÀCIES!


           
  


Ja ens ha arribat, també, la donació 
feta per l'Escola d'Idiomes L'Acadèmia, de Badalona. Gràcies companys per pensar en nosaltres i gràcies a tots i totes els i les estudiants, per col·laborar amb la igualtat d'oportunitats de les persones més vulnerables.
El racó del voluntari
El dia 17 de desembre vam celebrar l'última Trobada de Voluntariat i Pràctiques del 2015!
Un espai per a agrair, per a compartir experiències, per a conèixer a altres companyes i companys que col·laboren als diferents projectes de l'entitat. I també un espai per a gaudir, passar una bona estona, riure, construir entre totes i tots, picar alguna coseta i descobrir que, per l'AEIRaval, els Reis passen molt aviat quan es tracta d'agrair la immensa labor que fa el nostre equip de voluntariat i pràctiques!

 
Copyright © 2016 AEiRaval, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp