View this email in your browser
Bekijk de trailer van onze nieuwe creatie ZVIZDAL!

In mei 2016 zal ZVIZDAL in première gaan, een voorstelling over Pétro en Nadia, een Oekraïens echtpaar geboren en getogen in Zvizdal [Tsjernobyl-regio].  Na de kernramp van ‘86 weigeren ze te evacueren en blijven alleen achter in een dorp met geplunderde huizen, na dertig jaar overwoekerd door de natuur.

Hoe draagt men een afzondering van jaren in de verboden zone? Zonder elektriciteit, stromend water en communicatiemiddelen? Hoe vergaat het hen bij het ouder worden? En wat gebeurt er op de dag dat één van hen twee overlijdt? 

Een voorstelling over eenzaamheid, overleving, armoede, hoop en liefde tussen twee mensen met rondom hen het kleurloze, geurloze maar permanente stralingsgevaar.
Steunde jij ons stadsproject in Lissabon al?

Nee? Dan kan dat nog! Voor 40 euro kan ook jij eigenaar worden van een tegel op de gevel van Senhor do Adeus [Gentleman of Farewell] en krijg je een trendy zomerzak van BERLIN cadeau. Je kan ons nog tot eind juli steunen via crowdfunding.

Deed je dat al wel? Dankje! Dan ben jij één van de 132 mensen die weldra post van ons zal ontvangen. Hou je brievenbus in de gaten en loop heel binnenkort te pronken met dit unieke zomeraccessoire.
We wensen iedereen een fantastische zomer toe!
Vanaf september gaan we weer op tournee met TAGFISH, LAND'S END, BONANZA en PERHAPS ALL THE DRAGONS. Check onze website voor meer tourdata.
Graag tot dan!
Bart, Yves, Kurt & Laura
   SHARE THIS EMAIL                   FOLLOW US ON FACEBOOK    
Share
Tweet
Copyright © 2015 BERLIN vzw, All rights reserved.