Copy
Italiaanse delicatessen van DiGusti: Let op de aanbiedingen!
Digusti
U komt ons weer overal tegen!
Afgelopen weekend stonden we nog binnen in de Beurs van Berlage op de chocolade beurs (onze bijzondere likeur met Limoncello en chocolade was een groot succes) maar de tijd van de gezellige buitenfairs breekt ook weer aan.

Wij vinden niets leuker dan u persoonlijk te ontmoeten en onze passie voor Italië en lekker eten te delen. 

De komende tijd staan we op de volgende events:


11-12 april
Lentiade
Den Bosch

29-31 mei
Italië Evenement
Haarzuilens
Wat vindt u van ons? 
Ontvang gratis testproducten!

We horen graag u eerlijke mening over onze Italiaanse delicatessen. U kunt daarom nu bij ieder besteld product een 'review' aangeven. Dan wordt u automatisch (en gratis) deelnemer aan ons Smaak & Test panel van nieuwe DiGusti producten.
U ontvangt dan af en toe een gratis testproduct om uw deskundige mening er over te geven.  
U kunt DiGusti ook via deze link beoordelen.


 


 
De lente staat voor de deur!
La Primavera, de lente, we kregen al een voorproefje, hij komt er echt aan! Net als in Nederland is dit in Italië een tijd van veel hoogtijdagen die in 'De Laars' uitbundig worden gevierd. En daar horen natuurlijk de allerlekkerste gerechten bij. We inspireren u graag.

Pasen? Limoncello!
Het gele goud uit de Amalfikust past niet alleen qua kleur perfect bij de gezellige paasdagen (5 en 6 april). Het paasdiner laat zich er prima mee afsluiten en als origineel paascadeau is onze eigen Limoncello gegarandeerd een succes.
ACTIE: Koop 3 flessen limoncello (0,7 l.), krijg 6 gratis glaasjes er bij en maak kans op onze fraaie Limoncello koeler (T.w.v. € 55,-) We verloten één koeler onder alle bestellingen (3 flessen) in de maand maart.Snel, lekker en gezond
Snel, makkelijk, superlekker en gezond eten. Met onze pasta's, sauzen en tapanades is dat geen enkel probleem! Probeer eens onze nieuwe pastasaus Arrabbiata met de Fantasia Tropeana (de befaamde uien uit Tropea) en verse basilicum.
Nu in speciaal pakket met de unieke Pasta di Aldo (vers gedroogd) en een pollepel. We doen er gratis het recept bij. Gezond en 100% puur.
Probeer nu voor: €14,90!


Onze bekende shopper cadeau!
Als u wel eens op een van onze beurzen bent geweest herkent u vast de opvallende jute tassen van DiGusti. Deze mooie tas (t.w.v. € 4,90) van zeer stevige kwaliteit krijgt u nu cadeau bij iedere bestellingWIN een DiGusti Pakket, stuur uw selfie!
Speciaal voor onze trouwe klanten hebben we het komende half jaar een spectaculaire actie.
Maak een leuke selfie met onze jute DiGusti Tas en stuur 'm naar info@digusti.nl. Uit de leukste selfies kiezen we iedere maand een winnaar en die wint een heerlijk DiGusti pakket vol verrassingen.
Voetballer Graziano Pelle deed vorig jaar al een eerste poging!


Caffè bij DiGusti!
Er zijn in Italië zo’n 700 kleine koffiebranders. DiGusti koos na eindeloos ruiken en proeven voor de kleine branderij Gourmet uit Imola. Een echt merk voor fijnproevers dat tot voor kort alleen was voorbehouden aan de Italianen in de streek rond Bologna. Proef de heerlijke exclusieve melanges die oprichter Tobia Asiola samenstelde uit 's werelds beste koffiebonen. 
 


 
Copyright © 2013, Digusti 
Email Marketing Powered by Mailchimp