Ergoline Suncenter wenst je fijne feestdagen en een ZONnig 2014
Ergoline Suncenter Apeldoorn
Ergoline Suncenter Apeldoorn wenst je fijne feestdagen en een ZONnig 2015!


Vanaf medio januari 2015 nieuw bij Ergoline Suncenter Apeldoorn:

 

Ergoline Prestige 1400De Ergoline Prestige 1400 is het vlaggenschip van de nieuwe luxe klasse van Ergoline.

De standaard volledig uitgeruste versie inclusief gesloten bruiningstunnel, Climatronic Plus,  Aqua Fresh & Aroma en 3D Sound garanderen een ongeëvenaarde welzijnsbelevenis tijdens het zonnen.

Vanaf half januari is deze bank ook bij Ergoline Suncenter Apeldoorn!

Extra zondagen open


Ergoline Suncenter is extra geopend in de maand december: Op zondag 21 & 28 december kunt u van 13:00 tot 18:00 nog even een zonnebank kuur nemen. 

24 en 31 december zijn we geopend van 10.00 tm 17.00 uur.  

Tijdens de kerstdagen en op nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.

Voorzonnen = belangrijk!

 
Het grootste risco op huidkanker loop je wanneer je je huid rood hebt laten verbranden. Wanneer je zont in de zon gebeurd dit vrij snel, zeker wanneer je een aantal uur op een dag in de zon vertoeft.

Door onder een zonnebank te zonnen kun je het zonnebad beperken en gedurende een periode langzaam een natuurlijke bescherming opbouwen tegen UV-straling.

Zonnebaden onder de zonnebank is dus een hele goede voorbereiding op een wintersport vakantie met veel zon!

Eindejaars
acties!

Geldig tot 31 december 2014

 

Extra ZONtegoed

Bij aanschaf van uw suncard ter waarde van € 100,- ontvangt u voor maar liefst € 200,- ZONtegoed!

SUNFX Spraytan 

Wilt U in 5 minuten een en mooie Glow of een Glamourlook zoals Sylvie Meis of Jolanthe Schneider? Maak dan een afspraak voor onze SUNFX Spraytan. In een keer een mooie bruine kleur die 5 tot 7 dagen blijft zitten.  Spray tanning is een belangrijke doorbraak in bruinen zonder zon. Het is een veilige manier om binnen 10 minuten d.m.v. spray mooi egaal en natuurlijk bruin te worden. Voor elke huidtype een bijpassende kleur. Met onze professionele spraytanning apparatuur wordt een  bruiningsvloeistof (DHA) nauwkeurig verneveld op de huid aangebracht.  Bij het vernevelen ontstaat een fijne mist waardoor je geen druppels, strepen of vlekken krijgt. De vloeistof is op basis van DHA (Dihydroxyacetone), een natuurlijke grondstof en is het hoofdbestanddeel in nagenoeg elk zelfbruinend product. Lees verder »

vitamine D van zon of zonnebank onmisbare bron voor goede gezondheid

Meer en meer wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat vitamine D dat wordt verkregen door zonlicht uit zon of zonnebank niet alleen een gunstig effect heeft op onze weerstand maar ook op onze algehele gezondheid. Zo constateerde een onderzoeksleider van het AMC een sterke toename van vitamine D bij een groep bejaarden die onder begeleiding was gaan zonnen onder de zonnebank en toonde een Noorse studie in een internationaal onderzoek de relatie aan tussen een verhoogd vitamine D gehalte na blootstelling aan UV-straling van de zonnebank en een sterk verminderde griepkans in de winter.
Koninginnelaan 103b
7315 BP Apeldoorn

055 – 578 52 98
info@ergolinesuncenter.nl

U kunt bij ons gratis parkeren.

Onze actie's

Bekijk op onze website altijd de meest actuele actie's. Zo blijft u op de hoogte en mist u niets! Naar de actie's »
Copyright © 2014 Ergoline Suncenter, Alle rechten voorbehouden.