ClaryCare Schoonheids- en Pedicure Salon
Bekijk deze mail in uw browser

Look good.
Feel good.BESTE <<Voornaam>>

Het einde van het jaar is in zicht en de kerstdagen staan voor de deur. Ik hoop dat u net als ik terug kan kijken op een druk en spannend jaar. Er is een hoop gebeurd en er staan ook een aantal erg spannende nieuwe uitdagingen in het vooruitzicht. 

Voordat ik hier meer over vertel eerst het volgende, mijn agenda wordt gestaag voller de laatste dagen van december, maar tussen de kerstdagen en oudjaar ben ik geopend.

Tussen Kerst en Oud & Nieuw is de salon geopend.  

U kunt nog bij mij terecht van dinsdag 27 dec t/m vrijdagochtend 30 december. Maak direct een afspraak via mijn website.

Nieuw cosmetica merk: hannah

Afgelopen week ben ik op bezoek geweest bij hannah, dit is een nederlands cosmetica merk waarmee verbluffende resulaten met betrekking tot huidverzorging en huidverbetering kan worden bereikt. Ik heb zelf een behandeling mogen ondergaan, de hannah XPerience, dit was een hele bijzondere ervaring.  

In Februari start ik met een 4 daagse training om te worden opgeleid als hannah huidcoach. Vanaf april zal er in de salon naast Medex ook met hannah worden gewerkt. 

Meer informatie over hannah.

Henna

Vanaf heden kunt u ook uw wenkbrauwen laten verven met henna verf.
Henna brows (wenkbrauwen) is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag.

De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen. U kunt hier direct een afspraak voor maken.

2e lokatie in Glimmen

Vanaf ongeveer half maart gaat de verbouw van de salon in Glimmen van start.  Erg spannend, maar ook reuze veel zin in! Deze tweede praktijkruimte wordt modern en ruim opgezet. Een groot voordeel is dat de salon op de begane grond is. En natuurlijk is er voor u, net als in Haren, voldoende gratis parkeergelegenheid.

En de salon in Haren? Geen paniek, mijn salon in Haren blijft voorlopig ook gewoon open!

Prijzen 2017

Vanaf 1 januar 2017 worden de prijzen aangepast. U kunt de wijzigingen vanaf 2 januari vinden op mijn website
Copyright © 2016 Schoonheidssalon Glimmen - Clarycare, All rights reserved.


Wilt u geen email meer ontvangen van ClaryCare?
U kunt zich hier uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp