Copy
Nieuwsbrief 1 - juni 2014  
Word wild van de nieuwe opleidingen najaar 2014!
BAM! Vers van de pers
De nagelnieuwe opleidingsbrochure voor het najaar 2014 van Horeca Vorming Vlaanderen. Boordevol inspirerende, praktische en gratis opleidingen voor mensen in de horeca (PC 302). Kiezen maar! Ook in juni kan je nog enkele opleidingen volgen.
>Lees hier meer
Vraag je premie volwassenonderwijs tijdig aan!
Volgde je een module of een opleiding 'Voeding' of 'Hotel- en cateringmanagement' van een erkend Centrum voor Volwassenonderwijs? Dan betaalt Horeca Vorming Vlaanderen je 50% van je inschrijvingsgeld terug als je voldoet aan enkele voorwaarden. Dien je aanvraag in vóór de aanvang van het nieuwe schooljaar (dus ten laatste eind september). 
>Klik hier voor het aanvraagformulier
Ann Van Steenkiste, vaste theesommelier bij Horeca Vorming Vlaanderen is voor enkele minuten beroemd in 'Iedereen beroemd'. Thee zorgde ervoor dat Ann haar leven over een andere boeg gooide. 
>Bekijk hier haar moment of fame
Weet jij al welke opleiding je zal volgen na de zomer? Of twijfel je nog? De komende maanden kan je in heel wat scholen van het deeltijds-, voltijds-, volwassen- en hoger onderwijs terecht met al je vragen en om je in te schrijven. 
>Check de kalender met opendeurdagen
Tip van de maand - Vertel een verhaal 
Klanten horen graag verhalen over: de oorsprong van de zaak, de vrouw of man achter de zaak, de herkomst van de gerechten. Volg deze 5 stappen en vertel je eigen verhaal!

Wat moet een medewerker in de horeca kennen, kunnen en weten om in horeca succesvol te worden, zijn en blijven? 
 Horeca Vorming Vlaanderen en Guidea (Kenniscentrum voor de Horeca en Toerisme) geven hier een antwoord op in het rapport 'Horecacompetenties van de toekomst'
Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief. 
Share
Share
Forward
Copyright © 2014 Horeca Vorming Vlaanderen, Alle rechten voorbehouden