Copy
Deze e-letter interessant? Leuk als je hem wilt delen met mensen uit je omgeving! Wil je zelf een maandelijks exemplaar ontvangen, geef je op via de link onderaan.

 
View this email in your browser

extra editie augustus 2015

Beste <<First Name>>,


Wil je meer rust ervaren in je dagelijks even? En minder stress? Wist je dat de stressreducerende effecten van mindfulness niet alleen aan internationale universiteiten is onderzocht, maar ook bewezen zijn? En dat het 8-weekse programma steeds vaker vergoed wordt door ziektekostenverzekeraars? 

Toen ik in mijn 'vorige' leven als marketingmanager bij een bank in een burn-out raakte, wilde ik maar een ding; dit waardeloze gevoel van mentale en lichamelijke uitputting moet stoppen! Op advies van de bedrijfsarts en mijn omgeving ging ik allerlei mogelijkheden verkennen. Mindfulness, kwam ook voorbij en onder het motto 'Baat het niet dan schaadt het niet' ben ik de 8-weekse training gaan volgen.

Beter voor jezelf zorgen
Wat het me bracht was niet alleen tools om direct meer rust te
creëren in mijn hoofd, maar ook een verrassend frisse en nieuwe kijk op mezelf. Langzaam aan ontwikkelde ik meer aandacht en zag ik hoe streng en weinig compassievol ik met mezelf ben omgegaan. En hoe
ik dit mezelf aangeleerd heb en het dus ook weer kan afleren! En ook een eye-opener: als ik niet beter voor mezelf ga zorgen, kan ik ook niet voor de mensen om me heen zorgen. 

Het zaadje groeit gestaag....
Omdat de MBSR, zoals de programma officieel heet, een unieke combinatie is van psychologie en aandachtsoefeningen, krijg je niet alleen meer inzicht in je (onbewuste) belemmerende patronen, maar ook de tools om deze te beantwoorden. Sommigen cursisten voegen meer aandacht en acceptatie aan hum leven toe, waardoor stress en piekeren verminderen. Anderen merken dat hun energie en creativiteit weer gaan vloeien. Wat duidelijk is; als het mindfuness zaadje is gepland tijdens de 8-weekse, groeit het gestaag verder.................. 

Workshop mindfulness 
Wil jij ook vrijblijvend kennismaken met de 
evidence-based mindfulness methode? Dat kan tijdens een workshop op zaterdagmiddag 22 augustus. Aanbod komen o.a.: Wat is mindfulness en wat is het niet, voor wie is het geschikt en wat zijn die bewezen effecten op korte en lange termijn? Tijdens de workshop bij centrum Squash&Wellness in Bussum ga je natuurlijk ook zelf ervaren wat het doet met je,  tijdens een paar ontspannende oefeningen. 

Nog enkele plaatsen
De kosten zijn
 20,- euro. Mocht je na afloop besluiten je in te schrijven voor een van de 8-weekse trainingen die starten in het najaar, dan is de workshop voor jouw gratis! Geef je snel op via het formulier op de site of via een berichtje aan mij. Er is nog plaats voor maximaal 6 personen.

Warme groet,
 


PS: Lees je regelmatig mijn nieuwsbrieven? Like dan ook mijn Facebook pagina, te vinden via: www.facebook.com/MindandMore
 
Mind&More is opgericht door Petra van Hameren om mensen met op het gebied van stress, onrust of piekeren te begeleiden. Ik werkte eerder, na een studie economie (UvA), bijna 20 jaar in het bedrijfsleven, vooral in marketing- en communicatiefuncties bij financiële instellingen. Na een burn-out gooide ik het roer om en volgde de post-hbo opleiding tot mindfulnesstrainer aan de Hogeschool van Utrecht.
Tot de zakelijke klanten van Mind&More behoren KLM, Bink kinderopvang, Generali, gemeente Hilversum en de Gooise Scholen Federatie. 
Ik krijg van cursisten terug dat mijn trainersstijl prettig persoonlijk en bovenal down-to-earth is. 
 
Programma's zijn gebasseerd op de wereldwijd toegepaste 8-weekse mindfulnesstraining (de MBSR). Deze is uitgebreid onderzocht aan internationale universiteiten.
Het is een effectieve en unieke stressreductietraining, waarbij zowel oosterse meditatie-technieken en westerse psychologische kennis worden ingezet. Het heeft een positief effect op je energie, concentratie en veerkracht. De training vermindert stress, onrust en overmatig piekeren.
Check je ziektekostenverzekeraar voor eventuele vergoedingen.
Copyright © 2015 Mind&More, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp