Copy
Agenda Mind&More Najaar/winter 2016/2017
 
View this email in your browser


Werken aan je welzijn dit najaar

Workshops en trainingen voor een mentale opfrissing


Als de dagen korter worden en de temperatuur daalt, zijn we meer thuis te vinden. Buiten kan het stormachtig tekeer gaan, maar binnen is een knapperend haardvuur en een warme pot thee. In dit jaargetijde besteden we ook meer aandacht aan onszelf en keren we van nature wat meer naar binnen toe. Letterlijk terugkeren bij je basis, thuiskomen bij jezelf, om te beschouwen, op te ruimen en te overzien. Rust, stilte en reflectie zijn hierbij de toverwoorden. 

Mind&More biedt je daarbij diverse ondersteunende mogelijkheden, zoals de verdiepingsdag (een cadeautje voor jezelf!) en de Compassietraining. Mocht je interesse hebben, lees dan  snel verder over de mogelijkheden voor je dit najaar. Check ook de data op de website, want deze zijn soms iets gewijzigd ten opzichte van de de vorige nieuwsbrief.

Warme najaarsgroet,

Petra


Mindfulness
(MBSR-training)


Wist je dat de 8-weekse mindfulnesstraining steeds vaker wordt vergoed, o.a. al door VGZ, FBTO en Univé?
De training is dan ook bewezen effectief tegen stress, angst, onrust en piekeren. En daarbij verbetert het je energie, veerkracht en focus.

Nieuwsgierig? Een nieuwe training start op de
donderdagavond v.a. 10 november in het mooie Heart House aan de Huizerweg in Bussum. Er is nog beperkt plaats beschikbaar. 

Liever eerst kennismaken? Doe dan mee met de Mindfulness workshop op zaterdag 21 januari van 14.00 - 16.30 uur. 
Interessant

Compassietraining (MBCL-training)

We staan weinig stil bij onze denkwijze. Toch blijkt dat je manier van denken grotendeels bepaalt hoe jij je voelt. En dat je gelukkiger en energieker kunt leven als je een gezondere manier van denken ontwikkelt.

De compassietraining is een vervolg op de mindfulness-training en richt zich op het ontwikkelen van een vriendelijke en voedende relatie met jezelf en je omgeving. Het laten inslijten van een compassievolle houding kost tijd en inzet, maar het resultaat mag er zijn; je ontwikkelt meer zelfvertrouwen, kunt beter omgaan met tegenslagen en wordt een krachtigere versie van jezelf! 


De 8-weekse training start op vrijdagochtend 27 januari 2017 in het mooie Heart House op de Huizerweg in Bussum.
Geef je je op voor 30 november dit jaar dan profiteer je van 10% vroegboekkorting. Beperkt plaats beschikbaar.
Mooi

Verdiepingsdag mindfulness

Een dag om jezelf volledig onder te dompelen in rust en ontspanning en je te laten inspireren. Een mooie afwisselende mix van mindfulnessyoga, aandachtsmeditatie en compassie-oefeningen komen voorbij. En een uitgebreide, healty lunch met verse sapjes en fruit.

Deze dag nodigen we je uit zo min mogelijk onderling te communiceren, waardoor je je beter op je eigen ervaring kunt richten. 
Kortom:

* ontspanning & inspiratie 

* meer helderheid ervaren 

* herstellen van stress

* genieten van rust 

* opgeruimd de winter in

Je kunt jezelf nog trakteren op dit 'cadeautje' op zaterdag 5 november van 10-15 uur in het mooie Heart House op de Huizerweg in Bussum.

In het nieuwe jaar is er ook een verdiepingsdag waarvoor nog enkele plekken vrij zijn op zaterdag 28 januari 2017.

Heerlijk!
Copyright © 2016 Mind&More, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp