Copy
Een nieuwe nieuwsbrief van Feestmaatjes, vol leuke weetjes, nieuwtjes en evenementen!
Nieuwsbrief 1 - lente 2013
Het evenementenseizoen komt eraan en Feestmaatjes heeft zoveel te bieden!
In deze nieuwsbrief:

  • Wie zijn Feestmaatjes?
  • Kids-concepts en "Het Toverboek"
  • Een bijzondere aanbieding voor onze nieuwsbrief abonnees
  • Workshopexpert Rogier van Osch in beeld
  • Preview op de zomernieuwsbrief


Wie zijn Feestmaatjes? 

Feestmaatjes is een kinderevenementenbureau gevestigd in Dieren. Wij organiseren allerlei kinderactiviteiten maar dan net even anders. Door samen te werken met een netwerk aan workshopexperts en een bijzonder samenwerkingsverband met een uitvinder bieden wij kinderactiviteiten die inspelen op de behoeften van kinderen; avontuur, betovering, spel, onderzoeken en vooral heel veel plezier!

Wij organiseren complete kinderactiviteiten, van kinderfeestjes tot kinderactiviteiten voor grote evenementen!
Kids-concepts 

Door samen te werken met Wim Wijting van Kids-concepts biedt Feestmaatjes betoverende kinderactiviteiten die nergens anders te verkrijgen zijn!  Door zijn enorme technische kennis te combineren met zijn en onze creativiteit ontwikkelden wij samen spelactiviteiten als de Schatzoeker, het Toverkompas,  De Maantracker of onze Sleutelschatzoekspel. Nieuw is onze Voorlees Voorstelling: Het Toverboek. Ondeugende Raafjes spelen de hoofdrol in een magisch decor, en gaan samen met de kinderen op zoek naar het geheim van het Droomei. Maar dit is nog niet alles! Tijdens het voorlezen uit het Toverboek gebeurt er ineens van alles! Kinderen zullen van de ene verbazing in het andere vallen. En het grote voordeel van deze activiteit.. kinderen zullen nooit meer nachtmerries hebben!

Duur van de voorstelling: 30 minuten
Kijk voor meer informatie op onze website en in onze fotogalerij.

Raindropchess

Voor het Open Nederlands Kampioenschap Schaken in Dieren is Feestmaatjes gevraagd om het schaken extra aandacht te geven en er een bruisend evenement van te maken. Tijdens ons onderzoek naar schaken en in het bijzonder schaken voor kinderen, stuitten wij op Raindropchess. Een echt schaakspel maar door de frisse uitstraling en een geluksfactor in het schaakspel hebben kinderen op een speelse wijze het schaken snel onder de knie. Feestmaatjes heeft al diverse workshops en presentaties mogen bijwonen onder bezielende leiding van de ontwikkelaar van het spel Jozias Hillenkamp. Wij waren diep onder de indruk!

In onze volgende nieuwsbrief meer over dit spel en een mooie aanbieding!
Workshopexpert in beeld 
Rogier van Osch 

Rogier is een “survivaler” pur sang. Zet hem een paar weken in het bos zonder eten, drinken  en een complete vakantie-uitrusting en hij komt weldoorvoed en blakend van gezondheid het bos weer uit! Hij heeft in Loenen (Gld) een eigen stukje bos waarin hij speurtochten en survivalactiviteiten  organiseert. Hij doet dit op zo’n inspirerende wijze dat kinderen deze feestjes nooit meer vergeten! Hij organiseert zowel kinderfeestjes als evenementen voor particulieren en bedrijven.

Kijk voor meer informatie op onze website.

Like ons op Facebook | Volg ons op Twitter | Stuur naar een vriend


Copyright © 2013 Feestmaatjes - Kinderevenementenbureau, All rights reserved.