Copy
Een nieuwe nieuwsbrief van Feestmaatjes, vol leuke weetjes, nieuwtjes en evenementen!
Nieuwsbrief 3 - herfst 2013

De zomer zit er weer zo goed als op, en wat een zomer is het geweest! Dankzij het mooie weer heeft Feestmaatjes veel activiteiten kunnen organiseren waar veel kinderen een hoop plezier aan hebben gehad. Maar dat de zomer aan zijn eind is gekomen, betekent het niet dat er een eind komt aan de activiteiten van Feestmaatjes.

In deze nieuwsbrief:
  • Burendag
  • Halloween
  • Sinterklaas
  • Een bijzondere aanbieding voor onze nieuwsbrief abonnees
  • Met de Raafjes op padBurendag, niet zomaar een dag! 

Zaterdag 21 september is het weer zover! En wat is dan zover, vraag je je dan misschien af? 21 september is de officiële datum voor een dag met de buren! Maar net als met Dieren-, Vader- en Moederdag zou het eigenlijk iedere dag burendag moeten zijn! Althans als het aan Feestmaatjes ligt, want wij hebben een erg leuke buurtspeurtocht ontwikkeld! We starten met een op maat geschreven verhaal over de buurt, maar er is altijd een hoofdrol weggelegd voor Bram en Gijs. Dit zijn de twee grootse deugnieten van de wijk en zij hebben alle voordeursleutels verstopt. Die moeten natuurlijk wel weer teruggevonden worden. Gelukkig is er het Toverkompas, de wonderlijke zoekmachine voor alle verloren voorwerpen!

Meer informatie over deze speuractiviteit en vele andere activiteiten die geschikt zouden zijn voor een buurtfeest  (lipdubs, knutseltafels, spelenkermissen, etc.) kunt u vinden op onze website.

Halloween 

Je houdt ervan of je houdt er niet van. Wij houden er in ieder geval een beetje van!  Halloween mag best een beetje spannend zijn, maar kinderen moeten geen nachtmerries gaan krijgen. In samenwerking met Kidsconcepts heeft Feestmaatjes een fantastisch Glow in the Dark speurspel ontwikkeld. Tijdens dit speurspel gaan de kinderen met een zaklamp. Her en der liggen codestenen verstopt die alleen oplichten als er licht op schijnt. Deze codes combineren weer met de sleutels van de schat van het geheimzinnige orakel. Interesse in deze spannende activiteit? Neem gerust contact op!
Met de Raafjes op pad

In de zomer is er veel te doen geweest in Dieren. Zo hebben we de hersenen van vele Dierense kinderen (en volwassenen) laten kraken met schaak- en hersenkraakactiviteiten tijdens het ONK. Ook is het lijf aan de beurt geweest tijdens de Rhedense fietsvierdaagse. Zaterdag 17 augustus was er een speciale kinderroute georganiseerd. Bij restaurant de Harmonie in Laag Soeren was er namelijk wel iets heel vreemds aan de hand. Bij het afstempelen van de kaart begon de fiets opeens te praten! En daar moesten onze Raafjes natuurlijk bij zijn. Een fiets die nog meer praatte dan de Raafjes... dat kan toch bijna niet!!

De pratende fiets is ontwikkeld in samenwerking met Kids-concepts. Wilt u uw bedrijf op een grappige manier onder de aandacht brengen, neem dan contact met ons op. Want behalve een fiets blijkt dat er nog heel veel andere dingen kunnen praten!
Sinterklaas

De pepernoten liggen alweer in de schappen, en ook Feestmaatjes is er vroeg bij voor het organiseren van een bijzonder en uniek Sinterklaasfeest. Dit is (uiteraard!) geen standaard Sinterklaasfeest, maar een speciale spelenkermis met heel veel spelletjes rondom het verhaal van de “Gouden Pepernoot”.  Het eind van dit verhaal kan gelinkt worden aan de komst van Sinterklaas of naar de cadeautjes die voor de kinderen klaar staan. Of naar... Piet Cedro!!!

In deze solovoorstelling (voor kinderen tussen de 4 en 8 jaar) neemt Piet Cedro de kinderen mee op een magisch avontuur. Door middel van knappe jongleerkunsten en spannende tovertrucs zit je op het puntje van je stoel. De voorstelling duurt ongeveer 45 minuten zonder pauze.

Like ons op Facebook | Volg ons op Twitter | Stuur naar een vriend


Copyright © 2013 Feestmaatjes - Kinderevenementenbureau, All rights reserved.