Copy
Een nieuwe nieuwsbrief van Feestmaatjes, vol leuke weetjes, nieuwtjes en evenementen!
Nieuwsbrief 4
December 2013

Na alle Sinterklaasactiviteiten maken we ons op voor de Kerst en het nieuwe jaar. Er is weer veel gebeurd na de vorige nieuwsbrief. Veel kinderen hebben we weer blij mogen maken met onze spelletjes en activiteiten. Van stoere Ridderfeestjes, (disco-) speurtochten met het Toverkompas en de Maantracker, tot complete bedrijfsfeesten voor o.a. Strypes in Leersum, Hitachi uit Amsterdam en GE Energy in Rheden. Door nauw samen te werken met mijn Dierense collega-ondernemers hebben we ook het Winkelcentrum Dieren de laatste tijd aardig op de kop gezet!

In deze nieuwsbrief:
  • Goede voornemens!
  • Kerstactiviteiten
  • Aanbieding webshop
  • Met de Raafjes op pad


Goede voornemens 2014!

Wij willen het meest originele kinderevenementenbureau blijven en we zijn op de goede weg! Steeds meer bedrijven weten ons te vinden en waarderen onze aanpak en visie. Ook in het nieuwe jaar willen we kinderen blijven verrassen en betoveren. Samen met ons team workshopexperts en Wim Wijting van Kids-Concepts blijven we ons volop inzetten en ontwikkelen. Wij gaan ook afscheid nemen van onze Feestmaatjes website die plaats zal maken voor onze overkoepelende website. We zullen (moeilijke!) keuzes moeten maken in ons aanbod, maar voor de klant zal het een stuk duidelijker gaan worden. We houden u op de hoogte!

Wij wensen iedereen alvast hele fijne feestdagen toe en tot volgend jaar! 
Kerstactiviteiten 

Wij staan dit jaar op verschillende Kerstmarkten met onze Kerst-Knutseltafel. Wij nemen dan heel veel glimmende en glitterende knutselmaterialen mee zodat alle kinderen zich volledig uit kunnen leven. We zorgen voor diverse voorbeelden maar als kinderen zelf iets verzinnen is dat natuurlijk nog leuker! Wilt u alvast zelf thuis aan de slag, neem dan eens een kijkje op ons Pinterest-pagina. Hierop staan al heel veel bijzonder leuke, makkelijk uitvoerbare kerstknutsels met groots effect!

Waar kunt u ons vinden:
Met de Raafjes op pad

Als je in Dieren woont moet je ook iets doen met deze naam. Vandaar dat de stichting “Dieren met Dieren”  is opgezet. Deze stichting organiseert niet alleen diverse activiteiten tijdens Dierendag (hier waren ook onze Raafjes aanwezig!) maar er is ook een sporenroute uitgezet door heel Dieren. Door het volgen van de groene pootafdrukken komt u langs de mooiste plekjes van Dieren, en dat zijn er heel veel!

Heeft u interesse in deze route? De routeboekjes zijn bij verschillende winkels in Dieren af te halen (Dierenspeciaalzaak Discus en Bruna), zijn te verkrijgen via de stichting zelf of uiteraard via Feestmaatjes. Neem hiervoor gerust contact op! Voor kinderfeestjes en activiteiten met het thema Dieren (wij hebben het themapakket en draaiboek Beestenboel of Jungle) kunt u uiteraard ook bij ons terecht!
Aanbieding webshop

De  webwinkel wordt vernieuwd! We gaan in de toekomst alleen nog complete feestdraaiboeken en kleine schatkistcadeautjes verkopen. Dit betekent dat al onze tafeldecoratie (bordjes, bekertjes en servetten), feestdecoratie en de “grotere” cadeaus in de uitverkoop gaan. Speciaal voor alle nieuwsbrieflezers komt er nog eens 25% extra korting over de uitverkoopprijzen! Om gebruik te maken van deze actie kunt u in het vakje 'opmerkingen' de code 'December Nieuwsbrief Feestmaatjes' invullen.

U kunt ook bij ons terecht op de kerstmarkt in het Carolinapark in Dieren op 14 december. Wees er wel snel bij want OP=OP!!

Like ons op Facebook | Volg ons op Twitter | Stuur naar een vriend


Copyright © 2013 Feestmaatjes - Kinderevenementenbureau, All rights reserved.