Copy
We inspireren je met sets voor kille wisselvallige dagen, maar laten natuurlijk ook graag onze zomercollectie zien. Wellicht voor in de vakantiekoffer.

SUNSHINE ON MY MIND

We inspireren je met sets voor de kille wisselvallige dagen, maar laten natuurlijk ook graag onze zomercollectie zien. Wellicht voor in de vakantiekoffer. Bekijk lekker alle foto's. 

SUMMER VIBES

Wij hebben keuze in korte broeken, lange jurken en rokken in verschillende lengtes. Mail ons gerust voor prijzen of reserveringen. Dit kan ook via WhatsApp: 0682684312.

JURKEN

Keuze in jurken voor nu en straks. Wij helpen je er graag bij. Hier een aantal voorbeelden, in de winkel is nog veel meer.

KILLE DAGEN 

Het Nederlandse klimaat schiet alle kanten op. TIP: een witte broek geeft elke set een frisse look. Zorg verder voor genoeg blazers, vestjes, comfortabele truitjes, en (chique) blouses. 

Ondanks de werkzaamheden aan het Kennemerplein, zijn wij gewoon bereikbaar. Ook parkeren voor de deur is nog steeds mogelijk! 


Hopelijk tot snel.
Team Jacky Hart & Bij Bo

Ps. Hemelvaartsdag zijn wij gesloten.
LET'S BE FRIENDS:

JACKY HART
Facebook
Instagram
Website
Email
YouTube
BIJ BO
Facebook
Instagram
Website
Email
YouTube
JACKY HART & BIJ BO
Kennemerlaan 94-96 | 1972 ER IJmuiden | Tel. (0255) 517494 | WhatsApp 0682684312 | info@jackyhart-bijbo.nl | www.jackyhart-bijbo.nl

Afmelden nieuwsbrief    Gegevens aanpassen


Email Marketing Powered by Mailchimp