Copy
Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Lees online.

OLON/NLPO Nieuwsbrief - 6 april 2017

OLON ALV 8 april 2017


Aanstaande zaterdag 8 april vindt de algemene ledenvergadering van de OLON plaats in het Mediacentrum op het Media Park in Hilversum. Klik op lees meer voor het programma en het aanmeldformulier op de OLON website.  
lees meer...

Update Buma/Stemra


De onderhandeling tussen de OLON/NLPO en Buma/Stemra inzake de bepaling van de afdrachten loopt. Op een paar punten zijn de OLON/NLPO en Buma/Stemra het nog oneens. Dat betekent dat we er nog niet uit zijn inzake een deal voor de lange termijn, maar we willen wel een afspraak maken over het jaar 2017. Het voorstel om de lokale omroepen op identieke wijze als vorige jaren af te laten rekenen met de OLON/NLPO, verhoogd met het prijsindexcijfer, zal op de ALV van 8 april 2017 worden voorgelegd aan de leden. Op deze wijze kunnen we de licentie veilig stellen voor het lopende jaar en krijgt de OLON/NLPO de ruimte om de komende maanden verder te onderhandelen met Buma/Stemra inzake de afdracht voor het jaar 2018 en de daarop volgende jaren. 

Inschrijving Lokale Omroep Awards gesloten


De inschrijving voor de Lokale Omroep Awards 2017 is inmiddels gesloten. Er hebben meer lokale omroepen producties ingezonden dan in 2016. Het aantal inzendingen is gelijk gebleven. Medio mei worden de inzendingen gepubliceerd op de OLON website. Het traject voor de verkiezing van de Lokale Omroep van het Jaar is ook gestart. De uitreiking van de Lokale Omroep Awards is op zaterdag 9 september tijdens de Open Studio Dagen in Hilversum.
lees meer...

Live marathonuitzending door lokale omroepen


Op zaterdag 9 september wordt er een live uitzending verzorgd vanaf de Open Studio Dagen door verschillende lokale omroepen voorafgaand aan de uitreiking van de Lokale Omroep Awards. Dit is een marathonuitzending door en vanuit heel Nederland in samenwerking met het Rode Kruis in het kader van het 150-jarig bestaan van het Rode Kruis op 9 september. Binnenkort ontvangen de lokale omroepen meer info over dit project en over hoe ze kunnen meewerken.
lees meer...

E-learning Journalistieke basis


De eerste 10 eindredacteuren zijn opgeleid tot beoordelaar van de verwerkingstoetsen van de e-learning ‘Journalistieke basis’ en kunnen nu alle medewerkers van hun lokale omroep gaan beoordelen. 
Wil jij ook gratis opgeleid worden namens jouw lokale omroep? Klik dan op lees meer voor meer info, daar vind je ook een digitale versie van de nieuwe folder over de e-learning.
lees meer...

Update keurmerk


Tijdens vier pilotaudits zijn de criteria voor het keurmerk getoetst. Naar aanleiding van deze audits zijn de criteria op enkele punten gewijzigd. Deze wijzigingen worden voorgelegd aan de adviescommissie tijdens de bijeenkomst in mei 2017. Zodra de adviescommissie ingestemd heeft met deze wijzigingen worden de criteria voorgelegd aan alle belanghebbenden, waaronder de lokale omroepen.

Aftreden Arne Weverling


Arne Weverling heeft zijn functie als lid van de Raad van Toezicht van de NLPO neergelegd. Arne Weverling is beëdigd als lid van de Tweede Kamer der Staten Generaal en start met een mooie portefeuille: tuinbouw, innovatie, telecom, post en macro economie. De NLPO wenst hem veel succes toe.
Media Parkboulevard 1 
1217 WE Hilversum
Postbus 62
1200 AB Hilversum
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt aangemeld via de website van de NLPO.
NLPO Media Parkboulevard 1 Hilversum, NH 1217 WE Netherlands

Deze email is verzonden aan <<Emailadres>>
Afmelden van deze lijst • Mijn inschrijving wijzigen

Email Marketing Powered by Mailchimp