Copy
Afscheid Reina en Welkom Engline
View this email in your browser

Afscheid is een welkom van het nieuw. 

Vandaag is het zover! Onze Coördinator Reina van Mourik neemt afscheid van Present Elburg en Engline Elzerman zal intrede doen. Engline heeft de eerste 2 maanden van 2016 al kunnen proefdraaien maar vanaf mei is het officieel en mag zij de nieuwe coördinator van Present Elburg genoemd worden!

Bron: Wensis Rompas


Vanaf september 2014 heb ik met veel plezier voor Present Elburg gewerkt. Samen met het geweldige vrijwillige team heb ik veel mooie projecten mogen organiseren waar in totaal meer dan 400 vrijwilligers actief zijn geweest.

De welwillendheid van de inwoners in de gemeente Elburg om elkaar te helpen en bij te staan waar nodig heeft mij getroffen.
Ik ben er dan ook van overtuigd dat het team Engline blijft ondersteunen en dat Present zal blijven groeien binnen deze gemeente.

Mijn werk als coördinator blijf ik voorzetten bij Present Epe-Heerde. Tijdens onze regiobijeenkomst hoop ik collega Engline nog regelmatig te treffen en de mooie verhalen te delen.
Ik dank een ieder voor het vertrouwen en hoop u nog eens te zien. Adieu!

 

Getrouwd, 5 kinderen, waarvan 1 pleegkind.
Ik ben gestart met een aantal keren meewerken aan een project van Present en vond dat erg leuk.
Toen de vraag kwam of ik het team wilde komen versterken als projectleider, hoefde ik daar niet lang over na te denken.
Het op een praktische manier betrokken te zijn bij mensen die even een steuntje nodig hebben, past bij mij. Het maakt me blij om te zien dat je iemand weer op weg kan helpen door  gewoon  “present”  te zijn.

Vanaf mei 2016 gaat Engline als coördinator van Present Elburg verder en zal ze vooral op woensdag regelmatig in t`Huiken te vinden zijn.

                                        Contact
 

Mocht u in contact willen komen met Present Elburg dan kunt u kijken op onze website of mailen naar info@presentelburg.nl. Op woensdag is de coördinator regelmatig aanwezig in 't Huiken en ze is telefonisch bereikbaar op: 06-13446852.
Bent u aangesproken door het werk van Present dan kunt u ons ook financieel ondersteunen door een gift over te maken op: NL11RABO0153966211 Giften zijn aftrekbaar van de belasting want Stichting Present Elburg heeft een ANBI-status.
 
Copyright © 2014 Stichting Present Elburg // All rights reserved.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u present bent of in het verleden interesse heeft getoond in het werk dat de stichting doet. Óf u heeft uzelf ingeschreven óf we hebben gedacht dat u het misschien wel leuk zou vinden om onze nieuwsbrieven te lezen. Liever geen nieuwsbrieven meer ontvangen? Schrijf je dan gerust uit via de onderstaande link. 


unsubscribe from this list    update subscription preferences