Copy
U krijgt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor hebt ingeschreven op onze website. Als u geen abonnee wenst te blijven kan u zich onderaan deze nieuwsbrief uitschrijven.
De eerste nieuwsbrief van 2015. Na het ietwat kalme 2014, ga ik proberen om dit jaar het ritme van de nieuwsbrieven in een iets hoger tempo te schakelen. In deze nieuwsbrief kijken we even achterom naar de voorbije maanden.
 

Verdieping

De Lijn 3331   Als Hercules de stevige fundering van Zone 01 vormt, dan is de Verdieping onze nieuwe « belle-étage » of schattenzolder. Je vindt er de tijdlijn, bedrijfsportretten, informatie over busmodellen en natuurlijk de collecties oude dienstregelingen en documenten.

 
 

Nieuwe bustypes

Cousin   Sinds het einde van de herfstvakantie is ons landje weer twee nieuwe bustypes rijker. Bij Coach Partners kwam de eerste VDL Citea SLFA te rijden. Ondertussen is een tweede exemplaar op komst bij Teyssen. Voor het stadsnet in Ronse uit te baten, kwamen bij Geenens uit Vloesberg twee MAN Lion's City M te rijden.
 

Zoekplaatjes

Cousin   Fotograferen is ook documenteren. Jammer genoeg zijn er nog 'n heel aantal foto's waar we de locatie waar ze genomen zijn niet kennen. Kan jij ons helpen deze te vinden?

Bij elke foto is de Disqus-module ingeschakeld. Opgelet: om Disqus te gebruiken moet je eerst inloggen (met Facebook- of Disqusprofiel).

 
 

In de collecties

De Lijn 3331   De collecties werden de voorbije maanden opnieuw met vele foto's aangevuld, deels afkomstig van Michel Reps en Walter Ceulemans. Hiervoor mijn dank!

Daarnaast werden ook terug wat oude dienstregelingen en plannetjes bijgeplaatst. Zo zijn er enkele oude netplannen van de MIVG bijgekomen, en een dienstregeling van de STIL uit 1970. De komende maanden zullen er nog vele volgen.

 
Copyright © 2015 Zone 01, Alle rechten voorbehouden.
Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt ingeschreven op onze website. Als je geen abonnee wenst te blijven, kan je je onderaan deze nieuwsbrief uitschrijven.
Email Marketing Powered by Mailchimp