Copy
U krijgt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor hebt ingeschreven op onze website. Als u geen abonnee wenst te blijven kan u zich onderaan deze nieuwsbrief uitschrijven.
Op deze wellicht warmste dag van het jaar komt de tweede nieuwsbrief van 2013 uit de oven.

Provinciale nummers: Namen

De Lijn 3331   In het Naamse Rijksarchief vonden we een lijst met de Naamse provinciale busnummers uit de periode 1933-40. In tegenstelling tot andere provincies is de Naamse lijst eerder kort. Dit deels omdat er niet zoveel uitbaters werkzaam waren. In totaal vinden we zo'n 40-tal bussen terug. Bekijk de lijst en lees ook het bijbehorende artikel voor meer informatie.BeLux fotogroep

De Lijn 3331   Sinds kort is de Zone 01 familie een nieuwe telg rijker. Op Facebook is de BeLux fotogroep opgestart. In deze groep kan je je mooiste foto's van Belgische en Luxemburgse foto's posten. Probeer echter niet de zoveelste standaardfoto te plaatsen, maar breng ook een verhaal bij je foto aan. Dat maakt het immers zoveel leuker.


Buslijsten en bedrijfsportretten

Cousin   Er zijn de voorbije tijd weer een aantal nieuwe buslijsten en bedrijsportretten verschenen. Zo ontdek je dat een bekende Kortrijkse burgemeester ook een busbedrijf onderhield, of hoe taxibedrijven een soms genadeloze concurrent voor de bus konden zijn. De nieuwe portretten en lijsten worden met een asterisk (*) aangeduid. Heb je zelf nog oude gegevens, documenten of foto's? Laat dan zeker van je horen.
Copyright © 2013 Zone 01, Alle rechten voorbehouden.
Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt ingeschreven op onze website. Als je geen abonnee wenst te blijven, kan je je onderaan deze nieuwsbrief uitschrijven.
Email Marketing Powered by Mailchimp