Copy

e-Exercise Nieuwsbrief

17 maart 2015

199 aanmeldingen
Met trots kunnen we vermelden dat de werving nog steeds erg goed gaat. Met 199 aangemelde patiënten zijn we nu héél erg dicht bij het  beoogde aantal van 200 patiënten! Uiteraard hopen we dat met behulp van de deelnemende fysiotherapeuten ook de controlegroep wordt aangevuld tot 100 patiënten. 

Aantal patiënten

Werving gaat door tot 31 maart 2015
De mogelijkheid om patiënten aan te melden gaat door tot 31 maart 2015. Er is dus nog twee weken de mogelijkheid om iemand aan te melden. We hebben het aantal aanmeldingen van de afgelopen maanden op een rijtje gezet. We zien dat kalenderweken 40, 43 en 47 in 2014 het meest “vruchtbaar” waren: in die weken werden er 13 patiënten aangemeld.

Aantal aanmeldingen per week

e-Exercise onderzoek… hoe zat het ook alweer?
De instructie-avonden over de onderzoeksprocedure en het e-Exercise programma zijn alweer enige tijd geleden. Zijn er onduidelijkheden of zijn bepaalde dingen weggezakt? Neem voor vragen gerust contact op via c.j.j.kloek@uvt.nl of 030-272 9865.
 
E-Exercise geeft demo-presentatie bij congres “Supporting health by technology”
Op vrijdag 22 mei vindt in Enschede het zesde “Supporting health by technology” congres plaats. Het congres wordt georganiseerd door de Universiteit Twente en de sectie gezondheidspsychologie van de Rijksuniversiteit Groningen. De conferentie stimuleert de samenwerking tussen bedrijfsleven, overheid, kennisinstellingen en zorginstellingen. E-Exercise zal een interactieve demo-presentatie over  ons programma en de ontwikkeling daarvan geven. Meer informatie over het symposium vindt u hier: http://www.utwente.nl/bms/supporting-ehealth/Belangrijk: retourneer het behandeljournaal
Bij een deel van de patiënten die deelnemen aan het onderzoek, zal de behandeling inmiddels zijn afgesloten. Wij willen u vragen om zo snel mogelijk na afloop van het behandeltraject het behandeljournaal retour te sturen. U kunt gebruik maken van de antwoordenveloppen die in de cursus map waren bijgevoegd.

Contactgegevens
Corelien Kloek, onderzoeker en fysiotherapeute
Tilburg University & NIVEL
Mail: c.j.j.kloek@uvt.nl
Telefoon: 030-272 9865 / 013-4668271
www: www.e-exercise.nl
Twitter: @ArtroseExercise
 
Copyright © 2015 NIVEL
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u deelneemt aan of geïnteresseerd bent in het e-exercise project.
Ons adres:
NIVEL
Postbus 1568
Utrecht, 3500 BN
Netherlands

Add us to your address book


uw abonnement opzeggen    uw gegevens wijzigen