LunamarE-zine
Opvoedingsondersteuning, training & coaching op maat

AltijdWatSpel komt er aan!

Juli 2014

Beste <<First Name>>,

Op de valreep voor de zomer kan ik u met trots melden dat het AltijdWat-OpvoedPartySpel bij de drukker ligt. Op de Verwendag voor Ouders zal dit fonkelnieuwe spel voor ouders van zorgintensieve kinderen voor het eerst gepresenteerd worden. Het onderzoek is afgerond, het HandBoek kan daarmee afgemaakt worden. Een volle agenda voor het najaar, dus check even of er wat voor u bij zit.

Op de website

Sinds 3 weken kunnen zowel deelnemers als begeleiders van OpvoedParty's hun reactie achterlaten op de website. Inspireer anderen en laat uw reactie achter.

Zo wordt de website een OpvoedParty op zich: samen delen van opgedane ervaringen vanuit de eigenWIJSheid van iedere betrokkene. 

Lancering AltijdWatSpel

Op 23 augustus zal de OpvoedPartyOnTour stand aanwezig zijn op de Verwendag voor ouders van kinderen met autisme in Driebergen.  Het AltijdWat-OpvoedPartySpel zal daar voor het eerst openbaar getoond worden.

Bent u niet in de gelegenheid om erbij te zijn? Op 16 oktober staat de OpvoedPartyOnTourStand in Goirle op het Kids2CareCongres Check de agenda hiernaast voor de details!

Tot slot staat de OpvoedPartyOnTourStand op 6 november op het LCGW-Congres: De Eigen Kracht van Jongeren in Alkmaar.

Wist u dat....

Het onderzoek ten behoeve van het HandBoek OpvoedParty met een 8,5 is afgerond door Jitske Möhlmann? En dat Lunamare daar heel blij mee is?

Sandra Rigter met haar deelname aan het onderzoek de gelukkige winnaar van de OpvoedKikkertjes geworden is? Nogmaals dank, Sandra! 

De Facebookpagina inmiddels meer dan 200 likes heeft en dat u ook bij iedere 50 likes kans maakt op een gratis doosje OpvoedKikkertjes? Ellen Lisa van Woerden viel onlangs in de prijzen.

De prijs van de Basis-Trainersbijeenkomst OpvoedParty iets verhoogd is, maar dat u nog altijd voor een gunstig tarief mee kan doen? 

U in de vakantietijd gewoon OpvoedPartySpellen, Handboeken en Uitnodigingen kan bestellen, maar dat de verzending iets langer dan gebruikelijk duurt?

OpvoedParty in gemeenten.

  • Bent u al klaar voor de Transitie?
  • Al opvoedings-ondersteuning in uw aanbod opgenomen?
  • Hoe stimuleert u burgerinitiatief & EigenKracht?
De tijd is rijp om stappen te ondernemen. Ik help u graag op weg om op een simpele, doeltreffende en speelse manier opvoedings-ondersteuning op de kaart te zetten. Vele gemeenten gingen u voor. 

Durft u in zee te gaan met Lunamare? Neem contact op voor meer mogelijkheden op maat voor uw gemeente.

Wilt u inhoudelijk meer weten over deze succesvolle interventie? Het is nog in de maak maar u kunt al wel het HandBoek OpvoedParty bestellen. Na de zomer als e-book verkrijgbaar.  


 
Volg @KatrienLaane op Twitter met #OpvoedPartyTip
Katrien Laane - LunamarE-zine

Katrien Laane

Ik help ouders en beroeps-opvoeders die worstelen met opvoedingsvragen. Auteur van het OpvoedPartySpel. Initiatiefnemer van Lunamare

Contact per mail of telefoon:
030-785 1470 l 06-1422 3552 
Abonneren op deze LunamarE-zine kan hier

Agenda

23-08: Lancering AltijdWatSpel op VerwendagOuders

16-09: RINOgroep: Spreken of preken? Over heldere communicatie met pubers - dag 1

19-09: Open inschrijving trainersbijeenkomst OpvoedParty van 10.00 tot 13.00 uur in Utrecht. 

30-09: RINOgroep: Spreken of preken? Over heldere communicatie met pubers - dag 2

16-10: OpvoedPartyOnTour & workshop bij Kids2careBrabant

17-10: Open inschrijving trainersbijeenkomst OpvoedParty van 10.00 tot 13.00 uur in Utrecht. 

06-11: OpvoedPartyOnTour - De eigen kracht van jongeren - congres LCGW

11-11: RINOgroep: Young Professionals - workshop Kids de Baas

 
Copyright © 2014 Lunamare, All rights reserved.